Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,412 Адказаў
|
605,187 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Не падкажаш, у якім слоце спіны?
Хто не ў курсе. Гэтае прома можна ўвесці двойчы. І пад FTN, і пад фіятам. Я пра joinus
Таварышы хто разабраўся ў сістэме joinus з рублямі і FTN адпішыцеся, калі ласка, што і як працуе. Пытанняў шмат, а нармальных адказаў няма!
Habanero Lucky Lucky
Так, там выбіраеш фрыспіны казіно і актывируеш як промік увёў. Там ёсць новыя фрыспіны і актываваны
У гульні яно з’явіцца FTN, яго зачыні і абнаві старонку – будуць рублі і 20 фрыхаў
Мне кінула 26 рублёў
Як вы заходзіце ў гэтага джониуса? І з хрома, і з янлекса ў мяне выходзіць такая старонка
У мяне зусім не адкрываюцца гульні.
Грошы ўпалі на рэал,але на іх не дае гуляць.Ні адзін правайдэр!
У апошні час я ў пралёце на ардынары, але гэты не падвёў. Ура. Патрапіў. Звычайна нічая ў апошні час, напляваць на каго стаўлю – я аказваюся ў пралёце з нулявым балiчком выхожу з букмекерскай канторы. Вопыт фігня зараз, яны на куш граюць паходу.
Там за рэгу раздаюць, ці толькі сталым? І чаму так мала вывелі, калі стаўка сыграла?
Я з хрома захожу – норма, спрабуй, можа праканае.
?Для праверкі
Гэта зразумела,а за новых гульцоў ці старым таксама даюць?
Вось нагадаў старое і новае
У Татарстане Набярэжныя Чэлны на здачу ну далі, калі ў Расіі падобныя хадзілі. На памяць застанецца. Усё роўна я, верагодна, там не буду.
Народ, а ў чым прыкол гэтай валюты FTN? Зараз гуляў у покер на vBET, там фры зараз праходзяць на 5k$. Сыграў спачатку ў рублях – вылецеў, потым валюту змяніў на FTN, зноў зарэгістраваўся і гуляю. Гэта 2 розныя акаўнты атрымліваецца ў тым жа самым казіно?? Атрымліваецца можна адначасова гуляць у двух валютах у адным турніры, а калі за 1 стол пасадзяць
Гэта казахстанскае 50 тэнге, як 50 рублёў у Расіі, але па цане, канечне, адрозніваюцца) але на памяць можна пакінуць.
Атрымліваецца гэтыя фтн як рублі, дакладней як USD і еўра амаль аднаго кошту.
Гэта я зразумеў,што 1FTN~1$. Чаму з аднаго аккаунта казіно можна адначасова гуляць гэтыя фрыхі
Рэдкасць напэўна за 20 фрых)
Прыгожа лабеан мяне))
бывае
Будзеш дэпаваць мільён пяцьсот)
Ды як????
Не рабі так,атрымаеш бан,праверана
Усю ноч рублюся! З дзесяці вечара! Увогуле нічога! Што з гэтымі казіно здарылася?
За ўсю гэту ноч максімум быў х200, з капейкамі.
нічога не гуляе, таксама ўсё прайграў.