50 фрыспінаў за рэгістрацыю
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
4 жніўня 2018 г.
ад
AydarKaribullin
|
102 Адказу
|
4,744 Прагляду
|
8 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
годы аб’юзерства і ніякага чараўніцтва, магу хоць 100 раз атрымаць проста ляніва замарочвацца😁
Ну так. А потым пры заносе і невыдачы бегаць па ўсіх форумах абсыраць казіно,маўляў дрэннае,не плаціць.
Ды гэта-то зразумела, сам займаўся бывала, але потым усё так ўладкавалі што замарочка стала надоедлівай і не заўсёды ў плюсе канкрэтна. Але айпі з браўзэрам то я цяпер памяняў і нічога не далі)
паўпэўна пафіксілі, або ж у іх стаіць старая версія абароны, дзе ёсць ліміт на рэгу з пэўнага браўзэра, можна абнавіць браўзэр і пракатыць
Яны ўжо пераабуліся, забралі 50 фрыспінаў пры рэге
Goodwin4:00 pm На дадзены момант гэты бонус быў адменены ў сувязі з тэхнічнымі праблемамі. Прыносім свае прабачэнні
інфа недакладная у цябе 8.14.10. Сума вываду сродкаў без унясення рэальнага дэпазіту не можа складаць больш за 30 долараў ЗША.
Увогуле не здзіўлены))) Ці сапраўды сервер абваліўся, ці хутка падлічылі страты па гэтай акцыі. За дзень ні аднаго дэпазіту і сотні тысяч рэгістрацый па бону)))
У чаце сказалі,што абмежаванняў няма. Відавочна,што калі ўнесеш дэп, то зможаш вывесці і больш. А што яшчэ больш верагодна, то што з‑за аб’юзу яны ўвялі гэта правіла толькі цяпер.
у чаце большасць нават не ў курсе правілаў і тэрмінаў
Хмммм. Я так ні разу не рабіў… А ты? Уперся так уперся, нічога не губляю…
Дала 35 баксаў , вагер 2297 пры жывым нібыта вагер 35 . 50% адмыў , паставіў па 10 баксаў і ўсё зліў. Усім удачы
Так “нашы” могуць збіць кайф казіно, за 50 ФрыСпіны пры рэге… )))
І ў доказ маіх слоў. Англамоўная версія. Такога пункта ў прынцыпе няма. Для тых, хто не ў курсе, у любым замежным казіно англамоўная версія правілаў ЗАЎСЁДЫ ў прыярытэце.
😎 Увогуле спачатку мне казалі, маўляў бон скончыўся, але як толькі я папрасіў заблакіраваць мяне, мяне перакінулі на іншага чувака, які прадставіўся старэйшым гудвіном, і ён мне растлумачыў – прыйсці заўтра і я атрымаю не 50, а 70 спінаў… і калі яны не актывуюцца аўтаматычна, дык залічаць іх мне будуць уручную))) Увогуле паглядзім што й як)))
Каму не даюць, можна самому актываваць у аккаунце ў бонусах код GOODWIN на тыя ж 50 спінаў. Больш за тое, старым, якія ўжо круцілі, трэба адмяніць у актыўных бонусах папярэднія спіны і актываваць па кодзе чарговыя 50.
Каб не было потым праблем. Вельмі часта ж патрабуецца дэпазіт паміж бонусамі. Але інфа карысная. Дзякуй.
Ну а якая розніца, калі папярэдні ўсё роўна ўжо прайграны і актываваўшы новы нічога не страціш, але могуць жа і не выплаціць.
Та я да таго, што калі раптам хто выйграў. Каб не ўздумаў актываваць да выводу…
😁 ну так і ёсць.. а то потым пачнуць крычаць, маўляў казіно – лайно, не выводзяць))) Я як паглядзеў, то тут ужо нават абузіць пачалі….. а потым дзівімся, што нам бонаў не даюць і перакрываюць іх хутка….
Зарэгістраваўся, але не атрымаў – у спісе бонусаў няма і код GOODWIN неактуальны выдае памылку bonus not faund
Зарэгістраваўся. Не налічылі. Звярнуўся ў падтрымку. Вось адказ:
У гэты момант назіраецца надзвычай вялікая нагрузка на слоты з бясплатнымі фрыспінамі, у сувязі з гэтым у некаторых карыстальнікаў узнікаюць цяжкасці з выкарыстаннем бонуса на фрыспіны.
Нам нават давялося часова прыбраць гэты бонус пры рэгістрацыі для новых карыстальнікаў.
Памылка будзе выпраўлена ў пятніцу, 10.08 – мы абавязкова налічым Вам гэты бонус!
Звяртаем Вашу ўвагу, што іншыя аўтаматы працуюць карэктна – можна папоўніць рахунак і пачаць гуляць.
Прыносім прабачэнні за прычыненыя нязручнасці! Добрага дня!
Па коду піша бонус не знойдзены
Ну а ты папярэдні адменяў ці не ? Профіль запоўнены ? Быццам гадзіну таму дзе-то актываваўся без праблем.
я папярэдні нават не паспеў атрымаць з-за арбузераў
Ну можа гэта як-небудзь звязана з :