Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,503 Адказу
|
607,166 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Дзякуй, зараз паспрабую. Не, там 60 еўра з капейкамі
Стаў меншую суму на вывад, 59 напрыклад. Я таксама толькі з 3-га разу вывёў, хоць камісію ўлічваў, але памылку выдавала, паставіў менш – пракаціла
Тое самае зрабіў. Цяпер пайшло. Яшчэ раз рэспект! І яшчэ адно пытанне)Пішуць, што вывад паспяховы. А на самой справе, колькі па часе выводзілі?
звярнуўся ў чат пасля заяўкі,сказалі чакайце,праверыць служба бяспекі і ўсё збс будзе. Праз гадзіну вывелі на LTC
Добра!)
у мяне атрымалася так, што пацвердзіў асобу, спачатку паставіў на вывад яшчэ 27 снежня. На пошту прыйшло смс пра дадатковую праверку, дзе перакладчык пераклаў ліст, як я зразумеў, просяць селфі з пашпортам на фоне сайта. Ну я ўсё зрабіў, адправіў – праз 3 гадзіны адмовілі. Пішу ў падтрымку: у чым прычына? Мне пішуць, вы не прысалi тое, што прасілі. Я пытаюся, што значыць? Селфі? Усё даслаў, а там трэба было сфатаграфавацца з лістком паперы, дзе напісаны іх сайт. Ну я адразу ж даслаў фота з паперкай і ўсё. На пошце ігнар. У падтрымцы сказалі чакаць адказ на працягу 30 дзён. Сёння напісалі, што на працягу 12 гадзін звяжуцца на пошту, на якую ігнар саппорта ўжо як 2 тыдні![]()
![]()
у сярэдняй табліцы прызоў у самай правай твая пазіцыя
Націскай значок выскліку насупраць турніру і ўкладка лідэрборд
Праз чатыры гадзіны вывелі без праблем.
А турнір толькі ў аднаго правайдэра і заўсёды ў адным слоце?
Так, у аднаго.
ці толькі ў мяне планета не загружаецца ?
Мне таксама не загружаецца. Прафілактычныя работы, мабыць. Хутка запрацуе.
у мяне ўсё грузіць норм, я так зразумеў наступны турнір у планеце у19.00 будзе?
Норм,толькі што 66 фп пракруціў прызавых дало 1,3 бакса)
У гэтай планеце можна накопліваць прызавыя фп? Частa па 5,9 фп за турыкі даюць. ну і баксы з іх таксама можна накопліваць? Не згарануць?
нельга
А што за казіно такое Планета?Не падкажыце?
🔗
У 21 00. Рега з 19 00 пачынаецца на яго.
Мне на гадавіну іх. Не давалі…)
Сплюнь! На гадавіну табе ўжо ніякія нішцякі не спатрэбяцца!)))
Ну ты ж зразумеў, пра што я)
Мне на трэці месяц далі 50 спінаў