Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,871 Адказ
|
625,215 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Да я і так ужо забіў чыста так пакруціць, мёртвая гэта кантора з такімі ўмовамі…
А камусьці ўвогуле знялі campeonbet і amigo?
Bet 24/7 таксама проста на мароз упаў,выпрасілі дэп,выводзіць не хочуць
У Леніна спытаў, што рабіць, ён адказаў, трэба напісаць ліцэнзіату казіно на пошту, дзе гэта, што гэта? дзе знайсці гэты адрас?
Скаргу на гэтым форуме не складзеш, у нас яго няма на форуме
Ёсць жаданне напісаць калектыўную скаргу або напісаць усім, каму не выплачваюць
Я так спачатку быў упэўнены, што чарговая кідалова для збору галасоў. Тым больш з Расіі))) Набіў 600 еўра і тупа зліў. Практыка гульні на рэал, хоць і ў гэтым рэале таксама даволі не ўпэўнены)) Цырк ад’ехаў — клоўны засталіся…
Калі такая верифікацыя-нафіг такія казіно патрэбныя! Самае галоўнае ў казіно, гэта лёгкае, бязпроблемнае зняцце!!!
А з такімі закідонамі выпі рюмочку какао – каму яны патрэбныя! Няхай самі гуляюць у свае казіно. Мая думка – не трэба да іх нават заходзіць!
Гэта дакладна: адыграў у абодвух па 200 баксаў, на рахунку было, дакументы адпраўіў, адказ праз 10 дзён прыйшоў – сказалі, што прынялі, але для вываду трэба деп і верыфікаваць плацёжку, у выніку зліў усё, выпі рюмочку какаа і забыў пра гэтыя казікі
Няхай самі ў сябе гуляюць! Як браць усе гатовы,а як аддаваць…
Чаму деп не зрабіў, калі ўдалося верыфікаваць? Аміга таксама зліў наўмысна, але ў campeonbet яшчэ не знікла надзея, зрэзалі да 100+ деп, тым больш крыпта на вывад ёсць. У Аміга то нават калі б верыфікавалі, куды выводзіць-то.
А які сэнс дэпа рабіць, калі проста дакументы 2 тыдні правяралі , а верыфікацыі метадаў аплаты толькі пасля дэпа , і не факт што яны з гэтай верыфікацыяй не зацягнуць а то і зусім адшлюць і ўсё
Цягнуць не цягнуць гэта іншая справа.Зрабіў бы міндеп і вывёў бы 100$.А так гэта адмазкі,цягнуць докі іт.д
Як яны, па-тваім, павінны верыфікаваць плацежны метад? Відавочна пасля дэпа. Хапіла скрыншотаў кашалька payeer, потым яшчэ сэлфі папрасілі. Кожны сам вырашае – чакаць ці не. У мяне загрузка дакументаў заняла роўна хвіліну з перакуром. Ну не вывесяць, так не вывесяць, вешацца з-за 25 еўрыкаў не пайду
У Кюрасао пісаць – гэта як аб сцяну галавой біцца… Скаргу пісаць таксама няма куды на іх, іх няма ні на адным нармальным рэсурсе.
3 дні не адказвалі, пакуль lcb орг у адказ на адкрытую мной скаргу сёння не звярнуўся да іх прадстаўніка. Тут жа з пошты finance прыляцела выбачэнне і абяцанне за сёння апрацаваць заяўку.
Во ў цябе хапка))) Красава. Трэба спрабаваць, значыць, я проста не знайшоў іх амаль ні на адным рэсурсе.
Гэтага казіно там таксама няма. Але ёсць прадстаўнікі іншых з гэтай жа групы. Таму шанц не быць пачутым быў мінімальным). І мяне дзівіць тое, што выводзілі хутка з тор і декстербэт на крыпту, а тут увогуле нуль рэакцыі.
У падтрымкі прама нахабна спытай лінк на ліцэнзію,увогуле абавязаны даць ,асабліва калі ты верыфікаваны гульц. Вось і пішаш туды ,але на англійскай толькі трэба ім гэтую скаргу пісаць. Разглядаюць у асноўным не хутка канешне,але гэта 100% працуе па меншай меры )))
Падтрымка гэтага казіно ўвогуле ні пра што. У цэлым, тое, што тут тысячы разоў абмяркоўвалася, антілофон – гэта глухі нумар, калі гулец сам-насам з праблемай.
Заходжу на сайт і опа – заблакавалі акаўнт, у каго такога не было?
Выплацілі bet24-7 усё як трэба, але трохі з затрымкай). Бездэп усё ж. Дарэчы, ужо не магу знайсці яго на bonusmaniac.
Віншавамба.Бонус адключылі відаць,не вытрымалі наплыву.Ну раз твой метад аказаўся працуючым,пойдзем тваім шляхам)
Бачу, пры тым цяпер на спайсі свеціцца)
Дык, давай. webz1k ужо напісаў скаргу) Вось-вось таксама будзе багатым))
Ага, накаціў. Пакуль што цішыня, з пошты finance не адписаліся як табе) Спадзяюся, таксама выплацяць.
Упэўнены, што выплацяць. Проста менеджмент гэтага казіно на ручніку. А лішнюю адзнаку на папулярных гэмблінгавых форумах пра тое, што казіно не плаціць, нармальным установам не да твару мець)
Ну і галоўнае, не можа па адной і той жа прычыне адна скарга быць задаволенай, а другая – не.
У мяне учора.Напісаў ім у казіно.Прыйшло потым пісьмо запыт на верифікацыю.Адправіў дакументы, разблакавалі.Усё хутка праверылі.