Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,142 Адказу
|
589,140 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я з Джонуса з фрыхі многа разоў выводзіў па 5-10к, калі фрыхі пастаянна раздавалі на стаўкі, выводзілі хутка і без праблем, як цяпер хз.
Пытанне да знаўцаў.
Амаль год не рабіў дэпазіт у джой, сёння вырашыў депнуць з піастра 500р. Падымаўся, падаў – у выніку ў спорце крыху больш за 1к падняў, хацеў паставіць на вывад, а ўжо з камісіяй) 53р ўтрымліваюць, дробязь, вядома, не праблема. Але да гэтага выводзіў на скрылл без якой-небудзь камісіі. Можа я нешта прапусціў? Ці зараз у іх так здымаюць %?
мне здаецца ты сам мусіў убачыць, што за деп таксама бяруць камісію)
і так, цяпер на любы(мяркую) вывад ёсць камісія..
Ура
Я адразу ў слоты зайшоў. У мяне там баланс быў каля 56р, можа таму не заўважыў.
з гэтай сеткі не бяруць % за дэпазіт толькі ў бонусе, а за вывад усюды комса
гэта ў чым занес?
Учора депнуў у бонс 500. На рахунку аказалася 484.
пазаўчора дэпнуў з піастры, прыйшло столькі, колькі дэпнуў😁
Ну вось, віншую… а то зліць- зліць.
За сваё трэба ўмець змагацца😂😈
У х** дзыра! Давай дружыць… Ты ж мой сябар…?
гэта мосбет, бонус адыграны, петляюць як могуць відаць, чарговая дзірка, бонус за рэгу 30фс
Ты свае адыграў?
Сумняваюся,хутчэй на бонусныя.
прабаваў, у мяне гульня гуляла а бонус не адыгрываўся , чаму не ведаю….
Усім добры дзень. Такое пытанне: з Joinus з промікаў , што давалі на выходных, вывеў хто-небудзь, а то вывад адкрылі , стаўлю на юмани, з учорашняга дня цішыня))???
На бонусныя шкала не рухаецца, і ў чаце сказалі, што мыць на свае
Лол, яшчэ і за свае мыў,і баланс абнулілі ну гэта поўны трэш тады)
Вывелі ўчора, паглядзі наступную старонку, паспрабуй напісаць Леніну ён дапаможа калі што, учора дапамог Асланбеку вывесці.
у мяне стаяў вывад на ківі, вярнулі на баланс. учора патэлефанавалі, папрасілі пераставіць вывад на карту або стварыць запыт пазней, маўляў тэхнічныя праблемы былі з вывадам на гэты кашалёк. можа і з юмани ў іх такая ж бяда. хз патэлефануй лепш удакладні.
Мне вярнулі на баланс учора 600 р.Напісаў у тэлегу падтрымцы.Сказалі,што былі праблемы.Прасілі зноў падаць заяўку на вывад.Праз 5 минут грошы прыйшлі на карту .Выводзіў праз Free Cash,дзе мінімалка 100р.
А там не важна быў ці менавіта з гэтай плацёжкі дэпазіт? Можна і на карту вывесці, калі дэпал з юмані?
У іх у тг канале ёсць аператар, ты ў іх спытай пра гэта, адказваюць хутка.
Дзякуй, да, напісаў, адказалі што маўляў чакайце ад сутак да 72 гадзін)
З сацсетак прыйшло камусьці , хлопцы?