Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,342 Адказу
|
601,798 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Дзякуй за інфармацыю!
акк так і не верыфікавалі, прачакаў у выніку 20 гадзін, саппорт толькі па пошце
зліў і заблакаваны назаўсёды
гуляць не раю тут нікому, тое яшчэ гаўно, якім пасраць на кліентаў
і нават не смейце дэпіць для вываду з бездэпу – не дачакаецеся вываду, праверана , яшчэ адна помыйка ад СС
700р вытрачана 🤨
Згодзен з табой, гэта беспантовыя спамеры трэш вулкана! рэгаешся, пішаш у чат, дзе бонусы. А ў адказ атрымліваеш: “Якія табе бонусы, рыба, ідзі ачніся. Але ў нас ёсць цудоўная прапанова на ваш першы дэпазіт”
Ну гэта ўжо дакладна лохатрон і наўрад ці мінімалку для вываду насабіраеш.
Прайшло ўжо амаль сутак. У якім менавіта слоце фрыспіны?
Пошта пацверджана.
там максімальны вывад з бонуса за рэгу 10 еўра або 700р
спіны ў цябе вісяць у профілі адразу пасля рэгістрацыі, якіх сутак ты чакаеш.
Не бачу ніякіх спінаў.
Проста ён напісаў
Ну я так зразумеў, што на працягу 24 гадзін павінны з’явіцца. Пакуль нічога няма.
Гэта зразумела.Дэп яшчэ трэба адвагерыць х3,і мінімалка 1400 к вываду.
увайдзі ў профіль, дзе паказваецца баланс і ўнізе 111 фрыспінаў, калі акцыю яшчэ не закрылі.. Было так, адразу пасля рэгістрацыі..
Профіль запоўніў, спінаў няма.
Напісаў у чат, сказалі спіны толькі па партнёрскай спасылцы выдаюцца.
Відаць, ужо зачынілі. Няма спінаў.
Там на сайце вісіць навіна што акцыя скончаная
Гэта ўсё што датычыцца uaslots:
Паважаны карыстальнік, каб атрымаць бонус за рэгістрацыю:
1. Прайдзіце рэгістрацыю на сайце
2. Верыфікуйце пошту
3. Абярыце валюту
4. Запоўніце асабістыя дадзеныя (імя, прозвішча)
5.Атрымаеце 100РУБ без дэпазіту
6.Умовы адыгрышу: правіла абарачальнасці бонусных сродкаў =(X5)
Я ўсё зрабіў у дакладнасці але аўтаматычна не налічаны , а чат быў і прапaў аператар)
MaximШаноўны карыстальнік, працэс верыфікацыі паспяхова завершаны. Бонус будзе налічаны на Ваш баланс на працягу дня (дня, гадзіны, некалькіх гадзін, некалькіх хвілін).
праз чат налічваюць пасля пацверджання пошты, колькі чакаць – хз
uaslots: яшчэ адна сметніца, зробленая школьнікам на каленках… у топку. Хутчэй бы буржуі свае калядныя календары запусцілі.😁
Згодзен з гэтым! І пры тым мінімальны вывад з гэтага казіно складае 1000грн, а цяпер паспрабуй да такой сумы падняцца ў 10 слотах)
Яны там зусім ку-ку, з 50 гривень падняць ў гэтых гавнослацях па стаўцы ў 2 -5 гривень, да 1000..😁 Дык гэта слот павінен плюнуць паляну мужыкоў як у Бук оф Ра…і цяпер прыкіньце колькі шанцаў, што выпадзе такая паляна…а спамам потым заваляць усю пошту.
Так вось менавіта што я не веру што паднімусь, але больш за ўсё не веру што выведуць, а гэта будзе марнаваны час.
І Бук Оф Ра там няма на хвілінку! Там нейкі Evolution Gaming)
я тупануў, не адразу цябе зразумеў пра мінімальны вывад, 😁 пра Book of Ra гэта я для прыкладу. Кажу гэта школата, дзе-небудзь паяўляюць гэтыя казіно на бясплатных серверах, а потым будуць паролі красьці і базу дурняў, хто зарэгістраваўся, спамерам прададуць, ну і як жа без пары-тройкі дурняў, якія туды задепацяць.😁
ну для такога гаўна ёсць спецыяльная пошта)) хай спамяць колькі хочуць, у мяне так і называецца ovnokazyaki@ 😁
Дала 1.87 у выніку адбіў гэты шалёны ваґер, якось каля 98 баксаў давялося адбіваць )) на вывад толькі пасля дэпа, але якось мяне не асабліва цягне туды кідаць
Паглядзеў дакладна, 93,5 на адмыванне пайшло )
😁поўнасцю згодзен..но чытаючы ветку скаргаў на казіно…напрашаецца выснова што дурняў яшчэ хапае…якія дэпазітуюць па 10К рублёў тыпу скрыптовых Вулканаў..а потым выплату чакаюць..😁