Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,814 Адказаў
|
621,886 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
дзякуй
Адкруціў вэйджар, буду спрабаваць праходзіць вэрыф, так і на вывад) пасля адмывання 20$ тых, што бездэпа, здымаюць з балансу адразу, як толькі вэйджар адкручаны
адпішы як што пройдзе
Там вывад мінімум 300
Чакаемс адказу,казіно як кэт і голдфішка,думаю яны пае..ць яшчэ мазгі)то ім гэта не падабаецца то гэты.Для такіх казіно аж 230 баксаў шмат.Калі вывядуць то респект.
Цяпер, трэба яшчэ падняць да 300😆 і мін дэп, увогуле печаль, упэўнены, слоты перастануць гуляць😆
Там па ходу трэба прывязаць кашалёк,зрабіўшы мін дэп як і ўсюды.Ты адразу так не рубі.Прабуй дэпнуць мінімалку,калі вывядуць нармальна,калі не – то кантора хня.
Ты не з забароненых для рэгістрацыі краін? Ці спадзяешся на адказы саппорту? Вялікая верагоднасць пакінуць 20 у казіно і нічога не вывесці.
Пасля разблакіроўкі ў покердоме не магу зайсці ў свой акк. І код аднаўлення на пошту не прыходзіць. Ёсць у каго такая праблема?
Не трэба спрабаваць адбіваць, а спачатку правілы прачытаць ці ў саппорт звярнуцца) У Расіі забаронены бездэпазітныя бонусы
1-2 месяцы таму вывелі мне 6к без депа і іншага. Я нават спецыяльна ў сбер пайшоў, імгненную карту зрабіў. Таксама прыйшло ватсап смс, адпісал ім, стварылі акк, далі дадзеныя, на балансе было 2к. Не надаў значэння, смецце смеццем, па 100р за пару хвілін накруціў 8к. Адпісал ім, скінуў нумар карты, праз 2 хвіліны 6к упалі на баланс.
Я думаю тут ужо справа ў наступным кроку , калі робіш дэпазіт , ты рабіў деп? Відавочна не …маё асабістае меркаванне што табе прям пашчасціла з выйгрышам , віншую , малайчына 👍🏼
Пару тыдняў таму скінуўi паведамленне, але не надаў увагі. Як думаеце, ёсць сэнс зараз прасіць логін, пароль?) гляджу, што акк заходзіў у сетку 25.01
Відаць у чым справа , перад рэгістрацыяй я гляджу спіс забароненых краін , Расіі там не было , далей я зарэгістравалася , і калі што , я ўказала Расію , і мне далі бонус , калі краіна ў забароне , то яе як мінімум няма ў спісе і зарэгіцца нават не атрымаецца….але дзякуй я ўлічу пра напісаць у саппорт у наступны раз!)
А спасылку можна? А то што-то нават не знаходзіцца
Краіна не ў забароне, гуляць там і рабіць дэпазіты можна, а вось бездэпазітныя бонусы – няма
Чаму не пішуць пра гэта , і як я яго змагла ўзяць калі для Расіі бездэпы забаронены 🤦🏼♀️ці гэта ў іх такі ход канём🧐не спытаеш , даведаешся пры вывадзе 😒
Дзякуй Спрацавала
У катах бясплатны турнір
UPD. Памылка, за свае)
Бясплатны праз 2 дні
Рэбяты, а якія казіно даюць бонусы да дня нараджэння?? Жадана без дэпазіту)) У ПинАпе ўжо забраў бонус, там можна за 7 дзён да дня нараджэння і пасля дня нараджэння 7 дзён для атрымання бонуса.
усё сетка роялаў дае, сума ў залежнасці ад статусу(рокс, фрэш, джэт і г.д.)
ну і вось тут пачытай
🔗
Не дэпіў, не патрабавалася на той момант. Ды і не стаў бы ў такую сметніцу пры любым раскладзе. Не я адзін вывёў, было абмеркаванне на адным з рэсурсаў. Шмат хто тады вывёў.
Я атрымаў у риобет,кожны год здымаю.Spassino 15 еўра дало.Марсбет 200 руб,азиномобиле 100 руб.Booi правер!