Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,718 Адказаў
|
616,093 Прагляду
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
ну канешне бро, куды мне з тваім вопытам змагацца) падавай тады скаргу, што казік канверт не прымае) максімум, што яны могуць ад цябе прыняць, акрамя выпіскі, рахунку жкх і прапіскі, гэта адрасная даведка. А канверт з апечаткамі можаш у рамку на сцяне павесіць.
Паняцця не маю. Ведаю, што людзі, у каго няма рэквізітаў у камуналцы, лёгка знаходзяць у свабодным доступе ў інтэрнэце. Якасных маклёраў там хапае.
Я новы загрузіў ім. яны зноў адмянілі выплату і цяпер тупа вэрыфікацыю не праводзяць) Усе казіно прымаюць лісты, у ўсёй групе рокс нядаўна прымалі.
раней ва ўсіх замежных казіно – паведамленні з пошты за заказныя,пакункі ,інвойсы EMS(пакункі,лісты-увогуле на ўра ішлі,усё на англійскай) спакойна прымалі для вэрыфу,тым больш там Пошта сваю пячатку ставіла ,цяпер не ведаю…
Ну вось, хоць адзін разумны чалавек)
куй жалеза пакуль гарачае)
гэты гамма-выпраменьвальны казік мне ўчора 2 разы запар з бездепа вывёў. у першы раз адыграў той што дае 150 з яго вывёў 1к, потым праз некалькі гадзін актывіраваў той што дае 300 і з яго таксама вывёў 2к. вэрыф прайшоў, для адрасу загрузіў з Тинькофф аб даступным застатку выпіску ў pdf на што яны крычалі тыпу прапіска патрэбна, я загрузіў старонку з прапіскай з пашпарта і пракатыло. вывёў на LTC на працягу некалькіх гадзін, першы вывялі хутка а вось другі цягнулі амаль суткі.
Я яшчэ з apex казіка адыграў там за деп 390 даюць фрыспіны, так вось гэтыя фрыспіны насыпалі крыху больш за 10к, вэйджар адыграў больш за 300к і вывёў 4к бо макс вывядзенне х10 ад депа, як казаў Арыстоцель: Вось як-то так, вось як-то так, вось як-то так…
да роялы бы напэўна і на слова паверылі) куле гульцы таюць, а гама не прынялі ў цябе твой пруф адрасa і таму сметнік? Яны ж даюць табе на выбар асартымент дакументаў, адзін з якіх можа быць пацверджаннем адрасы. У чым іх косяк, калі ў цябе з усяго гэтага толькі канверт бл*ць. я не падтрымліваю іх. Што да кэтсаў – і так усім усё ясна, але ў гэтым выпадку абвінавачваць казіно няма за што. У мяне была прыкладна такая ж сітуацыя, як у цябе. нічым было пацвердзіць адрас. Давялося браць адрасную даведку ў УФМС, то-бок у пашпартным стале. Яна ў мяне ў многіх казіно праходзіла, але ў яе тры месяцы сілы. потым патрэбная новая. х.з. можа падыдзе табе як варыянт для верифа.
Gama: 400RUBNODEP
не працуе ў мяне гэты промік
Бонусных ваучараў не знойдзена
што за фігня🤬
У чувака што-ці здарылася!))) думку не дапрасказаў да канца і не дастаў яе да нас… шкада… ды яшчэ і зарабіў мінусаў у карму))) спадзяюся што з ім нічога сур’ёзнага не здарылася!))) заснуў)))))
Да гэтага часу не вывелі. 6-й раз заказаў. адрас праверылі.
Яны не любяць плаціць, гэта факт.
перастань ныць быццам упершыню ў казіку расчараваны, твой вывад у працэсе, бывае з якогасьці лёгка выводзяць, а з якогасьці даводзіцца мучыцца. У цябе яшчэ вывад у працэсе, вось калі не вывесяць канчаткова – тады пішаш, што не вывялі. Пры кожнай адмове бачу ад цябе абурэнне
Ніхто тут не плача. 7 разоў адменіць выплату каб потым напісаць што закажыце вывад на карту і загрузіце карту. Гэта выдатнае казіно сумненняў няма.
Памылка. Краіна не падтрымліваецца для гэтага бонуса. =(
У мяне тое ж самае.
Мужык, ты што, астатніх, значыць, дуркамі тут лічыш? Мне ў некаторых канторах і без якіх-небудзь верыфікацый і дэпазітаў выводзілі. І што цяпер, усе абавязаны гэта рабіць? Ёсць стандартны набор правілаў для докаў на верыфікацыю і ўсім ён вядомы. Што датычыць канвертаў з адрасамі – гэта адзінкі робяць, вышэй жа сказалі. Роялы – гэта яшчэ не пантеон багоў.
Звярнуўся ў чат з такой жа праблемай. Далі 2 па 10 фс у мамонте мегавейз. Паспрабуйце
А я якраз з галавой у парадку. А ты тут заспаміў тэму не па справе. Тут людзі нешта карыснае шукаюць, раяцца. Дарослыя людзі даюць табе дзельныя парады, табе на гэта напляваць. Дык і рэакцыя адпаведная. А якая карысць ад тваёй статыстыкі, калі тут пішуць, што выводзяць?
Мяне парады не патрэбныя, я сам без цябе ўсё ведаю. Па факце пісаў, што гама-казіно паводзяць сябе свінскі, 7 разоў адмяняюць выплату, цягнуць колькі могуць. Звычайнае казіно такія пытанні хутка вырашае. Для дэпазіту яны хутка вериф зрабілі ў чаце за хвіліну, а пры вывадзе выявілася ўся іх падласць. Спадзяюся, да цябе дайшло. Ты думаеш, калі я тут раз у год пішу, ты самы розумны цяпер флудзіст? Я пісаў на форуме, калі ты пра яго нават не ведаў.
Так мне наогул па барабане, ведаў я пра яго ці не. “Хоць адзін разумны знайшоўся” – вось гэта фраза ключавая. Табе тут некалькі чалавек пісалі па гэтай справе, а ты ўсіх проста абразіў гэтай фразай. Ці хоць аддаеш сабе справаздачу ў сваіх словах, калі ты адэкватны? Тут ніхто нікому не вораг. Заходзь часцей, чым раз у год, і будзеш у курсе. Так што, папрасі прабачэння ў усіх за свае неабдуманыя словы і жыві як жыў.
Ну ты і Петросян)
Заплацілі. Змушалі замовіць вывядзенне толькі на карту і знялі 145 руб камісіі. Гуляйце ў гама казіно)
VF
Ладна не абражайся ранімы)
Усім удачы і вялікіх бонус-кодаў) Я назад у крыпту.