Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,863 Адказу
|
574,120 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
соры, слот я ведаў, скінуў адразу таксама, вельмі хутка разбіраюць, Джой проста дае падказкі, раней не даваў, так хаця б хто-небудзь з форуму мог паспець забраць. Ну добра, відаць іх бескарысна кідать
РБ сработаў, відаць для РФ увялі абмежаванні на коды…
Код ўдала актываваў, але хз чаму то ў падарунках не адлюстроўваецца, скажы, калі ласка, у якім слоце фрыспіны называюцца?
можа там яны ўжо ..
У мяне таксама не адлюстроўваўся, абнаві старонку або перазайдзі ў уліковы запіс, мне і аднаго хапіла
Gates of Olympus
Табе маглі бонусную праграму адключыць, калі шмат прома юзаў або рахунак у плюсе. Тады юзаеш прома, ён актываваўся, а ў бонусах няма.
а што ён дае? у мяне ён спрацаваў, але ў промо нічога не дадалося.
Не дапамагло ні абнаўленне старонкі, ні перазаход, выйшаў залогіўся ўсё роўна няма ні ў падарунках не з’явіўся ні ў слоце няма фрыспінаў 😔
падобна на тое, хутчэй за ўсё так і ёсць .
Дзякуй за чаканне! На жаль, гэты бонус-код недаступны для Расіі. Так у падтрымцы сказалі
Мне адключылі, пасля 2-х вывадаў з дэпазіту і 2-х вывадаў з прома😂 Проста туды больш не захожу, раз так мутяць.
таксама звярнуўся думаў мала ці баг – уручную выдадуць, ага хер там плаваў 🙂
” На жаль, гэты бонус-код недаступны для Расіі. Але Вы заўсёды можаце сачыць за інфармацыяй у тэлеграм-канале і па пошце, дзе перыядычна з’яўляюцца добрыя прапановы. “
Увогуле дзіўна – калі бонусную праграму адключаюць, пра гэта апавяшчаюць пры ўваходзе ў акаунт, ты б заўважыў. Хутчэй за ўсё тут проста забагавалася, у мяне таксама такое было: коды актываваліся ў джоях, а ў падарунках так і не з’явіліся. Можаш паспрабаваць напісаць у іх падтрымку ў Твітэры, яны тады нейкім іншым шляхам перадаюць і залічваюць уручную, калі напішаш у падтрымку самога сайта – там не дапамогуць
upd. а калі з РФ, тады так, анлакі
я даўно ў іх і ў х бядэпкі не юзаў так як не паспеваю чыста фізічна не заўсёды онлайн, а калі онлайн то ўсё роўна хвіліна і ўсё не паспеваю, проста ў іх джоі менавіта я памятаю з фрыспінаў за рэгу я адгуляў і нармальна вывёў, але пасля пару разаў удачна з тг коды актываваліся месяца два таму але не адгуляў і натуральна не выводзіў, вывод ці рэальна дакладна па вялікаму я ў іх у + і нядрэнным з-за гэтага адключылі, ці ” карысныя ” 🙂 санкцыі для РФ у дзеянне ..
Нічога табе не адключылі) Я ж кажу, яно пры ўваходзе ў акаўнт чырвоным такім зверху напісала б, што вам адключаныя бонусы. Код не для РФ, іншыя краіны можна відаць
Я ў казіно-х таксама выводзіў пастаянна з бездэпаў, але потым хвароба як рукой зняла😔 Тэж у плюсе. Увогуле аддача ў абодвух казіно норм. Комаўскія канешне.
Мяне нічога не пісала чырвоным пры ўваходзе, пра адключэнне даведаўся толькі ў падтрымцы.
мяне таксама адключалі, за аб’юз кодаў калі за дэп 250 давалі 500 зверху і вэйджар х3, паіграў час ад часу ў іх потым – звярнуўся ў чат праз 2 месяцы і ізноў падключылі, галоўнае зрабіць выгляд што гуляеш у іх
код спрацаваў , але спінаў няма, саппорт сказаў для валюты рубель бонус не даступны
Так я не аб’юзіў, пасля такога прынцыпова там не буду гуляць. Скурвіліся, даcвідaння. Не толькі што вечна спамілі сваімі дзіравымі бонусамі, дык у канцы калі ты ў плюсе – нюхай бібу. Ладна, я б мог быць там у плюсе на мільёны, але ўсяго толькі некалькі дзясяткаў тысяч. Па тым, як яны рэфкі афам зрэзвалі, нічога дзіўнага, у прынцыпе.
а ў усіх yggdrasil хто з Расіі не гуляе, ?
Не працуе!
Я з Казахстана у мяне таксама не працуе
У якім слоце?
Дзіўна, але менавіта гэтае казіно ў апошні час раздае фрыспіны.!
Адчайвацца – гэта азначае перастаць цаніць нават тыя рэчы і падзеі, якія калісьці былі вельмі важнымі!
Так, зачастілі). Там, праўда, з выплатамі бывае туга. Якуюсь лухту часам нясуць пра прычыны затрымкі выплат, што нерваў едва хапае. Але выплачваюць – і то добра)
падкажыце пароль на фриол
глядзі ў тэме.