Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,866 Адказаў
|
574,480 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
куды зайсці
А як даўно ты дэпаў? Ужо які раз не спрацоўваюць
Тыдзень таму. Але ў гэтага казіно няма логікі ў нарахаванні бонусаў. Можаш пару месяцаў не ўносіць дэпазіт, а яны шлюць лісты. І наадварот)
Хто-небудзь усё ж такі вывёў з бездэпа ў son of slots? І хто праходзіў верыф, колькі часу заняло?
Промо спрацавала ,ніякіх дэпаў не трэба было,вэйджар адмыў на бонусныя ,вывеў трэшку без б
у сетцы гэтых казіно бездэпазітныя бонусы для РФ недаступныя… дакладней выйгрыш з іх не выводзяць.
а што за прома ў гэтыя son of slots?, штосьці як-то не знаходжу нідзе інфу па іх
У правілах ніякіх забаронаў па краінах не знайшоў. Таму варта паспрабаваць, а далей абмеркаванне вядзецца тут.
гэта ртг, яны ўжо гадоў 10 не выводзяць рф з бонусаў, можна нават не спрабаваць
Хлусня
чорт ведае, знаёмыя абменьваюць, я сам там не гуляю…
У натуры можна. Падтрымка відаць проста не ў курсе
Нарм). Раней абмен пачынаўся з 5000 ачкоў. Цяпер, з 100 (1 долар). Прагрэс у праграме лаяльнасці Leon’a
У меня хз ад 5к абмен на рублі, акк гадоў два-тры, у брата стары 5 год+ акк даўно такі абмен ад 100 леонаў.
Вакуе рэальна абмяняў 👍🤝
Так, Леон ужо па пошце раструбіў аб зменах, цяпер балы лаяльнасці па сутнасці Ваш кэшбэк
не, таксама ліст прыйшоў 15 хвілін таму – актываваўся
я ўвогуле спачатку падумаў што ён на дэпазіт і выдаліў ліст
Я таксама актываваў, але спіны пакуль няма. Няхай выведуць для пачатку, каб потым не свісцелі. Спаць пайду))
А мне сёння ўпершыню за 5 месяцаў не прыйшоў ліст з бездэпазітам. Будзе шкада, калі адключаць ад промікаў, у т.ч. дэпазітных. У тыдзень па 3-4 100-200% бонуса слалі. Код не правяраў, т.к. пакуль ёсць іншы актыўны бонус)
Так, гэта ўсім прыйшло. У іх, дарэчы, няма выпадкова люстэрка?
дэпы былі раней?
мне не прыйшло і жонцы таксама
мне нічога не прыйшло хаця дэпы былі
не, атрымліваў толькі бездэпы за галасавалку на асках
мяне яны ўчора зноў паслалі ліст з галасавалкай. хаця я ўжо атрымліваў гэты бонус, дзіўна.
Можа хто даць скрыншот ліста з гэтым промакодам?