Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,553 Адказу
|
610,550 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Дык потым зайду сберскую новую зраблю,у мяне адна ў 21 годзе,другая ў 22 скончыліся.
Дарэчы, у мяне таксама карта Сбербанка неактыўная па тэрміне, але ў Сбербанк Онлайн зайшоў па яе нумары нядаўна і даведку зрабіў
Такая ж гісторыя, картка даўно неактыўная, а Сбербанк Онлайн працуе. Калі трэба – роблю выпіску аб застатку і ўсё.
мостбет як і 1хбет сметнік яшчэ той, узяў бонус на дэп у 1000, зліў, а на бонусныя 1000р раскруціўся да 70000, адбіў – на рахунак перавялі 1000!!!!! я зрабіў 50000 ставак праз 1к??? на бонусныя слоты граюць як не ў сябе, зліў адбітыя тысячу, дэпнуў яшчэ пад бонус, таксама рэал зліў, а на бонусны баланс проста ў неба! карочэ скам люты! гульня на рэал і бонус як быццам розныя гульні! падумайце перш чым дэпаць! бонусы на дэп Мороженка лаяльнасць таксама, набраў 200 поінтаў каб абмяняць 20р бонуса якія пасля адбіцця вагера х60! максімум на рэал перайдзе 20р!
мяне проста цікавіць, што табе перашкаджае з самага пачатку паглядзець умовы бонуса? там дакладна прапісана, колькі максімум перайдзе на рэальны баланс пасля адыгрышу.. гэта выключна твая праблема, а не мостбет цябе скаміць на бонусы(
чытай што пішу,дзядзь!гульня на бонусныя і на рэал розныя !аддача розная!
мяне няма чаго сказаць па гэтым пытанні, я веру ў сумленнасць Мостбета у мяне ўсё ў парадку там гуляе на любы баланс і добра выводзіць.
да і я напісаў табе наконт бонусаў, проста пастаянна ляняцца паглядзець умовы бонусаў, а потым абураюцца, не трымай на мяне зла, сябра
Не, Мостбет яшчэ горш))) гэта самая канчэнная памойка, якая тут у чорным спісе))) гэтыя жывёлы гнілыя мне ўжо месяц трымаюць акк у блакіроўцы, на якім 8к, гэта з улікам таго, што я прайшоў відэа верифікацыю))) тыпа яны маюць права вывучаць (не зразумела што) усё пытанне 60 дзён І БОЛЕЕ Ў АДЗІЛЬНЫХ ВЫПАДКАХ. То-бок грошы там ніхто не выводзіць, калі сума большая за пару касарэй))) ты іх нават вілкамі не перагоніш, бо ўсё заблакавана))) і нават скардзіцца няма куды, гэтыя гаHgоны ўсюды ў чорным спісе, ды і сэнсу ад скаргаў няма, раз яны не рэагуюць)))
Не, Мостбет яшчэ горш))) гэта самая канчэнная памойка, якая тут у чорным спісе))) гэтыя жывёлы гнілыя мне ўжо месяц трымаюць акк у блакіроўцы, на якім 8к, гэта з улікам таго, што я прайшоў відэа верифікацыю))) тыпа яны маюць права вывучаць (не зразумела што) усё пытанне 60 дзён І БОЛЕЕ Ў АДЗІЛЬНЫХ ВЫПАДКАХ. То-бок грошы там ніхто не выводзіць, калі сума большая за пару касарэй))) ты іх нават вілкамі не перагоніш, бо ўсё заблакавана))) і нават скардзіцца няма куды, гэтыя гаHgоны ўсюды ў чорным спісе, ды і сэнсу ад скаргаў няма, раз яны не рэагуюць)))
За тое расказваюць пра нейкую рэпутацыю высокага ўзроўню і нібыта яе шануюць, я проста рогатала з гэтай нерэальнай бязглуздзіцы, якую яны нясуць у чаце. Я проста хз, наколькі трэба сябе не паважаць, каб так нахабна спрабаваць ссаць у вушы камусьці, калі табе проста носам тычуць на кучу невырашаных скаргаў і чорныя спісы з мноства пляцовак. Такія клоўны там працуюць, іх можна проста страляць як сутулых сабак і нават шкадасці не будзе, бо яны ні каго за людзей нават не лічаць.
Як доўга Винлайн выводзіць на юмані?
скачаў прыкладанне Винлайн,5000 няма, напісана-зрабіце дэпазіт і пачынайце гульню
PS:зайшоў у падтрымку –з’явіўся банэр з ФРиБЕТОМ
Буду ставіць
У мяне фрыбэт таксама пазней з’явіўся.
Імгненна
Хвілін 20 ужо на разглядзе. Можа першы вывад.
Я зрабіў дэп 💯₽ і паставіў на вывад. Потым зайшоў у Юмані і грошы ўжо прыйшлі.
а яны ж пад цупіс? перадаюць дадзеныя ў падатковую? не прыйдзе квіток з патрабаваннем аплаціць падатак?
Усё так, акрамя апошняга пункта.
Так, быццам пад цупіс. На невялікія сумы ніякага падатку з цябе доўга не будзе.
ну якія-небудзь нізшыя мэнэджары дакладна не вінаватыя, як і служба падтрымкі, яны там нічога не вырашаюць увогуле.
а вось хто во главе – таго за адно б месца ўзяць за такія сітуацыі)))
да не, здаецца, квітка табе не чакаць) але праз цупіс на мой рахунак усё так нязручна пісец проста
але мне з усіх гэтых БК Марафон больш за ўсё падабаўся як‑та ў адзін момант, у іх там акцыі былі для навічкоў па тыпу 3к кідаеш, робіш стаўкі на суму свайго дэпазіту і даюць фрыбэт роўны суме дэпазіту, было весела, 43к вывёў з усяго гэтага, пры тым вывад рэальна ў адзін націск і грошы ўжо ў мяне былі)))
Ну добра, падатак, можа яны з прыставамі сябруюць. Больш за гадзіну ўжо вывад на разглядзе.
Я рэгістраваўся вельмі даўно і калі праходзіў верыфікацыю яны мне па Skype тэлефанавалі па відэасувязі, дык выведуць – чакай, у мяне і па 3 гадзіны вісела
Мне ўчора вывелі хвілін за 20-30
Ужо другі вывад быў трохі хутчэй. Хвілін за 10 вывялі.
ОЙ, ТВОЙ БОНУС-КОД НЕ АКТЫВАВАЎСЯ
Упс, такога кода няма ў базе. Будзь уважлівы і паспрабуй яшчэ раз. Пераканайся, што ўводзіш код дакладна так, як пазначана ў лісце або SMS з улікам ВЯЛІКІХ і маленькіх сімвалаў. Калі ўсё ж не атрымліваецца, звярніся да хлопцаў у тэхпадтрымку.