50 фрыспінаў за рэгістрацыю
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
4 жніўня 2018 г.
ад
AydarKaribullin
|
102 Адказу
|
4,745 Праглядаў
|
8 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
І на будучыню табе. Ты яшчэ не ведаў, з якой боку на кампутар глядзець, калі я УЖО быў зарэгістраваны ў велізарнай кучы гэмблінг-форумаў. А гэты форум мой асноўны і любімы. Так што не марнуй час на высвятленне адносін, а займись чым-небудзь канструктыўным.
бля прыйдзецца ноўт расчахліць
Не факт, Слав. Калі толькі няма магчымасці зайсці прынамсі з іншага айпішкі. Без VPN. Могуць быць праблемы.
ведаў яшчэ з 96 года,і я не высвятляю адносін,канстатую факт,ад цябе абвінавачанне што я тырю бездепы але выходзіць наадварот,
мммм шча паспрабую з ВПН з кампутара
не пракаціць ,хаця хз ,
Блін Славентий ты не зразумеў. Бяры свой ноўт і да суседкі. Так зразумелей ?
у мяне плаўны айпі калі што
самі цукі вінаватыя бо не трэба рабіць стаўкі ў ру гавном
Дынамічны 😁 Ну тады запомні гэты. Перазагрузі роутер або што ў цябе там і правер. І тады ўжо можна. 2ip.ru
Гэта тычылася канкрэтнага КУПОНА !!! І ты сам гэта прызнаў. Не пераблытоўвай халоднае з салёным. Бездепы з’яўляюцца на многіх форумах і будуць з’яўляцца і ў далейшым. І так. Хопіць разводзіць флуд !!!
Да потаропіўся я зарэгіцца ў рублях вынік 105р карацей проста не пра што. усё ў доА пайшло
Блін. Ну зараз у заўвазе дапішу, каб іншыя не паспяшаліся. І яшчэ тое, што можна адыгрываць у любых правайдэраў.
Браўзэр яшчэ памяняй, калі кукі не ўмееш цалкам чысціць.
пс: толькі мне і ў баксах амаль столькі ж насіпала, колькі і вам у рублях)
Карацей, цяпер пры выбары валюты еўра пасля рэгі піша
Не адпавядае ўмовам бонуса
злапілі цябе,
У іх там якіясь глабальныя праблемы пачаліся. То бон не высвятляецца пры рэге, то гульні не загружаюцца.
Спаліўся паходу ці па куках браўзэра ці па кампутары. Мяняй усё нанова)
Да і паінт ім на каўнярок, значыць няхай сабе ў ачэльнік свае крывыя спіны засунуць
Па колькасці ці па курсе ? 😁
2 баксы з капейкамі, г.зн. па курсе.
Кароч, паспрабаваў узяць зноў – айпі памяняў, браўзер іншы, не далі. Так што мультзіць толькі з іншага кампутара. Ну або яны бон адключылі🙂
Я не дарма спытаў. Мне проста як-то лёгка і няпрыніжна палтос насыпала. Думаў у цябе пад сотню. Але зноў жа. Палачка з двух канцоў. Ваґер трэба мыць больш. Але вырашаецца, па сутнасці, таксама проста. Павялічваючы стаўку кратна.
кароч, каму цікава, яны толькі па адбітку браўзэра маніторэць, змяняйце браўзэр і будзе вам шчасце, у еўра 20 насыпала, заліў, у рублях 63р заліў, у далярах 67, таксама зліта )
З такімі салодкімі ўмовамі для мултаў яны нават калі і плацяць, то да канца дня захле бнуцца ад колькасці адбіўшых. 😎
Вышэй пісаў, мяняў браузер і IP і нічога не далі. Хз як так табе далі? Ці ты чараўнік, ці ў мяне рукі такія крывыя, ну ці ў іх там ужо ўсё падае і глючыць)
А калі не адбіў, то можна памяняць усё ў профілі на Івана Сідарова. )