Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,145 Адказаў
|
589,310 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Неа, прыйшло толькі тым, у каго на мінулым тыдні не было, думаю нам заўтра будзе.
чорт зараз глянуў прыйшлі ў казік, пайду крутану па бырыку)
Блін, сёння нарм, па 5 цэнтах 4 дзеда ў бонусе Crystal Ball 55 на вывад…
гэта бездэп?не,гэта смецце,якое трэба пракручваць за рэал,не выкладвай такое больш
Гэты код fs33 ,наколькі я памятаю, з адкрыцця гэтага cat казіно.
На gamdom сёння дождж
⚡️⛈ $5,000 Бясплатны дождж! ⛈⚡️
Бясплатныя грошы для ўсіх!!
Атрымаць свае бясплатныя грошы можна, калі будзеце гатовыя ў чаце сёння ўвечары!
💰 $5,000
⏰ 19:30 – 20:00 (CET) – Падказка: Будзьце гатовыя, калі пачне 🌧
📆 18.07.2023
Усім добры дзень. Мая гісторыя будзе пра казіно Join us.Усё пачалося з тых промікаў , што давалі на выходных. Атыграў адзін з гэтых прома , зрабіў дэпазіт, быццам усё згодна з іх стрэмных правілаў, вывад мне адкрылі, і мля, два дні парылі мазгі з выплатай 15 к. Так што самі судзіце , што гэта за сайт і ці варта туды рабіць дэпазіт увогуле.
Я так зразумеў, табе трэба толькі пачакаць, а ты на карту ставіў на вывад? Калі на карту, то гэта стандартная праблема пры вывадзе. Лепш криптай карыстацца або піастрикс, калі яны ёсць там у плацяжах – то імі было б лепш карыстацца, з імі нейкім чынам праблем менш узнікае пры вывадзе. А так у тваім выпадку толькі чакаць.
На юмани паставіў, праз паўтары сутак адмянілі, паставіў зараз на ківі, на карту яшчэ не ставіў)
Нядаўна адтуль дробную суму на юмани выводзіў. Вывялі за 5 хвілін. Дэпаў не было з юмани. А ўвогуле былі.
Піша, што промікі больш не дзейнічаюць
Коды больш не працуюць.
Пісаць там коммент забаронена,пішэце свае комменты тут,в абмеркаванні бонус кодаў.
Morespin Вывелі 100 еўра, верыф чакаў тыдзень і вывад 5 дзён
Кароч я разабралася, трэба памяняць кашалёк, далей знайсці Слот і там справа тры кропкі выбіраем значок «падарунок» і там па цэнтры якое трэба і ўвесці гэты код
4 дні ўжо чакаю вывад, сёння напісаў у падтрымку кажуць у працягу 12-24 гадзін выведуць, паходу ўсё ў іх па тыднях, і вывад і вэрыф
зрабі скрын, дзе трэба ўводзіць
А ў чаце даведаліся пра вывад і ўмовы?
так 5 працоўных дзён вывад, суб і няд выхадныя ў іх
так усё роўна коды ўжо не дзейнічаюць.. даўно ўсе ведаюць дзе актываваць
І куды ўбіваць націснуў я на падарунак
Што ні фіга не працуе
дзе такое акенца знайсці.. усё перашукаў няма яго
Таксама не знайшоў)клацаў у слоце па падарунку, яго няма)
Ды проста гэтыя промікі не працуюць.
Х40 сваімі мыць,не ўпалі гэтыя лутбоксы