Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,459 Адказаў
|
605,911 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
калі не яны, то з’явяцца іншыя. лёгчэй клавішу ‘цитата’ увогуле нах прыбраць і забыць назаўсёды пра гэтую праблему)
Ну менавіта такіх упёртых і ўпарытых я бачу ўпершыню тут за некалькі гадоў, сядзяць і да апошняга сруць у тэме ў поўным спакоі…
у планеце х бет зараз упершыню выйграў 5 фрыспінаў націснуў на іх у версе справа але нічога не загрузілася а яны зніклі хто ведае дзе іх знайсці ?
Знайдзі гэты слот па назве ў слотах, і яны там будуць, слот book of goods, здаецца так
а, дык што, ці так? зразумеў, вялікі спс.
Не ведаю, я гуляў на бонусныя сродкі, зліў за 5 хвілін)
Playngo ,дае, ў ім адыгрываю
а можна спасылку ў прыват? што за планета х?
а хто падкажа чаму ў казіно планета хбет усе слоты так запускаюцца, але не адкрываюцца?
хз ачысці кукі або замяні браўзер там слоты адкрываюцца. можа ты ў… выкарыстоўваеш ?
не, без VPN паспрабую ачысціць кэш
педаліць планета…
блок рэкламы паспрабуй адключыць, у некаторых казіках слоты з адблокам і падобнымі пашырэннямі не загружаюцца…
не, почысьціў кукі і кэш – усё роўна тое самае, у чаце кажуць почысьціце кэш. Толку нуль. і ШТО дзіўна, спрабаваў у 3 браўзэрах – усё адно і тое ж.
у мяне калісьці даўно было так жа але не памятаю як вылячыў нешта кшталту звязана з сістэмай. то ці вінда то ці яшчэ што не памятаю.
хм дзіўна праз в… усё запускаецца.
правайдэр, значыць, у цябе нешта хітрычыць
Не магу знайсці інфармацыю аб турнірах у планеце, цікавіць, як даўно яны праходзяць і колькі яшчэ будуць.
За два дні ў Планеце заняў- 2 першыя месцы, 1 другое месца. У выніку з 150 спінаў насыпала ўсяго ў раёне 5 еўра. З 9 спінаў хоць бонускі падаюць або па лініі добра давала.
За ўвесь час ужо 300 прызавых спінаў круціў і ні разу бонускі не бачыў, лініі толькі на нізах былі
У Планеце ставлю на вывад. Код прыходзіць. Уводжу. Піша “error”. Ніхто не сутыкаўся?
Раз на раз не прыходзіцца. За сёння ў двух гульнях па 10 спінаў у абодвух лавіў бонускі, ды яшчэ з ретрыгерамі. У выніку 25 еўра. За папярэднія тры тыдні 36 еўра.
Можа менш за 50 еўра ставіш?
У мяне было такое,паспрабуй крыху менш ставіць,з камісіяй яны там намудрылі. Або суму ставіш менш за мінімалку-50€
АДКЛЮЧЫЦЕ КАЛІ ЛАСКА У СЕБЕ АПАВЯШЧЭННІ !!!! ПАКІНЬЦЕ ТОЛЬКІ БЕЗДЭПАЗІТНЫЯ КОДЫ І НЕ НОЙЦЕ !