Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,158 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
хм дзіўна, я без ў.. зарэгістраваўся
а толку всё роўна і яно не дапамагае
Ты ж у Крыме, Ты ўжо прабач😐
а пры чым тут крым к в…?? калі нават з в… не працуе
Бездэп хацеў атрымаць
Я хацеў скінуць бездапазітны бонус🙂
Цяпер не буду
у двух зарэгіўся, ні ў адным не было аконца з 50 спінамі ,толькі бонус на деп! так што прапіярыць сайт з бездепамі не ўдалося! рэфку ты не атрымаеш
А ўвогуле ў бан яго б за рэкламу старонніх рэсурсаў! куды глядзяць модэры?
🤣🤣
І няхай да цябе прыйдзе жаба давучая😑
🤣
Ну я не ўмею выдаляць паведамленні, ты яшчэ разоў 4 на паўторы мае ўкажы
Гэты сайт з бездеп-бонусамі вядомы не першы дзень. Я сам там ва ўсёй гэтай сетцы рэгістраваўся яшчэ да гэтага года. Увсюды атрымаў бонусы. І месяц таму за тэлеграм-ботаў таксама. Праблем з атрыманнем не было. А тых казіно там каля паўсотні. Таму абвінавачваць чалавека ў якіх-небудзь рэфках далёка не разумна, прынамсі. Пра скаргі ўвогуле без каментароў. Lifestyle, відаць, такі.
так з РФ.
Якія рефкі ты не ў сабе? Дзе хаця б адна рэклама або спасылка не старонні рэсурс? Я напісаў, дзе даюць бясплатныя вартанні за рэгістрацыю, не даючы пры гэтым старонніх спасылак, не падабаецца не гуляй…
Навошта вам гэтыя 50фры спінаў?Толку няма ад іх макс вывод 500р і яшчэ трэба дэпазіт зрабіць.
Макс вывад 60К. 500 падае з фс. Далей сам.
Не,менавіта з гэтых 50фры спінаў макс 500р,дальше деп і гуляеш на свае
А зараз даведаўся, пішуць максавага вываду няма))у ўсіх па-рознаму, гэтыя конторы хоць хз, або ў чаце піз..ць)
Я таксама думаю, што фіг з імі
Пры рэгістрацыі дакладна такое акно было,у двух казінах рэгістраваўся,пацвердзіў пошту і тэлефон,але ўвы не залічылі.Відаць, рэфсылка нікчэмная была.
Я таксама не адыграў ні ў адным, але былі тыя, хто адыгрываў і выводзіў, тут на форуме пісалі, справа нават не ў гэтым, проста некаторыя ныцікі і аб’юзеры, тут галасыць што не даюць за рэгу спіны, просяць паказаць, вось і кінў пацверджанне, так яны потым яшчэ і скаргі строчуць, маўляў я рэф спасылкі прайрю, жаба іх відаць наведала і душыць, што ім спіны не налічваюць, твінкаў надзеляюць і не памятаюць дзе рэгаліся дзе няма, а мадзёр яшчэ і штрафныя балы налічвае, маўляў за прамоўшн старонняга рэсурсу, паходу такі ж, дзе хоць адна спасылка на старонні рэсурс? З такім раскладам тут кожнаму можна налічваць такія балы, у бездепах усе пішуць дзе бяруць халяву або праз які рэсурс рэгаюцца, пры гэтым не ўказваючы самі спасылкі, але менавіта мне мадзёр вырашыў зрабіць папярэджанне, незразумела чым абгрунтаванае…
Калі рэгіструеш больш за адзін акаўнт, то і не налічаць, за першую рэгістрацыю ўсе налічваюць, прынамсі гульцам з РФ. Я сам па запарцы зарэгістраваў другі ак у адным казіно з іхняй сеткі, таксама было акно пры рэге, але спінаў не далі, а калі рэгіструеш першы ак усе налічваюць, я там у многіх зарэганы, палову і не памятаю на якую пошту, але ўсюды налічвалі спіны, адыграць, праўда, ніде не атрымалася…
У мяне першая рэга ў гэтых казіках.Яны нядаўна з’явіліся,я дакладна памятаю ,што аккаў няма .
Ды такія ныцікі заўсёды былі і будуць. Не звяртай увагі. Асабіста сам вывёў 5 разоў з 4‑х казіно гэтай лінейкі. Без усялякага гемару. Яшчэ адзін раз абнулілі, але там я сам ліміту макс стаўкі перавысіў. Ніякага макскэша ў 500 таксама не назіраў. Свайму плацежнаму сродку я больш давяраю, чым гіпотэзам няўдалых аб’юзераў.