Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,036 Адказаў
|
581,919 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
канечне
Каты бездеп прыслалі,праверце. Мне ў телеграме паведамленне прыйшло.
З картай так, ды
Я вясной дэп 500 рабіў і больш не даюць фрыхі. Вісіць 7 акцый пачынаючы з 2 дэпa
Усё робіш на свой страх і рызыку. А хто не рызыкуе, той не гуляе😁
Магу памыляцца, але, здаецца, там пасля адкручвання вэйджара максімальная сума пераводу на рэальны баланс абмежаваная 4000р, а не вывад
Аналагічна.
Ну я зразумеў, магчыма абрэзалі пасля адкруткі, а потым падвоіў і вывёў
Нічога яму не рбрэзалі , я нядаўна ў лакисевен адыграў бездеп, па правілах 50 еўра вывад, а калі рахунак у рублях 4000к, столькі мне і вывялі, у іх быццам суадносіны курсу валюты няправільныя
Я пра Крыптабосс кажу
я зразумеў, я і кажу, што ў іншым казіно такая ж сума вываду з бонуса (яны вельмі падобныя)
фчера)? неправільна напісаў, фчера з літарай т пішацца. фтчера, сёння і зафтра)
Учорась, давеча, на медзі…
А Betunlim як выводзяць – норм. Слоты як там граюць? Мне прома на 50 фрыспінаў ад іх прыйшло, але адыгрыш за ўласныя. Больш за 1000р дало ў Sweet Bonanza
на пиастрикс выводзяць хутка, вериф у мяне не прасілі, па слотах хз – не хочацца гуляць у казіно дзе вэйгер за свае
слоты у них не настоящие походу, я депал несколько раз, мой слот очень странно себяя ведет и это не пониженое ртп
Проста дэп у іх праз СБП 100 р усяго. Думаў дэпнуць на спорт лепш экспрэс зарадзіць тады
З піастры 20р усяго
Не раю ўвогуле сунуцца ў гэтую скрыптовую шарагу! Прачытай спачатку правілы, пачынаючы з верыфікацыі і заканчваючы вывадам, яны цябе заіпнуць, калі што-небудзь сур’ёзнае выйграеш.
Прыняў дзякуй
на свае ж адыгрыш?
там усе бонусы на свае мыць трэба
У мяне за свае адыгрыш((
x50 гэта боршч))
Ну так там, дзе толькі рэалём гуляць, стаіць адзнака RM
Хз я яшчэ не гуляў,калі 50х то хутчэй за бонусныя.
Правер спачатку,перш чым кінуць гэтую шляпу ў бяздепазітныя бонусы. Атыгрыш за свае , вейджер х50