$5 ад Luckybet
Бясплатныя стаўкі і бездэпазітныя бонусы на спорт
|
1 лютага 2019 г.
ад
Luckybet
|
77 Адказаў
|
7,755 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
зрабіце прасцей – проста прадастаўце нашай адміністрацыі ваўчары ў краму з умовамі
а гэта дарма…я сумняваюся, што з такімі ўмовамі ў вас куча халяўных вывадаў з гэтай пятёркі на спорт. На казіно цяпер трэба даваць усім з аднолькавымі ўмовамі… І вельмі шмат контор сустракаў, якія пры новай рэгістрацыі давалі плюшкі і на казіно, і на спорт адначасова..
аааа цяпер зразумеў…у вас усё роўна ў галаве не ўкласці грошы і зааманіць кліентаў…а ўкласці грошы і адразу іх назад атрымаць…😁 нууу так народ не зааманіце..Вось вазьміце прыклад з конторы Fetbet з софтам як у вас ад бетконструкт…хлопцы не шкадавалі месяц раз у тыдзень усім давалі па 100 фрыспінаў у слоты NetEnt, вось гэта я думаю народ ацаніў..
Не хачу абмяркоўваць іншых у сваёй тэме.Магчыма, у нас таксама будзе так, я яшчэ не ведаю)
згодзен з вамі..пра іншых не варта ..перабольшыў..але мы карыстальнікі заўсёды нешта з чымсьці параўноўваем…для мяне прыярытэты ў букмекерскай канторы: 1. добрыя каэфы. 2. добры софт…3.разнастайнасць ставак. 4. добры саппорт. 5. хуткі вывад без абмежаванняў. 6. ну і часам плюшкі таксама добрыя. Вось у такой канторы я буду гуляць. Першыя 3 умовы ў вас ёсць., астатняе яшчэ не праверыў.😁 а так, канешне, жадаю вам толькі поспехаў..будзем сачыць за навінамі ў вас, ну і як VBET заблакіравала гульцоў з Расіі (а мне іх софт і ўсё астатняе падабалася) цяпер я зарэганы ў вас з такім жа софтам і можна будзе пашпіліць.
Саппорт добры ў нас , толькі пакуль час 9 – 21 . Плюшкі ўводзім,толькі знаёмімся з СНД )
Ведaеце, як кажуць: дрэннай рэкламы не бывае.
Але лепш увогуле ніякіх бездепаў не давалі б, чым такі
Дзякуй за Вашую думку. Мы ж не прымушаем Вас яго атрымліваць )
усе конкурсы на форуме для ўсіх удзельнікаў форума навічок ці не мае значэння
а чаму ты вырашыў, што не па спасылцы форума? калі ты пераходзіў з тэмы то як бы спасылка форумная
не Вождь, я рэгіўся яшчэ і тэм пра іх на форуме не было, на мэйл якаясь спасылка прыходзіла аб гэтым бездэпе…Мне па шчырасці ўвогуле ні форумных купонаў не купіць нічога…таму што ў краму заходжу…што казіно, якія мне цікавыя, купоны даюць толькі тым, хто зарэганы праз латест…а ў мяне ўжо рахункі там ёсць..😔 ну не мульты ж ляпіць..
Віншую 😮
ты лепш у мяне ўдакладні там не ўсе ад нас
усё зразумеў..але ў умовах тых купонаў, што мяне цікавілі так і напісана…трэба быць зарэганым у казіно праз форум..😔
у лс напішы мне што цікавіць скажу
Няма за што!) Не прымушаеце, як і не прымусіце не выказвацца 😏
ШТО ? у магазіне ж былі прадукты або на форуме то ці праходзілі конкурсы для тых, хто зарэгістраваўся не пазней такой-сякой даты
у магазе не было такога ўвогуле а ў конкурсах адзін раз
Зігзаг і Арго такое не раз рабілі
не, блытаеш
лан – ну я, калі будзе час, пашукаю
Увогуле лепш такія акцыі не рабіць, гэта сорам, за 300р чорт ведае колькі ставіць трэба!
😵 галоўнае чаго хацеў спытаць і забыліся…паважаны прадстаўнік…як у вас абстаюць справы дэпазіт-вывад па віртуальных картах КИВИ VISA,.
Заўтра спіны зможаце атрымаць. Бездэпазітныя)
Не думаю, што гэта карэктна пісаць у гэтай тэме. Гэта бездэп на спорт , усё ж такі😏