Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,718 Адказаў
|
616,021 Прагляд
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Адрас тыпу пацвердзіць трэба. ну для дэпазіту ён ім не патрэбны) У канверце апечатка ў ПІБ. новы зараз загрузіў. гнілае казіно.
Маглі б нармальна напісаць загрузіце новы док. тупа адменяюць выплаты праз 2 гадзіны. сэнс мне гуляць далей калі макс вывад з бонуса. 2900 руб.
У якім канверце? Што такое канверт?! Пацвердзі адрас, у чым праблема-то. Для дэпа ніколі табе не скажуць – ой, спачатку прайдзі верыфікацыю, а то не дазволяць зрабіць дэпазіт.
Трэці раз ужо адмянілі. ёсць прадстаўнік на форуме гэтай памойкі?
Я даўно праходзіў у іх вериф. деп з крыпты. нафіга ім мой адрас увогуле? Загружаў ліст канверт калі табе не зразумела. з маім адрасам.
іх зараз абузяць,не бярыся цярпення,усё выведуць))
Гэта відавочная памыйка!!!
Вертыфікацыя можа быць запатрабавана на любым этапе існавання акаўнта. Рэкамендуем праходзіць яе загадзя, каб пазбегнуць доўгага чакання, калі кліенту патрэбна выплата.
Проста ідыёты.
Паспрабуй у тэлегe, можа ёсць іх група, у многіх казіно ёсць група ў тэлеграме. Там вырашаюць такія пытанні.
Канверт адпраў ім са сваім адрасам і чакай)))
Так, усё было адпраўлена. Гэта казіно сметнік, што тут чакаць.
З СБЕРА ЛЕПШЕ ДАВЕДКА ПРА ДАСТУПНЫ БАЛАНС.
у іх зараз завал з верифамі, абузеры нарэгалі акаўнтаў сёння шмат)) вось вылічваюць, хто нармальны, а хто не)))
хз я дэпаў не рабіў і не выводзіў, але вериф прайшоў з першага разу
Сбером не карыстаюся. толькі ківі і крыпта. На канверце, гэта такое пісьмо якое па пошце РФ пасылаюць) відаць мой адрас. Сметніца проста не любіць плаціць, затрымлівае выплаты ўсімі спосабамі.
А навошта ты верыф праходзіў калі не дэпіў? Чэл вунь умны вышэй пісаў што пры дэпе верыф не просяць) Ты дэпні і паспрабуй вывадыць і ўбачыш усю прыгажосць гэтай помыйкі.
канверт гэта, канешне, весела) яны напэўна падумалі, што ты іх жартуеш) Можна было яшчэ фотку дзвярэй з нумарам кватэры ім адправіць) Паспрабуй загрузіць ім прапіску ў пашпарце. павінны прыняць як пацверджанне адрасу.
Так у мяне прапіска па іншым адрасе. Нармальнае пацверджанне лістом ад дзяржаўных органаў, нічога дзіўнага. мала вопыту ў цябе, відаць, і стажу верифа ў казіно.
я загадзя прайшоў,таму што буду спрабаваць пару разоў дэпіць туды
Я таксама прайшоў яшчэ 13 сакавіка. І помыйка праявіла сябе сёння пры вывадзе.
Актываваў прома днём на гамме на 400р. думаў ну ўвечары паспрабую, цяпер заходжу нічога няма, 100% на деп толькі вісяць, такая сорамная сьметніца гэта гамма… Пасля кантакту з гэтым закладам адчуваеш сябе нейкім брудным…😂
А ў мяне ўвогуле не актываваўся промакод. напісаў у чат сказалі ужо ўсе грошы за промакоды закончились ,вы спазніліся.
Вопыт тут ні пры чым. Многія моманты, якія лёгка праходзілі пяць гадоў таму, ужо не маюць сілы. Падобныя лісты для верифікацыі пройдуць далёка не ўсюды. Нічога не кажу пра Гама. Не сутыкаўся. Але ведаю пра многія іншыя конторы, дзе падобныя лісты адкідвалі без размоў. Прасцей знайсці падробшчыка.
а падробшчык – гэта ты, напэўна?
З чаго ты вырашыў, што я?
я не ведаю можаш даць рэкламу хто малюе гэта?