А ты азартны чалавек?

Канал пра тых і пра тых, хто гуляе | 28 May 2017 ад | 81 Адказ | 4,524 Прагляду | 5 Рэакцый
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 688
Публікацыі
10 520
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19.09.2016

У кожнага сваё разуменне слова Азарт! І кожны чалавек азартны – ці то гульня ў казіно, карты, каханне, бізнес і г.д.

Адразу пасля арміі для мяне быў азарт зарабіць як мага больш грошай і я атрымліваў вялікае задавальненне ад азарту (атрымання грошай).

У 2001 годзе паехаў у Маскву на заробкі і атрымліваў даволі нядрэнна, па меншай меры на той перыяд гэта было аж 500 долараў, але сустрэў на сваім шляху чалавека, які павёў мяне ў гульнявыя аўтаматы тыпу Кніжкі, абезьянкі і ўсякая Херабора ад Новоматa. Тады са 100 долараў, як памятаю, выйграў 2500 долараў, адчуў лёгкія грошы і пачаў гуляць, пасля 2 тыдняў у мяне не засталося нічога зусім, засталося толькі на харчаванне да зарплаты. І, вядома ж, так я жыў ад зарплаты да зарплаты, гуляючы ў гульнявых установах горада Масквы, тым самым папаўняючы кішэні і так аб’ежалых уладальнікаў.

Такім чынам, кожны з нас азартны чалавек, што ж у Вашым жыцці паўплывала на тое, каб свой АЗАРТ накіраваць у правільнае рэчышча?

Вось, напрыклад, мой прыклад:

Ну я фізічна чалавек не на ўсе 100% маючы здароўе, а менавіта няма ў мяне ногі, але ўсё ж я здолеў у 20011 годзе на час сысьці ў завязку па слотах, адкрыў сваю фірму па будаўніцтве каркасных дамоў у Феадосіі. Было ў мяне 2 брыгады людзей і зарабляў вельмі добра, потым у 2012 ўехаў у Адэсу і там з напарнікам пачалі акрамя будаўніцтва элінгаў таксама займацца металопластікам. Але нешта пайшло не так((( У Феадосіі не было гульнявых устаноў, а ў Адэсе на кожным кроку паставілі. Зашоў адзін раз і ўсё – я зноў у іншым свеце азарту. Як-то ў лютае замяшанне я пакінуў 45К (не скажу ў якой валюце). Гэта быў КРАХ, вось і па сёняшні дзень зноў сяджу на слотах. Думаю, што ж яшчэ зможа паўплываць на тое, каб свой АЗАРТ накіраваць у правільнае рэчышча.

У каго з вас сябры былі моманты завязаць са слотамі хаця б на час і што на гэта паўплывала?

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 688
Публікацыі
10 520
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19.09.2016

Ну а гэта, калі што, для тых, хто думае, што я Пі Здабол))))

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31.03.2016

Увогуле зусім не маю залежнасці ад казіно і БК. Граю на бездэпы, а з адбітага трачу на слоты 10-20%, і тое не заўсёды. На свае магу пагуляць у рулетку з КЧ і на спартыўныя стаўкі. Там хаця б ёсць упэўненасць, што калі прайграў, дык сам не ўгадзіў, а не кантора падшаманіла. А ў цуды, тыпу калі доўга круціць слоты, то можна сарваць джэк-пот, не веру.

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 688
Публікацыі
10 520
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19.09.2016
Retyi, 28 May 2017
Увогуле не маю залежнасці ад казіно і БК. Граю на бясплатныя, а з адбітнага трачу на слоты 10-20%, ды і тое не заўсёды. На свае магу пагуляць у рулетку з КЧ і ў спартыўныя стаўкі. Там хаця б ёсць упэўненасць, што калі прайграў, то сам не ўгадаў, а не контора падшаманіла. А ў цуды, тыпу, калі д [...]

Ну ўвогуле-то залежнасць і АЗАРТ гэта дзве розныя рэчы на хвілінку))) Так, я залежны на 100%, але да гэтага мяне падштурхнуў той азарт, які ёсць, і адрэналін, які павышаецца пры атрыманні грошай у бізнэсе або пры выпадзенні бонускі ў слоце))) Так што канкрэтна мы гаворым не пра залежнасць, а пра Азарт)))

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31.03.2016
GoldKing, 28 May 2017
Ну ўвогуле-то залежнасць і АЗАРТ – гэта дзве розныя рэчы, каб была хвілінка))) Так, я залежны на 100%, але да гэтага мяне падштурхнуў той азарт, які ёсць, і адрэналін, што ўзрастае пры атрыманні грошай у бізнэсе або выпадзенні бонуса ў слоце))) Таму канкрэтна мы гаворым не пра залежнасць, а пр [...]

Азарт у мяне ёсць, калі я гуляю ў рулетку і БК. Там усё залежыць ад мяне. Адгадаў – не адгадаў. Той адрэналін, калі я чаго-небудзь дасягнуў уласнымі намаганнямі, мне падабаецца. Але без празмернага фанатызму. А вось калі тупа ціснеш кнопку пуск у слоце і вынік залежыць толькі ад рашэння казіно, мяне гэта зусім не зачапляе. Прыемна выйграваць у слотах, але прайграць у слоты значна непрыемней, чым прайграць у рулетцы. Асабліва калі дэпазіт скрэйджвае за пяць хвілін, а ты і зрабіць нічога не можаш, акрамя як унесці яшчэ грошай на рахунак. Якраз тое агіднае пачуццё пасля прайгрышу ў аўтаматы і ўтрымлівае мяне ад узнікнення гульнявой залежнасці. Я сябе адчуваю, быццам мяне ашукалі, як апошняга лоха.

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
190
Публікацыі
7 426
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
04.07.2015

Вось якраз каб быць азартным, хз

хочацца, канечне, час ад часу падняць трохі адрэналіну, апошнім часам пачынаю думаць, што ў слоты гуляю, калі зусім няма чаго рабіць(бывае прачнуся ў выходныя пошту/вк праверу і шпілю ў слоты як вар’яты(раней тое ж было з покерам(а потым думаю, навошта я гэта рабіў)), 

а стаўочки стараюся рабіць па розуму, але там жудасна тыльтую часам 

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
478
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
11
Рэгістрацыя
16.10.2015

Ногі няма, гэта, канешне, міла.
У мяне азарт заўсёды з’яўляецца да новай справы.
Калі яшчэ быў меншы, сервера з сябрам ставілі кс, так удзень і ўначы сядзеў працаваў, было цікава, калі ляжаў спаць думаў, што вось устану і зноў сяду херачыць. Калі сядзеў працаваў, думаў, што хачу яшчэ і яшчэ. Цікава да жаху было займацца гэтай справай. Потым, калі ўсё ўжо вывучыў (як мне здавалася), азарт прапўла. Стала нецікава.
Потым хостынгам з тым жа таварышам займаліся. Теж азарт вар’яцкі быў, у тым сэнсе, што адказваць на пытанні людзей, было вельмі цікава і г.д.
Карочэ, я азартны да ўсяго новага. Але як толькі нешта пачынаю разумець, азарт адразу знікае.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 688
Публікацыі
10 520
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19.09.2016
Feya_Line, 28 May 2017
Ногі няма – гэта, канечне, міла. У мяне азарт заўсёды з’яўляецца да новай справы. Калі яшчэ быў меншы, з сябрам сервера кс ставілі, так днём і ўвесь час ночы сядзеў працаваў, было цікава, калі ляжаў спаць думаў, што вось устану і зноў сяду херачыць. Калі сядзеў працаваў, думаў, што хачу яшчэ і [...]

Так, я таксама ў сабе гэта заўважыў! Проста забыўся напісаць: у 2015 таксама на год завязваў, бо пачаў займацца стварэннем і прасоўваннем сайтаў на WordPress і DLE. Потым пачаў ствараць лендынгі і прадаваць іх на Телдери. Потым быў час, калі ствараў у Яндекс.Директ і Гугл.Адвордс рэкламныя кампаніі за 10% ад кошту рэкламнай кампаніі. Хацеў пачаць працаваць з трафікам, але як‑то не зайшло. Вось у 2016 зноў пачаў лудзіць. Пакуль нічога новага ў галаву не прыйшло.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 191
Публікацыі
31 723
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22.12.2015

Ужо не раз пісаў, што давер выклікаюць толькі гульні з дылерамі. Граю на свае(да 30$), без бонусаў і, вядома, на грошы казіно. Аддаю перавагу гуляць у рулетку, сік бо і бакару. Часам пагуляю ў рулетку з КЧ(Профит і БВ). Калі быў зліў, то тыдзень… да месяца “сідаю на дыету”… А слоты разглядаю, як перадых ад “руля”.

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
2
Публікацыі
72
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
20.09.2017

У мяне часам здараецца азарт да слотаў. такі прама драйв, усё круціцца, фры-спіны розныя вылятаюць. А калі грошы пачынаюць сыпацца, прама ўвогуле захапленне ). Але калі ўдача спыняецца і доўгі час нічога не выйграецца, я псіхую і на фіг сыходжу з гульні надоўга.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
17
Публікацыі
524
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
01.10.2017

асабіста я не вельмі азартная,але часам гуляю,гэта мяне ўзбуджае)

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 688
Публікацыі
10 520
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19.09.2016
Rubik, 4 October 2017
асабіста я не вельмі азартная,але часам гуляю,мяне гэта ўзбуджае)

Мля гэта рэальна смяшна! І гэта не Флуд я ўпаў са крэсла і ржу проста ЖЭСТЬ жорсткая 😁

Мля выратуйце мяне, калі ласка, а то я зараз выбухну 😁

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
17
Публікацыі
524
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
01.10.2017
GoldKing, 4 October 2017
Мля гэта рэальна смешна! І гэта не Флуд я ўпаў са крэсла і ржу проста ЖАХ жорсткі 😁 Мля выратаваць мяне, калі ласка, а то я зараз выбухну 😁

я прабачаюся,а што тут смешнага?да мяне заводзяць азартныя гульні,і што…?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 080
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
04.03.2016
Rubik, 4 October 2017
асабіста я не вельмі азартная,але часам гуляю,меня гэта ўзбуджвае)

Ну гэта нармальна) Так і павінна быць)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
17
Публікацыі
524
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
01.10.2017
seregelio, 4 October 2017
Ну это нормально) Так и должно быть)  

я таксама так лічу)мяне яшчэ заводзяць разумныя і шчодрыя мужчыны)калі вам цікава,то не маглі б вы пералічыць мне хаця б 500 поінтаў)вельмі хочацца купіць пару купончікаў)калі вы і праўда разумны і шчодры мужчына,то магчыма ў нас шмат агульнага,и нам есть о чем поговорить…😊

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 080
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
04.03.2016
Rubik, 4 October 2017
я таксама так лічу)мяне яшчэ ўзбуджаюць разумныя і шчодрыя мужчыны)калі вам цікава,то ці не маглі б вы пералічыць мне хаця б 500 поінтаў)вельмі хочацца пару купончкаў купіць)калі вы і сапраўды разумны і шчодры мужчына,то магчыма ў нас шмат агульнага,і нам ёсць пра што пагаварыць…😊

Не. Ну такія справы толькі пры асабістай сустрэчы)))

Увогуле я вельмі нават шчодры, нават не сумнявайцеся.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
17
Публікацыі
524
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
01.10.2017
Не. Ну такія справы толькі пры асабістай сустрэчы))) А так я вельмі нават шчодры, нават не сумнявайцеся.

за каго вы мяне прымаеце?(я нават не ведаю, як вас завуць, і калі вам шкада якіх-небудзь няшчасных 500 поінтаў, то думаю, нам з вамі і размаўляць не пра што(

бай бай😊

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
0
Публікацыі
4 080
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
04.03.2016
Rubik, 4 October 2017
за каго вы мяне прымаеце?(я нават не ведаю як вас завуць,і калі вам шкада якіх то няшчасных 500 поінтаў,то думаю нам з вамі і размаўляць не пра што( бай бай😊

Скажы лепш навошта на аватар фота Майера прымацаваў? Можна было не паляніцца што-небудзь больш рэдкае знайсці.

Ды хоць і слогам выдаеш сябе) У прынцыпе і не хаваеш. Нарм банчы далей)

А лепш вось абяцай людзям, што стрымліваць хамоту навучыўся, і радуй прыколамі ўмеснымі калі разбаняць.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
17
Публікацыі
524
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
01.10.2017
Скажы лепш, навошта на аватар фота Майер прымацаваў? Можна было не ляніцца і нешта больш рэдкае знайсці. Ну і слогам сябе выдаеш) У прынцыпе і не хаваешся. Нарм, банчы далей) А лепш вось паабяцай людзям, што стрымліваць хамату навучыўся, і радуй дарэчнымі жартамі, калі разбаняць.

я вас не разумею,я нованачка і не ва ўсім разбіраюся.але пра вас мне і так усё ясна,вы альбо не ў сабе,альбо спрабуеце мяне троліць.калі вы лічыце,што гэта нармальна…то я нават не ведаю,што вам адказаць.хоць ведаю,як мужчына вы такі сабе…і наўрад ці ў нас ёсць што-небудзь агульнае😊

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
478
Публікацыі
10 475
Падпісчыкі
11
Рэгістрацыя
16.10.2015
Rubik, 4 October 2017
я вас не разумею,я навічка і не ва ўсім разбіраюся.але пра вас мне і так усё ясна,вы альбо не ў сабе,альбо спрабуеце мяне траліць.калі вы лічыце,што гэта нармальна…то я нават не ведаю,што вам адказаць.хаця ведаю,як мужчына вы такі сабе…і вряд ці ў нас ёсць што то агульнае😊

А я як мужчына. Як табе? ммм. ааа??

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
17
Рэпутацыя
2 688
Публікацыі
10 520
Падпісчыкі
7
Рэгістрацыя
19.09.2016
Rubik, 4 October 2017
я вас не разумею, я навічка і не ва ўсім разабраюся. але пра вас мне і так усё ясна, вы альбо не ў сабе, альбо спрабуеце мяне троліць. калі вы лічыце, што гэта нармальна… то я нават не ведаю, што вам адказаць. хоць ведаю, як мужчына вы такі сабе… і наўрад ці ў нас ёсць штосьці агульнае😊

Ты нават пішаш не як дзяўчына, калі б я не ведаў, павер, я б дакладна сказаў, што гэта не дзяўчына. А вушы ў Вас сімпатычныя, дарагая 😁

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
17
Публікацыі
524
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
01.10.2017
Feya_Line, 4 October 2017
А я як мужчына. Як табе? ммм. аа??

взагалі-то я не вельмі люблю неграў,у мяне ўжо быў такі вопыт(((але калі ў вас знойдуцца лішнія 500 поінтаў,то магчыма нам ёсць пра што  паразмаўляць)я дзяўчына цікавая,не пашкадуеце)

GoldKing, 4 October 2017
Ты нават пішаш не як дзяўчына, калі б я не ведаў, павер, я б дакладна сказаў, што гэта не дзяўчына. А вушкі ў Вас сімпатычныя, Каханая 😁

яшчэ адзін жаночаненавіснік, што я вам дрэннага зрабіла? адстаньце ад мяне(

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
48
Публікацыі
240
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
29.11.2017

Толькі дапамагло.. 2008-2012 (я падлічыў… дагэтуль кідае ў дрыготню ад сумы).

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
0
Публікацыі
877
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27.12.2016
Rubik, 4 October 2017
увогуле я неграў не вельмі, у мяне ўжо быў такі досвед(((

Што за досвед?:) Задніца балела і хадзіць не магла 2 дні?:)))))))))))))))))))))))))))))

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
17
Публікацыі
524
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
01.10.2017
igroman, 4 October 2017
Які вопыт?:) Попа балела і хадзіць не магла 2 дні?:)))))))))))))))))))))))))))))

не ваша справа.калі ў вас попа баліць,то гэта не значыць,што ў мяне таксама:)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...