Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,526 Адказаў
|
609,525 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ну гэта не значыць, што трэба ставіць мінусы. Мінусы можна ставіць, калі нешта не адпавядае тэме.
Якія 100р? Мінус атрымаць можна, але не сто драўляных))
Як паказала статыстыка нават у гэтай гілцы , то многія не зарэгістраваныя не тое каб толькі ў Вінлайне, а ўвогуле далёкія ад БК у цэлым. Гэта мы тут старпёры з шматгадовым стажам , але ёсць яшчэ падрастаючае пакаленне, якое таксама вырашыла стаць на гэтую паспяховую дарожку жыцця, пускай карыстаюцца )
з гэтым згодзен
я часам не разумію тутэйшых людзей, ім даюць халяву, няхай нават нехта гэта ўжо забіраў, а яны толькі мінусы ставяць, яшчэ і пару ласкавых скажуць…
Хлопцы, ці ў каго-небудзь ёсць альманах на спорт да канца года😁
Гэта тыя людзі,якім напляваць на ўсё і засмучаныя жыццём.Або неадэкватныя чувакі,хіба б камусьці нашкодзіць.
Такія прапановы ў чемпионе звычайна атрымліваюць людзі, якія прайшлі там нейкі пэўны шлях, выканалі папярэднія ўмовы па гэтай акцыі. Напрыклад зрабілі дэпазітаў на 5К за пэўны перыяд часу і таму ім нарахоўваецца бездэп у выглядзе фры-спінаў нейкай колькасці. У іх такое часта праходзіць, але часцей за ўсё на такія акцыі не звяртаеш увагі, калі гуляеш у іх, таму потым здаецца, што без дэп паслалі.
праверыў Чемпион казіно ніякіх бонусаў няма.думаю індывідуальна,а што датычыцца канкрэтна гэтага паста лічу ніякага жаху няма ў тым каб патраціць 1 хвіліну і праверыць свой рахунак пры любым раскладзе.дзякуй трэба казаць за любую інфармацыю пра плюшкі…
Да не хвалюйцеся вы адыграў фрыспіны у казіне Чэмпіён па 50 руб на балансе 9600 руб. АДЫГРАШ за СВАІ.так што правільна што мінусуюць трэба ўважліва чытаць правілы.
Вось менавіта уважней:)))) пра мінусы гаварылася не пра чемпион. За винлайн.
Братка, прабач, але гэты марсбет ужо бесіць, з учорашняга дня просяць па адным дакуменце, а адразу нельга было нічога адправіць, можна было толькі 2. З-за 2000 рублёў прэлеcтвенных, якія якраз цяпер патрэбны ў электронным выглядзе:)))
Па гульні – так, гуляць можна, але стаўленне чата нейкае зусім не вельмі.
Не ведаю, бро, мне адказвалі адразу, і патрабавалі толькі пашпарт і селфі. Магчыма, зараз правілы змяніліся, хз, я гадоў 2 таму праходзіў вериф. Ты на ўсякі выпадак скінь яшчэ рахунак за камунальныя паслугі, каб яшчэ не чакаць. У чаце заўсёды анлайн і адэкватныя, ну мне па крайняй меры дакладна, ясна казалі.
Калі задэпіў, то ў цябе ёсць магчымасць пакруціць кола, ўсю тыдзень не забудзь, толькі пасля вываду пакруці, а то на бонуску ёсць вейджар.
А як пацвердзіць квітанцыяй, у мяне жонка плаціць за камуналку, я ўвогуле не фігурую. Кажу, давайце форму 9 вышлю, гэта даказвае маю прапіску. Не, кажуць. Там пашпартных даных няма. А на банкаўскай выпісцы як бы ёсць!? Тое ж няма. Я ў асабістым кабінеце выпіску зрабіў, хоць я і не карыстаюся картамі. Вось не ведаю, пракаціць, ці не.
А на ўсялякі выпадак не скідаць адразу, там жа месца толькі для пашпарта. Потым запыталі сэлфі, з’явілася для гэтага яшчэ месца. Потым для пацверджання прапісцы. А загадзя няма, усё адразу проста нікуды скідаць у профілі. Рамкі з’яўляюцца толькі па запыце.
У банкаўскай выпісцы ўказаная прыпіска. Тинькофф Сбербанк дакладна ёсць
А ў чат скідаць або пошту спытай
Ім трэба ў профіль.
Там няма прапіскі ў гэтай выпісцы.
У банкаўскай выпісцы, якую ты можаш замовіць на сайце Сбербанка, на англійскай мове, пазначаныя твае пашпартныя дадзеныя, таксама твая прапіска.
Як няма прыпіскі, калі ўсе даведкі стандартныя. Загрузі ў Сбербанк Онлайн даведку аб даступным застатку ў PDF, можна па-руску або па-англійску, усё там указана
Я проста не карыстаюся Сберам.
А ў камуналцы пішуць уласніка.
Зараз зазірнуў у свой профіль, у мяне ўсё пацверджана, аж нават квітанцыю за камунальныя паслугі загрузiў, калі ў цябе няма – намалюй у Paint, калі не ўмееш – папрасі каго-небудзь, зрабіў бы, але ў мяне кампутара няма. Або паспрабуй адправіць іншую даведку.
Які ў цябе банк,калі не сакрэт?
МТС,там прапіскі няма. Я ў чаце спытаў,кажуць можна такую,але яна 1000 руб каштуе:)))