Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,083 Прагляду
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
забі ў гугле 50 спінаў і гэтыя казіно, і ён табе дасць гэты сайт спайсказінос (гэта табе на будучыню як шукаць) а так кінуў у асабістку
А ў мяне наадварот з фрыспінаў 780р дало ў Мустанг Голд, дагнаў на тым жа слоце да 1700р. Спачатку тры кастры, а праз гадзіну яшчэ сеў і коллект у канцы дало(1500р) па 20р. Яшчэ 300р засталося да вываду. Заўтра яшчэ паспрабую сыграць🙂 Трэба 2000р
А з фрыспінаў што? Так трэба было кнопку націснуць🙂
Я фрыбет не чапаў
Тое самае чакаю ўжо тыдзень)) ліст прыйшоў, што ўліковы запіс паспяхова верыфікаваны, але нічога не налічылі, зарэгістраваўся калі давалі 10 спінаў, зараз гляджу ўжо 5 спінаў)
я ў 2020 вывеў з фрыбета, потым актываваў фрыспіны з іх насілі 440, пайшоў зноў на стаўкі, паднабіў 1500, потым праліў усё, паспяшаўся, так бы другі раз не вывеў – не набіў крыху да 2К..
І пігмеі ўчора прэс сапсавалі, гэта называецца не ўсё кату масленіца..
Я адразу зарэгістраваўся, дапаўніў дадзеныя і адаслаў пашпартныя дадзеныя і сэлфі з унутраным пашпортам. Зайшло 2 сутак
Верыфікацыя была каля сутак, даслалі ліст, што ўсё ок, проста пацвердзіце пошту, я пацвердзіў і дагэтуль ні адказу, ні прывіта)) куды толькі ім не пісаў, бесполезна, сувязі з імі няма
У чат. У правым ніжнім
так, налічаць, відаць аврал пайшоў у іх, мультяць, вырашаюць, што рабіць з гэтым
15000 быццам актывацый было ўсяго
Першы паток😐
Бярыце, Расія ад гэтага не збяднее😁
Не бачу ў іх чата, я з тэлефона, спрабаваў і версію для ПК усё роўна няма чата
upd: знайшоў, там таксама ліста ім на пошту адпраўляць, няма лайв чата
🔗
Ты і не ўбачыш чата
Знайшоў
У адзін слот давала Book of Gold Classic Playson, па-мойму правайдар
Усе даюць, мне ў кожным налічылі па 50 спінаў, пасля пацверджання пошты, тэлефона і запаўнення профілю, трэба было з сайта рэгістравацца, на скрыншоце бачна назва сайта…
😵
Ozwin пасля рэгістрацыі і пацверджання акаўнта дасылае на пошту код праз некаторы час.
Што даюць , рэгістрацыю па рэф спасылцы праходзіць ?
Зараз я не ведаю, што яны даюць, я ў іх рэгістраваўся даўно, не па реф-спасылцы. Мне код на пошту прыйшоў на бездеп у працягу сутак.Там aslanbeko зьняў у іх 150 $ або €, вось народ і пытае як бездеп атрымаў.
У мяне не працуе,можа таму што ўжо стары,а можа я ўводзіў яго ўжо пасля рэгістрацыі,не памятаю.
Я магу паспрачацца, што спіны налічваюць наварэгам з РФ, без в… рэгіструешся па спасылцы, адразу пры рэге з’яўляецца акно з 50 спінамі за рэгу, пацверджання пошты тф і запаўнення профілю, не адзін я рэгістраваўся, а калі ты абузер або не вельмі разумны, то гэта толькі твае праблемы…
што мне спрачацца – прикрылі ўсю ветку з фрыспінамі, зарэгістраваўся ў 3 казіно і ні ў адным не далі( скінь скрын з фрыспінамі ў любой з гэтай веткі)
ну ў аднаго ў цябе
Вы з РФ?
Да і ў.. не дапамагае