Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,466 Адказаў
|
606,028 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У мяне, дарэчы, тое ж самае было , пасля таго як адбіў бонус то таксама прыйшло пісьмо, што ад бонусаў адключаны, але пры заходзе ў аккаунт усё роўна спіны выдаюць.
15 ТГ акаўнтаў і не выпала )
У мяне сёння на 2х акках дайшло да 99 працэнтаў і сліў.
Увогуле не разумею, як на ім мыць, адчуваецца такая лютая скрыпта. Кожны раз як набліжаешся да адмывання, адразу люта зжырае, да 90 працэнтаў.
Хлопцы, хто з бездэпа ў криптобоссе выводзіў?
падняў трохі, адмыў, дэпазітаў не было, вывядуць?
людзі выводзілі на крыпту без дэпаў.
Прыйшло на пошту. Скам? Адмыў вагер 20х, для вываду патрабуе деп 10$.
абідна, падняў 20к, засталося 4 пасля адмывання) але лан) грэх жаліцца
Тык это потолок 4000рублёў з бездэпа
Ты нахабнік))
Кароч, месяца тры таму,у ваваде з 300 руб у ЕГТ раскруціўся,і джэкпот выпаў па 15 рублёў -2000,і бонусы ўсюды ставіла па 15,20,50 рублёў, да 10-кі паднімалася…Пасля гэтага як у ЕГТ не зайду–усюды бонусы ЕГТ даюць х20-х30,і ўсё…Я х.з.,скончыліся для мяне бонусы
Ёсць такое, раз паднімеш і потым пздц, такое адчуванне, што провайдэр маніторыць.
У мяне з хаксавом такая ж фігня, як у красавіку злавіў х7800 з таго часу не дае зусім нічога ні ў адным казіно. Паходу можна пра яго забыць гадоў на 5))
Пасля ўсяго прачытанагапра гэты крыптабос дзіўлюся,як мне ўдалося з 1000 з капейкамі адбіць вагер на 100% ый бонус ,да яшчэ і падняцца да 15000 тысяч!!! Зняў праўда 12000
да чаго тут дзівіцца? думаю максимум працэнтаў 5 адбіваецца ад бездэпаў (5 з 100) і так было заўсёды
А ў мінулы чацвер з 30 спінаў дало 2100 руб, я аж здзівіўся! Думаў пагуляю, потым бонус на рэальныя дало, да 4000 падняло, а пасля за 20-30 хвілін па 10 рублёў з’ела і ўсё. У мёртвую, у адны вароты 🥅.
Ёпануцца тапкі гнуцца:) бонанза ў криптобоссе накідаў бонус выпаў x500, мыць 243к + цяжкая гэта праца мыць бонус у криптобоссе 🙂
Дзіўна,у мяне былі іншыя спіны. Яны розныя што ці ў ўсіх? Не ў ўсіх,а у каго 20,каго 30…
у мяне 30 было,іншая гульня.
А мне наадварот прапанавалі дэпнуць. Альбо 2к, альбо 7, альбо 15) Да гэтага ўсе дэпы там зліў, гавораць мала актыўнасці праяўляю 😁 . За апошнія тыдні 3 дэпы там пакінуў
У ovitoons казіно хто гуляе? Выводзяць?
Як вам занос в криптобоссике,с налічанага бонуса 30 спінаў 8 з капейкамі рублёў па рублю??)))
У мяне 20 у бонанза бір,у ўсіх хутчэй за ўсё па-рознаму
У криптобоссе без дэпазіту зараз нельга вывесці?
Прабуй вывесці ў крипту,калі не атрымаецца,то трэба закінуць мінімалку 500р.Відаць зараз дэп абавязковы.
Мяне таксама бездэпу не далі. На пошту даслалі фрыкі пад дэп.
яны просяць деп 10 ёбаксаў з вагерам х30 пасля адбівання бездэпа
Час прыйшоў!Паслаць іх на йух.)