А ты азартны чалавек?

Канал пра тых і пра тых, хто гуляе | 28 мая 2017 г. ад | 81 Адказ | 4,549 Праглядаў | 5 Рэакцый
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 715
Публікацыі
10 611
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.
seregelio, 12 лютага 2018 г.
Не шаріў я тады, паўтараю – слава Богу. А так бы, канечне, я б лепш засеў з півасам у клубешніку клубнічкі якія-небудзь круціць.

Вярнуць бы тое час з сённяшнім усведамленнем, дык я б ні за што не сёў за ёбаныя аўтаматы. Лепш проста півасік і дзяўчынакі 😁 Слоты зло 😔

+3
-1
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
8
Публікацыі
87
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 сне 2017 г.

А я вось азартная, і ведаю гэта. Таму стараюся сябе абмяжоўваць. Шукаю  No Deposit бонусы, стараюся ўкладаць у гульню не больш за 30 еўра ў месяц і г. д. Праўда, часам столькі спраў, што да гульні не даходзіць і атрымліваюцца перапынкі. Гуляю ў розныя віды гульняў, хоць пачынала са слотаў, цяпер і рулетка, і Блэкджэк, і покер. У покеры я, канешне, не вельмі дакладна ведаю ўсе правілы, ведаю толькі дакладна, як лічыць свае карты). Я ўсё раблю з азартам у жыцці. І калі чалавек не азартны – гэта жахліва, па-мойму. Без азарту нельга нічога цікавага зрабіць! Вось мая думка.

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 715
Публікацыі
10 611
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.
Zelenska, 14 лютага 2018 г.
стараюся ўкладваць у гульню не больш за 30 еўра ў месяц і г.д. Але, часам столькі спраў, што да гульні не даходзіць і атрымліваюцца перарывы.

Як табе пашанцавала 😁 У мяне так не атрымліваецца, калі б я мог так кантраляваць сваю гульню і рабіць перарывы. 

Усё жыццё – гульня! 😁

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
GoldKing, 14 лютага 2018 г.
Вярнуць бы той час з сённяшнім асэнсаваннем, то я б ні за што не сеў за іпаныя аўтаматы. Лепш проста півосік і дзяўчынкі 😁 Слоты – зло 😔

Эх, калі б ды каб…) Неча соплі пускаць у прынцыпе, я вось, напрыклад, навучыўся нібыта не херыць патрэбнае лавэ. Усё норм.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 715
Публікацыі
10 611
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.
seregelio, 14 лютага 2018 г.
навучыўся, быццам не херачыць патрэбныя грошы

Ты мяне хочаш наіпаць або проста вырашыў так сябе супакоіць? 😁

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
Ты мяне хочаш надуць ці проста вырашыў сябе так супакоіць? 😁

Не, ну чаму? Калі не можаш або не хочаш кінуць якую-небудзь прывязку – навучыся яе хоць як-небудзь кантраляваць, ну я так думаю.

Апошнім часам пры з’яўленні грошай за ўсё і ўсюды, дзе трэба, плачу, а калі застаецца – гуляю, напрыклад. Хоць бывала прайграваў так, што за 30 км ад дома сядзеў о.уеваў у машыне без грошай і без бензіну)

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 358
Публікацыі
32 079
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

У сваім першым наземным казіно гуляў толькі ў рулетку, рабіў стаўкі да трох выйгрышаў запар, прычым флетам і пасля выйгрышу сыходзіў. Не ведаю чаму менавіта, магчыма даў сабе такую пастаноўку і быў у плюсе. Пакуль на Украіне сын Юшчанка (калі хто не ведае, быў такі “аранжавы” прэзідэнт), ён тады моцна “зліўся” і тады амаль імгненна былі афіцыйна закрыты ўсе афлайн казіно.

Маё першае анлайн-казіно было “гранд”, тады залічыў з карткі 10-30$. Карацей, з 30-кі набіў то ці 297 то ці 298$, заставалася да 300 даляраў нейкія “понты”. Вось тады на расслабоне і вырашыў пацікавіцца ў саппорту наконт вываду на картку. Мне адмовілі, тады вывад у іх быў магчымы толькі на ПС “ВМ”. Вось і вырашыў дакруціць да круглага ліку, для страхоўкі гуляў па 1 центу. А потым разбірацца з Вэбмані. Не паверыце, але як ні стараўся, так ні разу не падымаўся ні на адзін цент. Але маё жаданне “там” было пачута… Усё ж атрымалася дакруціць усё да… Да самага круглага ліку, а менавіта да нуля.)

Вывад быў зроблены такі, калі пацікавіўся ў саппорту, за вывад выйгрышу, то больш не гуляй.., не трэба выпрабоўваць сваю долю). Галоўнае – паставіць патрэбную суму на вывад і чакаць. І твая “чуйка” кажа, паставь суму на вывад – слухай яе, і зберажаш грошы.

Потым было яшчэ пару разоў у іншым онлайне, калі пасля зліву ў той жа дзень зноў залічыў і яшчэ раз 10-ку і зноў зліў. Так пасля двух няўдалых заходаў у два розныя анлайн-казіно прыйшло разуменне. Калі “налез на зліў”, то ў той жа дзень больш не дэпіць. Проста дзень быў выбраны няправільна, казіно не гатовае даць табе кавалак свайго пірага, паспрабуй іншым разам.)

Так што азарт – гэта такая справа, тут або пан, або прапала. Менавіта таму, што такое азарт – гэта кожны вырашае для сябе сам. У прынцыпе і на якой суме спыніцца таксама, ну каб не трапіць у “прасак”.

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 079
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
4 сак 2016 г.
thee4, 14 лютага 2018 г.
калі пацікавіўся ў саппорту пра вывад выйгрышу, то болей не гуляй.., не трэба выпрабоўваць сваю лёс). Галоўнае, паставі патрэбную суму на вывад і чакай. І твая “чуйка” кажа, паставі суму на вывад, слухай яе, і захаваеш грошы.

Ніколі не ведаеш, калі перастане сыпаць, у гэтым то і ўся загвоздка. Матэматыку слотаў часта прапісваюць так, што на апошніх капейках сыпе вельмі крута. Гэтая хрэнь у галаве засядае і не можаш спыніцца, херачыш са сэнсам “ну блін павінен жа аддаць, я ж столькі ў яго без вяртання прайграў”

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
497
Публікацыі
4 638
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
19 сту 2018 г.
Вярнуць бы той час з сённяшнім усвядомленнем, то я б ні за што не сеў за іпаные аўтаматы. Лепш проста півасік і дзяўчынкі 😁 Слоты зло 😔

Сеў бы ў любым выпадку, каго ты абманваеш😁

seregelio, 14 лютага 2018 г.
Хаця было, прайграваўся так, што за 30 км ад дома сядзеў о.уеваў у машыне без грошай і без бензіну)

і такое было))

Zelenska, 14 лютага 2018 г.
         стараюся ўкладваць у гульню не больш за 30 еўра ў месяц і г.д. 

ох, як бы там ні было, канешне, але баюся, што гэта толькі пачатак страшнага шляху…

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
1
Публікацыі
38
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
21 вер 2017 г.
maxmox, 15 лютага 2018 г.
ох як бы там ні было, канечне, але баюся, што гэта толькі пачатак страшнага шляху…

Ну, калі чалавек даволі даўно гуляе, значыць, уміе сябе кантраляваць. Вельмі на гэта спадзяюся ) і жадаю Zelenska так і працягваць!😇

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 715
Публікацыі
10 611
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.
Windygirl, 16 лютага 2018 г.
Ну, калі чалавек даволі даўно гуляе, значыць, умее сябе кантраляваць. Вельмі на гэта спадзяюся ) і жадаю Zelenska так і працягваць!😇

іншы раз немагчыма сябе кантраляваць, тым больш калі вельмі даўно гуляеш 😁

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 358
Публікацыі
32 079
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
seregelio, 15 лютага 2018 г.
Ніколі не ведаеш, калі перастане сипаць, у гэтым і закава. Матыку слотаў часта прапісываюць так, што на апошніх капейках сипе вельмі крута. Гэтая хрэнь у галаве застаецца і не можаш спыніцца, херачыш з думкай “ну блін павінен жа аддаць, я ж столькі ў яго без аддачы прайграў”  

Пра слоты размова не ішла, гуляў у рулетку-рысавяшку… Да таго як пагутарыў з саппортам, ставіў мінімальнай стаўкай на лік ад 0,5$, пасля размовы з ім вырашыў тыпу не рызыкаваць і пачаў з мінімальна дапушчальнай стаўкі 0,01 $. Разумееш, пра што ішла гаворка? Ну так вось было каля 300 бачэй – усё зліў, але ні на адзін цэнт не падняўся са стартовай сумы. А калі вырашыў праверыць іх КЧ, не паверыш, то на працягу 15 хвілін не было доступу да іх “кантролю чесности”, супадзенне.., не думаю. 😎

З тых часоў туды больш.., гэта і зразумела. Хай хто хоча – той там і гуляе)

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
8
Публікацыі
87
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 сне 2017 г.
Як жа табе пашанцавала 😁 У мяне так не атрымліваецца, калі б я так мог кантраляваць сваю гульню і рабіць перапынкі.  Усё жыццё – гульня! 😁

Просто так многа спраў, я абажаю гульню, але жыццё так навальваецца, што не магу больш часу прысвячаць гульні. Я вельмі люблю і рулетку і цяпер покер пачынаю асвойваць, але проста часу ўсяго 24 гадзіны ў сутках! Я ў рэальным казіно была адзін раз, хоць у Польшчы яны ёсць.Но некогда. У мяне падруга круп’е, але не паспяваю, на жаль! Вось так. Не ведаю, ці можна мне завідваць)))) Часам так хочацца пасядзець даўжэй!!! Але … Так дакладна, усё жыццё гульня. Зрабі стаўку і чакай)))

+6
0
+6  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
8
Публікацыі
87
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 сне 2017 г.
Калі б вярнуць той час з сённяшнім усведамленнем, я б ні за што не сядаў бы за ёбаных аўтаматаў. Лепш проста півасік і дзяўчаты 😁 Слоты зло 😔

Шчыра кажучы, мне ў слотах шанцуе прыкладна 70% на 30%. А ў Блекджэк і рулетцы мне шанцуе больш. Але слоты вельмі актыўныя, разнакаляровыя , у страбарс часам проста націскаеш кнопку, прыкольна.Гэта экшн канечне!

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
12
Публікацыі
234
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
4 вер 2017 г.

Азарт – гэта рухавік працэсу, без яго нічога нікуды не пойдзе. Жах у тым, што ад гэтага пачуцця падсаджваешся і не можаш спыніцца. Адзіны сродак, як мне здаецца, – бачыць абочыну, у сэнсе, не ляцець у віртуал))). Гэта складана, але можна). Я азартная, праўда лічу, што не вельмі азартная, але бывае захоплівае). Таму вельмі добра разумею гэта пачуццё))))). Выдатна, калі чалавек валодае гэтым пачуццём, тады яно прыносіць толькі прыбытак і поспех свайму гаспадару)). Калі застаецца толькі азарт, то гэта вельмі дрэнна)!

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 358
Публікацыі
32 079
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Па-мойму, азарт перашкаджае… Перашкаджае аб’ектыўна ўспрымаць гульнявую сітуацыю і прымаць правільныя рашэнні. Калі бачу, што азарт накочвае, стараюся спыняць гульню або раблю прыпынак. Хаця бывае і іншая сітуацыя, калі адчуваеш, як чыясьці “рука” паклала “свой позірк” на цябе і тады раблю некалькі раўндаў або спінаў. Калі “руль”, стаўлю на тое число, якое мне “пасмяхаў”, а калі слоты – то раблю яшчэ спінаў 5-10 на УДАЧУ)

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
43
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
11 кра 2018 г.

так, часам цяжка сябе кантраляваць, але калі ўдалося, то гэта перамога над самім сабой і гонар за сябе)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Novice
Ранг
1
Рэпутацыя
0
Публікацыі
39
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
11 кра 2018 г.

а я, у прынцыпе, не азартная, проста люблю пагуляць)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Novice
Ранг
1
Рэпутацыя
0
Публікацыі
49
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
11 кра 2018 г.

упс, лепш на працы аддавацца, а гэта- проста гульня!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
50
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28 сак 2018 г.

тупа сядзець- нічога не высядзець)))

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
497
Публікацыі
4 638
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
19 сту 2018 г.
GoldKing, 28 мая 2017 г.
Уно ўсё ж я змог у 20011 годзе на нейкі час пакінуць слоты, адкрыў сваю фірму па будаўніцтве каркасных дамоў у Феадосіі. У мяне было 2 брыгады людзей і зарабляў вельмі добра

ты ўжо вызначыся – зарабляў ты ці не, а то спачатку кажаш, што жыў багата, а потым кажаш, што грошай у цябе ніколі не было…

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
15
Рэпутацыя
1 764
Публікацыі
12 149
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
5 лют 2019 г.

Я вельмі азартны гулец)

Шмат разоў адбіваў бездепы, выводаў і назад заліваў туды ж і свае (калі ўпершыню адкрываўся покерміра, там былі фрихи 100$ і за 25$ выйграваў 1-ыя месцы, і з гэтых бабосікаў падымаліся ў кэш-гульнях да 650$; каб вывесці, трэба было зрабіць мін. деп 5$ і докі, я усё зрабіў – деп і докі, і толькі было на вывад паставіць, але не – хацеў да 700$ даабіць і вывесці; вынік = 0$ (((

Не магу апісаць тады адчуванні, як я пра..ў 650$(((

Потым забіў на гэты покер і заліваўся ў казіно)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 715
Публікацыі
10 611
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.
maxmox, 18 лютага 2019 г.
ты ўжо вызначыся зарабляў ты ці не, а то спачатку маўляў жыў багата, а потым кажаш што грошай у цябе ніколі не было…

Ніколі не казаў што жыў багата! Працаваў і быў дастатак, але каб быў лішак грошай, такога ніколі не было. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
497
Публікацыі
4 638
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
19 сту 2018 г.
GoldKing, 18 лютага 2019 г.
Ніколі не казаў, што жыў багата! Працаваў і быў дастатак, але каб быў лішак грошай, такого ніколі не было.

ну дзе-то ты сп**здзеў атрымліваецца, калі ты добра зарабляеш,значыць жывеш багата, калі ты проста зарабляеш, то жывеш без лішкаў, я ж табе твае ж словы ў прыклад прыводжу, не чыіх іншых!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 715
Публікацыі
10 611
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19 вер 2016 г.
maxmox, 18 лютага 2019 г.
ну дзе ты спіzdзеў атрымліваецца, калі ты добра зарабляеш, значыць жывеш багата, калі ты проста зарабляеш, то жывеш без лішкаў, я ж табе твае ж словы ў прыклад прыводжу, не чыесьці іншыя!

Ты ўважліва тэксты чытай! Тады была часовая завязка і не думай, што на будаўніцтве каркасных дамоў можна проста мільярдэрам стаць. Праца гэта ў асноўным была сезонная. Заказы былі толькі напрыканцы восені або ж у пачатку вясны, ды і канкурэнцыя нядрэнная.

Ну што табе тлумачыць, калі ты мяне спрабуеш злавіць у пістэже. Я не збіраюся апраўдвацца!

І як і раней казаў ніколі не быў багатым чалавекам і не меў столькі грошай, каб іх заціскаць, спадзяюся, разумееў пра што ідзе гаворка.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...