Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,475 Адказаў
|
606,258 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Гэта так заўсёды было, сябар! Таму што шлакавая паперка з астравa была і ёсць паперкай і не больш. Там усяго 4 майстар-ліцэнзіята з іх два зусім беспределныя! Астатнія 48-я і 16-я яшчэ куды ні шло!))) ноо! Ім усім абсалютна на ўсё напляваць на гульцоў! Тым больш на на ру гульцоў! Якія менш таго што па-за законам, дык яшчэ і пад так званымі сакц…мі цяпер! Чаго ты яшчэ хацеў ад іх, ад недалёкіх? Нагадаць рускім для іх няпоўнацэнным – гэта самае мілае дзеянне!
І правільна робіш!Я ўвогуле выдаліў на…ак там!Дакладней мая падруга)))))Гуляў я, вядома ж, за яе ў руле, а яна ў слоты!Калісьці па дробязі!Калісьці!Прыкладна два гады таму!Тады можна было нават 200-300 к падняць!
Ад цябе дахунціць) Якім рускім хто гадзіць і ў чым? Калі пра плацежкі – гэта санкцыі ў адказ на вайну, калі пра абмежаванні на рэгістрацыю або атрыманне бонуса – то акрамя “рускіх” поўна іншых абмежаваных краін, калі пра “пракручаныя ртп для рускіх” – гэта з разраду “дзед Мароз існуе”. Дыскрымінацыя ў вырашэнні спрэчных сітуацый можа? Так ніхто да гэтага нічога падобнага не чуў) Саспакойся, ніхто вас, рускіх, проста так не чапае)
Я проста не мог не падзяліцца такой шчодрай прапановай, магчыма каго-небудзь зацікавіць такая “халява” Яны там абкурэныя на сонцы перагрэліся, што такі бред рассылаюць, у спам пажыццёва гэты гаўноскам, самі фрыхи даюць раз у год па капейках, але прапануюць унесці аж 2 депы, слоў няма – адны эмоцыі…
Ды такая ж шляпа прыйшла на пошту🤦🏻♂️
Я таксама адмыў вагер, у падтрымцы пішуць рабі мін дэп 10 еўра і выводзь), хз) у іх у дэпах ёсць догкоин, так вось мін деп на яго 1 догкоин, толькі дзе адзін яго ўзяць?)
Самае цікавае, што фры яны дашуць на суму 2500, але пры гэтым ты павінен дэпа зрабіць 15к – гэта проста несапраўдная нагласць і жабства такая, гэта помыйка. Я якось павёўся і задэпіў пад спіны косарь, яны давалі 100 кручэнняў у Dog House па ставцы 10 р. Мне за 100 кручэнняў далі ўсяго 170 р, і гэта з злавленай бонускай, проста аддачы ў слотах нуль!
Ці не моцна цябе наштырыла?!)))Родны!Што да рускіх!Я не пісаў, калі што!Адчыні свае вочы!Я пра ру гульцоў!Пра тых,хто па‑руску піша,думае,чытае і піша!Я так разумею,ты толькі пішаў,чытаў і гадзіны пісаў,але я ў адрозненне ад цябе не маю права так пра нацыі казаць!Ты па‑першыні парушаеш правілы форума,дрэнна думаючы галавой!Па‑руску,зразумела!Таму што на форуме забаронена абмяркоўваць падобныя тэмы!І ўвогуле датыкацца палітыкі!А твая фінальная фраза пахне адкрытай русафобіяй!Але за клавіятурай усе мужныя!І духу шмат заўсёды!І смеласці!А як тваё імя па нараджэнні?!Рускае ці не рускае, дазволь пацікавіцца?!
Гэта называецца асоцыялка і флуд.
А гэта флейм.
У спрэчцы заўсёды вінаватыя 2 бакі. І калі адна бок падае на другую скаргі, няхай не забывае, што модэратары перачытваюць увесь канфлікт.
Кожны атрымаў сваё. Не флудзьце, не флеймце і не парушайце правілы форума. Пакідаю гэтыя дзве цытаты як прыклад таго, чаго тут увогуле быць не павінна.
дзіўна ,актываваўся ,звычайна індывідуальна
мне сёння ў CAT таксама промік даў 200RUBNODEP можа таксама актывуецца ў вас
Флудзіць ,флейміць:))) Хлопцы,давайте жыць дружна,як кот Леапольд казаў! Не сварэцеся хлопцы!
Казіно Gama, гэта сетка ад катоў што ці? Пачалі дзяліцца як чарвякі?
так, яны самыя
ў котах няма а ў гаме актываваў
Галоўнае код 150 актываваўся,шкала з’явілася ,націснуў актываваць у кабінеце,а ў гульню ўходжу нічога няма…
там не все слоты працуюць,прабуй планго
Так,тут ёсць.
Дзіўна,на пошту пацверджання рэгістрацыі таксама не прыходзіць.
так быццам адыгрыш на свае, у бонусах прачытайце ўмовы гэтых 150 рублёў
а не не на свае, на айфоне экран з’ехаў убок
а Bgaming – у гэтага правайдэра на балансе 150 капейкаў у слотах
Play n go гуляе,ужо зліў,таму нават не стаў разбірацца, дзе там яшчэ можна гуляць на іх.
Ну, напэўна вячэркам 1000-1500 залью, раз гэта сетка катоў (з вывадам праблем быць не павінна).
Дрэнна, што х15 max cashout
Толькі вось пацверджанне ўсё не прыходзіць.
А 200RUBnodep міма!:((((
Так я на самой справе не люблю гуляць когда ограничения какие-то!
З 150 руб максималка 1000 руб.
Зайшоў у short of the grail,там часта даходзіш да канца,выпаде нават х800 -абідна толькі будзе!
Дэпаў не было ў гамме, код не актываваўся. Гэта тым, у каго быў хаця б адзін дэп?
Так,магчыма,у мяне быў дэп
Неее,я вось толькі зарэгістраваўся ,потым у асабістым кабінеце ўвёў і ўсё. Мне яшчэ дагэтуль на пошту пацверджанне рэгістрацыі не прыходзіла.
На 150 код спрацаваў,на 200 не
Быў дэп ак верыфікаваны ў гаме, але нічога не актывавалася…