Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,035 Адказаў
|
581,944 Прагляду
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
я заўважыў апошнім часам часта мінусы ляпаюць і незразумела хто і за што, якіясьці акаўнты па 1г цалкам пустыя рэйтынгі па 0.
па гэтым бонусе ў мяне раніцай спрацавала, праз гадзіну ляпаюць мінусы тыпа што нібыта скончыліся актывацыі
ну так калі не Дебиллактивный, адпішы тут- “бонус не актыўны больш”
Тэж не разумею гэтага… выклаў чел бонус, ну зайдзі правер, не спрацавала ды і няхай сабе, значыць не прадугледжаны. Не мяшкі ж перакідваць….
Ёсць людзі, у якіх попа гарэе, із‑за таго што не пасупелі атрымаць спіны, і таму мінусуюць) жаба душыць як бы)
я выдаліў пост , ну іх нафіг!! яшчэ раніцай пасля публікацыі нехта пісаў што ў чаце сказалі скончыўся ліміт актывацыі. )))
Капец.. увесь гуляў у гэтым казіно cafe-unbet. Вейджэр адбіў, на рахунку заставалася прыкладна 43.5 еўра.
На вывад толькі 9.5 еўра ў іх, магчыма, тыпа.
Іпануцца правілы ў іх)) ушляпкі рэальна.
🔗
Учора ж ён напісаў, трэба чытаць пасты
Уяві сабе, не атрымалася за гэты час прачытаць пасты.
У чаце опер напісаў – выведзем адразу, без верифы. Да сутак. Чакаем. Прабачце, ніколі больш матюкацца не буду!.ло свернулі))
Таму калі дакладных умоў да бездепу няма, то стукай у чат
Гэта нармальна па-тваім. Я прадбачаю твой адказ, што гэта норм, так павінна быць. І. т. Маё Мяне гэта не ненармальна.
Гавнаеды з ca f e-unbet зноў патрабуюць. Абходзьце іх бокам.
Рэбята, хай, я тут набыў новы смарт, аказваецца, у мяне ёсць прылада і в…., якое казіно лепш замультыакаунціць?)
Трэба яшчэ прыкупіць сімку з інтэрнэтам і знайсці казіно з вывадам на крыпту без верыфікацыі😁
Бро, што да сімкі… могуць і з в… айпі запаліць?
Бро з В…. запалят полюбак. Статычным называюць пастаянны IP-адрас у інтэрнэце. Калі дынамічны адрас змяняецца пры чарговым выхадзе ў сетку
У твайго тэлефона статычны, на сім-карце – дынамічны
Новая прылада будзе ў казіно
Знайдзі казіно з бездэпам і вывадам на крыпту без вэрыфікацыі і будзе табе шчасце, калі вагер адб’еш😁
дзякуй, а крыптабос верыфікацыя якая, не ведаеш? (соры за офтоп хлопцы)
Тут нядаўна адзін таварыш пісаў, што з бездэпа вывёў 8000р у вышэйшых пастах. У прыват пішы яму, што і як вывёў. Яму адрубілі яшчэ бездэпы, быццам трэба папоўніць рахунак і зноў уключаць.
Цікава, як яму вывелі 8000, калі макс з бездепу 4000. Хіба што пару разоў па 4000 выводзіў?
Winline
Магчыма, можа асаблівы стримерскі код
Мостбет за падпіску ў кантакце з новай сімкі 1000р. Адыгрыш бонусамі ў слотах
Што да вываду – не ведаю. Трэба верыць ці не
першая думка прыйшла пра Winline, толькі я дурань заходзіў за фрыбэт учора праз смарт((напэўна спалена
і пра гэта думаў, але я прыкладанне зноў жа ўчора ўстанаўліваў , думаў вазьму 100 фс за ўстаноўку, у выніку – нічога
Учора ноччу бонус адыграў і паставіў на вывад 4000р на карту ,з якой быў дэп.В мае 500р дэпіў.Раніца гляджу ,вывад адмянілі і патрабуюць стандартную верыфікацыю: пашпарт,селфі з пашпортам,фота карты без 4- лічбаў і камунальныя паслугі.Адправіў.За гадзіну верифанулі і вывялі.