Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,494 Адказу
|
606,881 Прагляд
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
прабуй яшчэ 100 у мяне толькі што спрацаваў
Аналягічна, спрацаваў)
Так,спрацавала,дзякуй!
Раз гэта коткі,то ўсё зразумела! Бездэпы толькі тым хто не дэпае:)))) замануха
Я дэпіў у гаму 4 дэпа на суму 8к і 0 вывадаў)класіка ад котаў)))
У мяне на 100 спрацаваў, не ведаю ад чаго гэта залежыць. Дэпазітаў не было
Такая ж хрэнь з пiнапатам, халод…ўся депаць. Аддачы нуль
Ёсць працоўная спасылка на казіно MyStake?
Паважаны Аляксандр, так, вы ў нашых карыстальніках, але, на жаль, правілы змяніліся, і Кампанія не мае магчымасці ажыццяўляць выплаты карыстальнікам з Расійскай Федэрацыі і Беларусі з прычыны таго, што гэтыя краіны знаходзяцца пад санкцыямі. Акрамя таго, даводзім да вашага ведама, што ўліковыя запісы карыстальнікаў з Расійскай Федэрацыі і Беларусі будуць неадкладна закрытыя пасля іх выяўлення, а бягучы баланс будзе захаваны Кампаніяй.
і што, дало два баксы актываваць іх не магу, піша выкарыстоўвайце фрыбет, фрыбета няма, ёсць толькі міні-гульні, у міні-гульні заходзіш няма балансу)))
зайдзі назад у той жа слот, дзе былі фрыспіны
мдааа ўж аж да ўсёй хурмы выводзіў у іх з бездэпу 300 еўра, кантора плаціла.😁
Ніколі ад іх нічога! І цяпер не паверыў што могуць быць! Зайдзіў ,канечне няма! І нічога дзіўнага!
А нічога ад роялаўскіх не прыходзіла?! Для актыўных гульцоў.
Усё спусціў, не наіграўся.
Бывае ж лісты не ўсім прыходзяць.
Знайшоў рабочую спасылку? Ці ўсё роўна праз v..?
ні старда ні рокс відаць нічога пакуль не дасылалі.Сам жа ведаеш!)))Яны за 50 капеек удавяцца)))))))))
Дзе-небудзь вышэй у пастах мігала на Хвалю актыўным дэпазітэрам за красавік кол RAGE
Рашыў пашалёваць, бо няма чаго рабіць, і стварыць ак у тым самым Чэмпіёне! Увогуле за рэгістрацыю нічога не даюць! І нічога не абяцаюць! Нават кідаў скрын, што я з Латеста пра іх па водгуках даведаўся, і ўсё роўна ні фіга!))))))) Вось такія вось )))) целы там!
Так,гэта я бачыў,надзеяўся што яшчэ што-небудзь было.
прывет а па якой сёння стаўцы фрыспіны ў пін ап ???
ад джэт камусьці прыходзіў ліст на фрыспіны ў канцы месяца???
ад джэт камусьці прыходзіў ліст на фрыспіны ў канцы месяца???
Волна і Старда мне ў іх менш за ўсё падабаюцца. Хаця Старда проста з-за іх ашуканства (хітруюць шмат), на гэтай глебе туды не дэплю. На дзіва нават Легзо спадабаўся мне. Два першыя дэпазіты зьелі, потым тры дэпазыты па 2000 руб, з кожнага за дзясятку сыходзіў. Сьняў….
Я з табой згодзен на ўсе 100!))) Хітраваць – гэта неад’емная фішка ўсіх рояллаў, але слоты гуляю толькі ў іх канкрэтна! Больш ні ў каго! Гэта факт! Яны проста тупа не закручваюць rtp сваім гульцам! Лічу, што гэта нармальная здаровая палітыка кіраўніцтва! Таму яны і жывыя, і пашыраюцца, і ў іх гуляюць!
Па пін апу, тэма ёсць тут: «адказы на квіз» называецца. Звычайна там і пра стаўку пішам. Таму глядзі заўсёды інфу пра пін ап, квіз і тое, што датычыць гэтага! Ну і сам, адпаведна, туды пішаш.
Пра бонусы актыўным рояльскім гульцам вось таксама толькі што пытаўся. Спадзяюся, можа нешта мне проста не прыйшло.
Вось менавіта ад Джэт увогуле сто год не бачыў. Было прыкладна месяц таму ад сола і фрэша. Вось чалавек пісаў, што яшчэ ад хвалі нядаўна быў код….
Fresh
Гісторыя дэпазітаў з 01.04.2023 складае больш за 13 000 ₽:
Прамакод: BOOK
Бонус: 55 фрыспінаў па стаўцы 20 ₽.
Даты актывацыі: 24 красавіка – 1 мая (23:59 UTC).
Гульня: Fruit Disco: MEGA STACKS (Mascot Gaming).
Max Win складае х10 ад сумы залічанага бонуса.
Вейджар: 50.
я думаю роялы на майскія крыху расшчадрэдзяцца ўсё ж! Трымаюць туза ў рукаве! Чакаюць наплыву натоўпу ўкурэных і упітаных грамадзян у сябе!))))Гэта ж майскія святы! Хоць і не такія як раней з-за ўсёй гэтай кутаромы ў свеце, але тым не менш!