Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,849 Адказаў
|
573,336 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
вось вось )) шчодрасці няма межаў, ёпціль
Як я зразумеў- гэтыя коды спрацавалі ў іншых букмекерах,якія адносяцца ў ЦУПИС?
У Бетсіці вельмі нядрэнная лінія па смоллам. Вядома, розныя калізіі бываюць у выглядзе абрэзак і гэтак далей. Як і ў многіх, у прынцыпе. Але называць помыйкай толькі з-за таго, што абламалі не зусім заслужаную халяву – гэта як бы не комільфо.
Прайшоў верыфікацыю і таксама абнулілі баланс
Няправільна зразумеў.В betcity і спрацавалі, толькі гэта быў ці баг ці якая то тэхнічная недапрацоўка ў сувязі з абнаўленнем прыкладання,што спрацавалі старыя коды.
У мяне проста 2 ЦУПІСы на адны даныя і той, які – Бетсіці – зрабілі ідэнтыфікацыю, на ім балт, а на тым, дзе няма ідэнтыфікацыі, абодва актываваліся, але ставіць і выводзіць там не магу, там увогуле ў мяне з гэтымі ЦУПІСамі нейкая хрэнь атрымалася, палова букоў на адзін, палова на другі😄
У бетсіці акк адзін да цупіса прывязаны, гуляю, стаўлю 2-4 разы ў месяц калі шлюць смс бонусы па тыпу “дубль” ні адзін з кодаў “багоў” не сработаў ні ў першы дзень, ні на другі, спачатку думаў, што толькі я такі “фартовы”.
Хз у мяне стаўкі былі па 13,50р.
социалка выводзіла на гэтым тыдні? і ў козяке куды яны выводзяць вэрыф трэба праходзіць?
1) хз не ў курсе тішыня ўжо амаль месяц не заношу нічога, не трапляю ў прызы .
2) не не трэба праходзіць верифікацыю, перад вывадам неабходна здзейсніць х1 абарот ад сумы і можна вывадзіць, вывад займае +-15 хвілін .
Ты не адзінок,у мяне так жа.Хотел(а) порядок навести,но не фанат БК,раздумал(а).У мяне гэта ўсё адбылося пры іх зліцці,на адным нумары пастаянны Ківі быў,на другім пастаянны нумар тэлефона. Блакавалі цупіс разоў 4.Сейчас адсталі быццам
Тожа апошнім часам зусім цяжка ў сацыяльцы ў прызы не трапіць
Народа там піпец стала гуляць, не тое што ў першыя месяцы стабільна пару раз у месяц трапляў у прызы, а то і штотыднёва было і па пару разоў на тыдзень заносіў, зараз хоць турніраў дадалі і прызавыя месцы пашырылі шанцы змяншыліся, хоць і гуляю па магчымасці калі ёсць час, але ўсё ж пры старце прасцей было трапіць у прызы, К = канкурэнцыя 🙂
У іх вагер як на дражджах расце, а сума бонуса памяншаецца не па днях, а па гадзінах 🙂 скора па 50р будзе, хаця грах не скардзіцца і за гэтую халяву дзякуй, было раз адыгрываў 1,5к выводзіў .
Гэта зразумела. але і хімічыць яны, па-мойму, пачалі, могуць рахунак адрубіць – і фігу ў прызы трапіш. Учора прыкол: па білету слот круціў бонусы, мне выпала х3800, а ў канчатковым выніку як было прапісана Х560 у пачатку першых бонусаў, так і засталося. Нават замарочвацца не стаў ім нешта пісаць.
Хмм , промік актываваўся , але для адыгрышу Мін/Макс Дэпазіт 10.00 / 1,000.00 РУБ
Хз магчыма для дэпазітараў, але паспрабуй раздзел казіно “слоты для бонусаў ” загрузіць выбар пры загрузцы слота гульня на бонусныя .
Ой блін , дзякуй , навошта так ускладняць то =)))
Ясна навошта,каб менш шанцаў было адыграць,убачыш слоты для адыгрышу,сам зразумееш)
не памятаю ўжо -Лапиландерс дазваляе выводзіць у РФ?
Чаму выложыў пустое паведамленне ў бездэп кодах?
Бро логічна ж, памыліўся – не там напісаў, своечасова зразумеў і выдаліў. )
Там жа, здаецца, пра BetsAmigo гаворка, хаця і з гэтым казіно пакуль што непаразуменні – выводзяць, не выводзяць, здаецца, яшчэ ніхто не адпісаўся, Мікалай там, калі не памыляюся, чакае верифікацыю, я ва ўсіх гэтых казіно за намінацыі прайграў без шанцаў .
у тым годзе, здаецца, былі толькі скрилл і нетеллер для вываду, ну і розныя банкаўскія рахункі з IBAN-амі
цяпер нават не глядзеў, што там…
У котах бездэп вісіць, паглядзіце, можа таксама ёсць
Сёння свежыя прыходзілі,але на дэпазіт.
ай блін…у мяне няма.Як дэп рабіў раней і бонусы зніклі увогуле)))
Чакаю ўжо 2 к, зліў касар, застаўся, учора зноў даслалі шаблонную выпіску з банка бла бла бла, хоць я ім іх усе адпраўляў на розных мовах, знайшоў на нашым сайце гэты казік і склаў скаргу, ужо проста з цікаўнасці – ці верифікуюць яны Расію ці не, каб ведаць пра такія ўстановы, а яшчэ ў мяне з гаммай кур’ёз выйшаў, зарэгістраваўся праз стримера, ён кеш даваў за першы дэп, у агульным усё зліў спакойна, ён стаў час ад часу выкладваць бэдэпы на 5 еўра, заўважыў, што ў мяне не актывуецца зусім, стаў пісаць у падтрымку, на што яны мне заявілі, што нехта нібыта гуляе яшчэ з майго адрасу, то ці з тэлефона, з-за гэтага адключылі мне бэдэпы, я мякка кажучы здзівіўся, галоўнае кажуць – можаце дэпіць і гуляць на рэал, а калі занясу, то ў іх адразу бездакорны прыдум заблакаваць, жалезная логіка) такой нахабнасці я ад іх не чакаў, галоўнае ў многіх такая праблема нібыта некалькі акаўнтаў з адных адрасоў, кароче гамма, мякка скажам, расчаравала, упершыню бачу казіно, якое абвінавачвае ў дублікатах, але пры гэтым дазваляе гуляць на рэал і не выдаляе іх, такая вось у іх палітыка…)