Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,844 Адказу
|
573,274 Прагляду
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Гэта я ўсё зрабіў яшчэ ў 8 гадзін раніцы, у 11 прынялі і чакаю адказ! Кажуць, у парадку чаргі займаюцца гэтым пытаннем! Шмат працы
Усё, мне ўсё вывялі)
Самі сабе працу і зрабілі, разбіраюцца яны. Па якіх крытэрах цікава пабанілі. У мяне ўсё цэлае.
красава (( я чакаю сяджу яшчэ
Ды разбаняць,не перажывай,наплыў вялікі быў,прычым нехта ўвогуле пазней спохапіўся.Баніць жа і не за што было.Самі памылку ў прыкладанні дапусцілі,людзі скарысталіся.
ага вось бы яшчэ так бы зрабілі з holdnspin было вельмі прыемна але, увы, яны марозяцца
Вось што мне адказалі. На почту ім пісаў Андрэй, здарыўся тэхнічны збой, памылкова залічаныя бонусы былі спісаныя. Няразумела, чаму ўсім выводзяць, а ў мяне збой
Ды не адзін ты я ўвогуле на акаўнт зайсці не магу і хутчэй за ўсё спішуць мой баланс ! калі нават зайду
.
Так, у мяне таксама адну з фрых спісалі ўчора, на вечар пакідаў на матч з Баварыяй. Ну па ідэі гэта і быў баг, коды ж старыя, актываваліся ў абноўленым прыкладанні. Новага, напэўна, нічога не скажаш, усё як звычайна, хто паспеў, той вывёў.
Разбаняць то разбаняць,но калі не вывёў,то абнуляць хутчэй за ўсё.
канешне не вывёў потому што вылецела
Так на Скрилл выводзь, калі што, потым кінеш яшчэ куды-небудзь. Не ўсе казіно адключылі Скрилл.
Што рабіць Расіі?
Мне вывелі. Паставіў на вывад у 00:00. Стаўіў адразу 2 фрыбеты 500+3000 на экспрэс з двух падзей. Думаў таксама абнуляць, а не. Папрасілі верыфікацыю зноў і праз 10 хвілін вывелі. Сам здзівіўся. Тут рандом + актыўнасць. Калі новы акк і адразу ўвёў прома, то зразумела што абнуляць. У мяне акк 4 гады + актыўнасць. Думаю што гэта адна з прычын
у мяне акк таксама стары і актыўнасць была, так ні адзін код не спрацаваў, затое на другі ЦУПІС, абодва спрацавалі, але там ідэнтыфікацыю не даюць прайсці
Экспрэс сыграў да таго, як пачалі адбіраць бонус?
Таксама старажытныя акаунты, увогуле без блакіровак абышлося, на адным толькі каля 9 вечара спісалі фрыху, думаў ноччу праставлю. Вывеў таксама без праблем і дап. вэрыфаў.
У якой менавіта конторы з ЦУПІСа спрацавалі коды?
Бетсіці, але ўжо не актуальна
БК betcity,калі ты маеш на ўвазе ўчорашнія коды
а стаўка 0.9 руб. я проста ў ахуі😂
Шчодрасць гэтага казіно не мае межаў.
Бнтсити спісалі баланс, у агульным гэтыя ўроды выбарачна плацяць, альбо ўжо ўвогуле нікому не плацяць больш. У мяне верыф ішоў больш за 12 гадзін, у выніку абнулілі 5к.
Вэрыфікацыю прайшоў і потым абнулілі баланс?ці быў на аккаунце
І нават па 0,9 руб няма.
Хаця дэп нядаўна быў.