Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,345 Адказаў
|
602,007 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
а адкуль яны павінны паўторна даваць,ці ты на мульта хацеў атрымаць?
а чаму не?
лол, у саппе спытай у іх
што ты глупыя пытанні то пытаеш я ж не ідыёт прасіць другі раз. ачысціў кукі уключыў VPN. бонус фіга
ха. ну калі без палева можаш
ну гэта не падкова, думаю сваімі дзеяннямі ты сабе стварыў мульта
Так хоць мультімульта. шляпа сайт. бонус 300 выйгрыш з яго менш за 50……
а праблем з запускам гульні не было ?
у мяне ў профіль выкідвае, а ў чаце ўвогуле нейкую казку сказалі каб я выключыў IPv6 але цяпер казіно не загружаецца.
запоўніў профіль?
Хм, у мяне таксама выкідвала ў профіль, нават калі запоўніў (заходзіў праз Оперу). Увайшоў праз Хром з фрыцоўскім айпі і ўсё стала норм.
З эндорфины выкідвала, а ў нетент ва ўсіх нармальна
50к адмыў і ўсё )) абідна
у гэтым гавне
ilucki
таксама даюць за рэгу 10 фрыспінаў
адмыў на балансе 700р, для вываду трэба 700 депнуць і х3 ад депа, мін вывад 1400р) хаха
у слотуме адмыў бонус. праўда, пажаднічаў трохі і зліў 2,5К у бук оф ацтек. але на вывад паставіў 1К (адзіны даступны без дэпа – на карты банкаў Расіі).
монгол граў так, як я ніколі не бачыў. у два заходы 4,5К наковыряў у ім
ВПН не заўсёды хавае айпі, таму магчыма, яны бачаць твой рэальны айпі і аўтаматам прычысляюць да мульту па айпі. У ZenMate, напрыклад, рэальны айпі вызначаецца сайтамі праз Flash Player.
каб братва з Украіны не мучылася….
Гульцам з наступных краін забаронена карыстацца бездепазітнымі бонусамі і/або фрыспінамі: Іран, Алжыр, Эквадор, Інданезія, М’янма, Афганістан, Албанія, Ангола, Камбоджа, Гаяна, Кувейт, Карэя, Лаос, Намібія, Нікарагуа, Пакістан, Панама, Папуа-Новая Гвінея, Судан, Літва, Латвія, Емен, Зімбабвэ, Ізраіль, Ганконг, Тайвань, Канада, Сінгапур, Злучанае Каралеўства, ЗША, Данія, Іспанія, Францыя, Карэя, Балгарыя, Эстонія, Партугалія, Мексіка, Украіна, Малайзія, Інданезія, Бангладэш, Грузія, Тайланд, Непал, ААЭ, Польшча, Індыя, Філіпіны, Славакія, Казахстан, В’етнам, Бахрэйн, Егіпет, Ірак, Оман, Палестына, Сірыя, Манголія, Бенін, Ботсвана, Бурунды, Камерун, Каба-Вердэ, Чад, Коморы, Экватарыяльная Гвінея, Эрытрэя, Эфіопія, Гамбія, Гана, Гвінея, Гвінея, Кот-д’Івуар, Кенія, Лесота, Ліберыя, Мадагаскар, Малаві, Малі, Маўрытанія, Маўрыкій, Марока, Мазамбік, Рэспубліка Нігэр, Нігерыя, Руанда, Сан-Таме і Прынсіпі, Сенегал, Сейшэлы, Сьера-Леонэ, Паўднёвы Судан, Судан, Свазіленд, Танзанія, Тога, Туніс, Уганда, Замбія, Грэцыя, Венгрыя, Славенія, Харватыя, Боснія і Герцагавіна, Македонія, Чарнагорыя, Малдова, Румынія і Сербія.”
slotum
дай прамую спасылку…без яе дакладна не дадуць
спрабуй заліў
Дадуць. Там пры рэгістрацыі ёсць поле для ўводу кода, і пасля ўводу напіша, што дае гэты код. Калі нерабочы, то так і напіша, але я праверыў, піша пра 13 еўра.
увы я там зарэганы, нават не памятаю калі паспеў..😁
дарэчы..не забывайце мутіць гэтую тэму ў Betfair…праигрываеш штуку…даюць зноў новую 1000 на 10 пытанняў
betfair
усё баяны, яшчэ да хрышчэння Русі выдавалі, хоць можа хто і прапусціў, але пошук па форуме ўсё роўна ніхто не адмяняў
А я атрымаў. Насыпала аблізьяна 100 руб. У іх мясцовы Гонзо падняў да 5к. Пакуль мыў апусціўся да 3к. Для вываду 100 руб. дэп з х3 абаротам. Я з падобнага пукана выводзіў. Думаю і гэтыя выводзяць. Усё, што ў межах 5к па крайняй меры
дэп 500 у Goodwin + бонус 200%+30 фрыспінаў = у выніку больш за 50000
ці выводзіць казіно?
выводзіць,толькі макс кэшаўт на бон 200% усяго 11к