Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,871 Адказ
|
625,003 Прагляду
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
я актываваў! і адкруціў, але ў мяне папрасіла папоўніць баланс
аналагічна просіць папоўніць баланс для актывацыі грошай што далі фры-спіны…
у іх бонусаў без дэпа не бывае. Як казіно назвалі, такія і бонусы па вызначэнні.
Там адзін раз трэба папоўніць баланс на 500 р і потым такія бездепы круціць за бонусныя можна
вось вось вось !))) гэта сетка як і 1xbet, 1xslots таксама без дэпазітных бонусаў не бывае
Яны ж выплачваюць?І іх ці не закідвалі ў ЧС?
Не ведаю. Я яшчэ не выводзіў адтуль.
Я выводзіў без праблем, і бонус адкручваецца з бонусных, трэба проста мін. дэп.
дэп быў, бонус актываваўся, ну вось праблема – слот ужо паўгадзіны не магу запусціць, у вас нармальна ва ўсіх слотах загружаўся?
У мяне на андроідзе за 2 хвіліны запусціўся
у мяне не працуе, відаць статус навічка не падпадае пад гэту прапанову
Быў даўно адзін дэп,код сработаў
Я ніводнага дэпазіту не рабіў. Код актываваўся. Адкруціў бонус. Пасля патрабуе ўнесці дэпазіт.
Усе ў паіньке нормально адкручваецца, калі хаця б 1 дэп быў, і выводзяць яны нармалёва, казіно ў цэлым добрае, моцна масціруецца пад ваваду, шкада, што на дэп, акрамя першага дэпа, няма ніякіх бонусаў, ну можа за актыўнасць і ёсць – я хз, я там асабліва не актыўнічаю.
Ну рэальна казіно syka РТП у ПНГ 87 % 87 Карл
нічога дзіўнага
Вата поўная, такая ж гісторыя, на роўным месцы жаряць не здымаючы штаноў)))
Як з верифікацыяй у іх, галаву выносяць? Ці ўсё хутка?
За 10 хв верифікавалі.
Гэта, мабыць, Вавада! Філіял…
так і ёсць, вось толькі вельмі і вельмі сыры гэты філіял, але выводзіў адтуль, і верыф. хуткі, так было раней цяпер не ведаю як у іх.
Верагодна, не – я пытаўся ў адміна Вавады, яны не маюць ніякага дачынення да гэтага казіно
а табе на пошту прыйшло?
Так, на пошту.
Не пішы ў той тэме, пішы тут, там толькі коды. А то зараз мінусоў прыляпяць табе!