Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,847 Адказаў
|
623,213 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Можа каго зацікавіць. Убачыў прапушчаны па ватсапу, нумар 79296679613. Ператэлефанаваў.
Прадставіліся казіно hilton. Такая нейкая скрыпта а-ля азино777. Прапанавалі бездэп 1к рублёў у іхнім казіно,
лагін і пароль скінулі ў паведамленні. Па ўмовах трэба падвоіць суму, каб выводзіць. Слоты покруціў, але не падвоіў, зліў.
Нават бонуску на х100 лавіў па 5 рублёў)
Афёра
А я вось трымаюся, паднялася зноў да 70 еўра 😎😁 бетсофт юзала, думала ў плейнго пайсці 🫠
Пайду-ка я моней трейн штолле прагуляюся 😂😂😂😎
Блін як вы там рэгіліся калі ў спісе краін Расіі няма?😒🙈
Хз, а ў чым сэнс… Дэпіць я туды дакладна не буду.
Я там пару гадоў таму зарэгістраваўся, нават пару дэпазітаў рабіў.
Якраз сэнс у дэпe 😂ты не стаў , а нехта дэпне 🤷🏼♀️на лоха , а без лоха і жыццё дрэннае😁
Ну тут на форуме думаю народ шарыць. Можа ўдасца ў каго-небудзь косар удвая павялічыць і вывесці…
Ну мне проста ўжо пісалі, абсалютна тое ж самае, я яшчэ нейкім чынам не дайшла да самога казіно 😅 выглядае, што трэба завітаць да іх у госці
Прывет, як справы, ПД знялі па выніку?
Усім прывітанне, таксама цікава, ёсць тыя, каму разбанілі акаунт у пд пасля аўдыту?
Г Ф
Плейнгоу ўчора быў мёртвы там, юзаў пару слотаў па 0.30 – мёртвыя аж 35 еўра з’еў. Добра, што выйшаў своечасова.
Да чаго ўвесь гэты флуд у тэме Абмяркоўванне бяздэпазітных бонусаў, і адным пастом нельга напісаць увесь гэты бред.. Народ: давалі вам слот ці не давалі, колькі слот насыпаў, гэта не мае ніякага дачынення да бяздэпазітных бонусаў, перастаньце пісаць у тэме ўсякі бред
Прывітанне , учора напісала ў тг падтрымку , адказалі яшчэ на праверцы чакайце 🤷🏼♀️
Бу-бу-бу, хопіць кожны раз ворчаць як упершыню 😁🤗
Дарэчы, не лічу такія абмеркаванні бредам, па адной з такіх падказак я здолела адмыць бездеп і не раз яшчэ выручалі…. можа проста зрабіць яшчэ тэму «мыем бонусы разам, усе схемы тут»😎😅🤷🏼♀️🤫
@kilabeeа што ты зрабіў карыснага для сайта акрамя пастаўленых дыслайкаў і лайкаў ?😵
Пы.сы…. мне адказ не патрэбны калі што
Дзякуй таварыш Вячаслаў Ленін! Ак у ПД разблакіраваны і паспяхова створана заява на вывад сродкаў! Як толькі вывяду выйгрыш, хачу перавесці касарчык у знак удзячнасці на развіццё вашага сайта! Не ведаю, дзе паглядзець рэквізіты, спадзяюся мадэратары дапамогуць і падкажуць! Яшчэ раз дзякуй за дапамогу! Ад душы! 🤝
А Покерфейсу колькі за промік?🙂
поймите вы, в этой теме посты оплачиваемые, за полезную инфу для людей сталкивающихся с проблемами по бездепозитным бонусам, а отдельные посты . которые можно было объединить в один пост, со словами “пошла я покручу”, “развод” и т.д не несут ни какой полезной информации по теме.
а вот эта хорошая мысль, сделайте тему в ветке “курилка” и обсуждайте там хоть до посинения кому какой слот что дал, что не дал..
А вы зразумейце, пра платныя пасты я ўвогуле першы раз вось чую, ніколі ніхто пра гэта тут не ўзгадаў, пра пайшла пакручу згоджуся з бяссэнсоўным, пра кідзалова магла б аб’яднаць з наступным на гэту тэму смс, калі б ведала пра важнасць тутапублікаваных пастоў 🤦🏼♀️!!! то ўжо паверце ўсяго гэтага б не было. А то я не разумею, за што мяне і іншых чыхвостзяць тут сумна што ли …. зрабіце замацаванне якое-небудзь яркае, таксама падумайце пра гэта як-небудзь
Ці ёсць спасылка?
я не зразумеў з таго, што ты сказала, трэба зарэгіцца цяпер і дзе-небудзь увесці код ці гэта толькі для раней зарэгістраваных і тых, хто атрымаў лісты? Марыя, не магла б ты ў будучыні быць крыху падрабязней, пліз?
зарэгістраваўся в spitfire,адкрыў вагер.на балансе 400 еўра.каб вывесці патрэбны вэрыф і мін дэп 20 еўра.вось і пытанне не заскамяць ці на гэтыя дваццаць еўра
У гэтым пунце вісела 300 долараў на вывад каля месяца, нічога не вывелі, адменіў і зліў. Для РФ халявы няма.