Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,844 Адказу
|
573,249 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ды ну, гэта што, заўсёды ўспамінаць “той першы раз”, калі нейкае казіно праводзіць праверку даўжэй за абвешчаны час або прадузята?
я даўно ў іх адмываў яны таксама заблакавалі і не вывялі прычына – у тым што гуляў не ў тыя слоты пасля адмывання нібыта ў NetEnt нельга нават пасля адмывання
У Nucleonbet даўно зарэганы, але сёння хацеў увайсці – аказваецца, мяне заблакавалі.
не ведаю ў чалавека таксама доўга праводзілі вэрыфікацыю! Ну ў гэтым nucleonbet праверка 72 гадзіны займае напісалі сёння на пошту
я там не гуляў! я ў Pragmatic рубіўся
Таксама зараз спрабую вывесці з омайзино, паглядзім што і як)
Ладна, чаго нам не прывыкать, не верифицируют – выдалім і забудзем, але сам факт, што ўжо 3 разы яны дату не бачаць у выпісцы і просяць тое, што ім даўно адпраўлена, наводзіць на думку аб нежаданні выплачваць выйгрыш; да таго ж я час ад часу кручу ўжо 450$ на рахунку, у пунт казіно ў мяне быў рэкорд 25000$ – натуральна сказалі, што не выведуць гульцу з Расіі, а тут рэкламу шлюць, але ў выпісцы дату разглядзець не могуць…)
PUNT казіно і ўся іх сетка inclave не выводзяць СНД!! Я ім задаваў гэты пытанне аб вывадзе а здесь должно быть нормально!!!!
Ну вядома, калі адразу здавацца, то куй хто вывядзе! Трэба дабівацца, старацца ўсімі спосабамі, Колян, калі барада – дык хоць бы карысць будзе для гульцоў, якая прычына і г.д. І г.п.
Я б так не сказаў.Ён блытае форумы,на ўсіх форумах ён)дзе што піша не арыентуецца)
Мяне таксама прыпісалі мульт планета-х. Хоць гуляў з аднаго аккаунта. Потым пісаў, даказваў, у выніку зблыталіся, і кінуў на іх. Тупяць неймаверна, гаворыш ім адно са скрыншотамі, а яны тупа – у вас мульт, дакі так і не прыслалі) хоць у чаце сказалі, што вышлем вам на пошту ўсе доказы і г.д.)))
Забей на іх, казах!) Нервы больш цэлыя будуць, гэта доля чакае ўсіх гульцоў, якія там гуляюць толькі турніры бясплатныя, не ўносячы сваіх кроўных
Ужо ніхто нідзе не гуляе. Самазнішчыліся, рассеяўшы марныя надзеі некаторых нажыцца на іх турыках))
а на плане Х увогуле цырк! Прайшоў верифікацыю 2 дні пагуляў у турнірах потым блок! Напісаў у чат па якой прычыне блок???! Адказваюць мульт кідаюць скрыншот незразумелы з нейкімі паштовымі і никамі штук 10 дзе-то сказалі ўсё гэта мае і атрымаў блок!
Ну я ўрваў адтуль 250 бакінскіх) спачатку плацілі
Хаця паспеў у выніку 200 еўра вывесці) і то дзякуй. Якраз бліжэй да нг сядзеў без грошай) 50 еўра вывёў праз некалькі дзён яшчэ 73, потым 68, здаецца. Пасля бану, смутак і боль)
пашанцавала
Ну я не буду хваліцца сумамі, але калі турніры былі часцей, двойчы таксама ўдалося вывесці. Потым забіў, як здалося, што падкруцілі RTP у слотах
Згодзен першы раз давалі бонусы часцей, пасля абнаўлення перасталі даваць бонускі, сам падымаўся з 1-3 еўра на стаўках, слоты забітыя былі. І ў тых жа стаўках зліваўся аж 50-80 еўра пару разоў) кулі лудоманы мы такія, нам мала) хоць гэта халява, хацеў да 100-200)
У выніку шыш)
Квіз у Пін_АПе , у мяне не працуе кнопка
Пра planetxbet
Дзякаваць не трэба….)))
Магу даць нумар ківі або піастрыкса 😜
Можна спасылку ў лс
І чым хацеў здзівіць? Тут вядуць якраз пра гэта размову, ты спазніўся, казік медным тазом накрыўся😂
Сайт не працуе)) накрыўся
Логіка пакінула чат, форум 😁
Так ён меў на ўвазе, я так думаю, што ён адзін з першых запостыў на форуме, даў інфу пра гэтыя халявныя турніры, з якіх многія форумчане з іх вывелі, глядзі скрын публікацыі 12 снежня 2022 года.
Nucleonbet запытаў дэпазіт для вываду сродкаў ! Кароче зліў бабкі і ўсё) бо хрэн ведае што будзе далей …