Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,861 Адказ
|
573,992 Прагляду
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У мяне дэпаў не было, як і криптобосс казіно прысылаюць кожны чацвер 20 або 50 фры-спінаў, заўсёды па-рознаму.
Зразумела…
Раз робіш дэпы, дык навошта слать бездэпы, такая ў іх логіка.
Ну значыць у топку іх з такой палітыкай.
народ ёсць ваўчар на 5 еўра Кэт Казіно абмяняю на 100₽ на Піятрыкс пішыце ў лс
Не было дэпаў у мяне ў 7ку і вывадаў таксама не было, у крыпта бос былі і дэпы і вывады, але бонус бездэп дасылаюць рэгулярна
Ну ўласна вось чым скончылася гэтая гісторыя в Join us,хэпі энд😃😃
Далі норм фрыху на слот ад прагмата,обычна ў іх хабанеровскія ўбогія слоты)
Прывітанне, хлопцы, як думаеце варта пад вось такі бонус дэпнуць?
персанальны далі?
ну ўсё норм, акрамя макс. выграша х5
а так 100 спінаў за дэп 850р норм
Мяне цяпер напружвае x40. За 850 рублёў можна з меншым вэгерам знайсці
так, толькі вагер палохае 40
напрыклад?
Ну паглядзі на розных рэсурсах, у криптобоссе x25
У мяне на криптобосе акк запароты на жаль
У іх вельмі многа забароненых слотаў з бонусам, ды і макс вывад х5. Спіны па 10 р. соры ўсяго і могуць даць 100 рублёў, а то і менш. Дэпнеш 850 з макс вывадам 1к, табе гэта трэба?)
бро, а як мае дэпнутыя 850 руб будуць звязаныя з гэтым бонусам? не ведаеш? а то што-то ў іх хітра звычайна зроблена, яшчэ і на дэп бы вагер не прылепілі…
криптобосс акк запарочаны, не варыянт, ладно пайду ў Буй, можа хоць даўжэй пакручу…
Дэпаш 850р, з’яўляюцца спіны, можаш паіграць на деп, потым спіны адкруціць. Ці адразу круціш спіны, усё, што даюць з іх, падае на агульны баланс і адкручаеш бонус. Я б параіў спачатку паіграць на деп – калі пашанцуе з дэпу, спіны потым адменіш і выведзеш. Калі замажаш на дэп, спіны лічыш як яшчэ адзін шанц. Калі вагер на бонус адкруціў, дык і на деп таксама адкручаны.
Потым напішы, чым усё скончылася. Цікава😁
Я б не раіўся з такім вэйджэрам адбіваць у Буй,зліў будзе.Сам не бяру бонусы з такімі конскімі вэйджарамі 40-45х,адбіць цяжкавата ў SNG казінах.
Асабіста я б не стаў: макс він маленькі, гуляць у тое, што ў іх на бонусныя (стала шмат гульняў у абмежаванні, раней можна было гуляць, проста вагер дзе-нідзе адбіваецца, а дзе-нідзе не, або на 50%).
Вось х40, як па мне, гэта зусім не праблема, калі казіно гуляе! На мінімалках (10-20 руб,40000 адкручваецца за 1,5-2 гадзіны)
1000 у криптобосс пад х25 ці роял любы 1000 пад х40? Я б роял выбраў,нават улічваючы як ён зараз гуляе,шанцаў у 3 разы больш адбіць.
Можна ў Сол паспрабаваць, там хоць Эндорфіна гуляе🙂
Але або ў Джой, або ў Х – там аддача яшчэ лепшая😁
Ну не ведаю, у адзін дзень 50% і ў другі дзень 50%
у тым і справа, КАЛІ казіно гуляе, а гэта зараз вялікая рэдкасць, як і словіць х1000
у БИТКИНГЗ сёння ў Мінотавры x 1680 злавіў і некалькі разоў яшчэ 400,650