$5 ад Luckybet
Бясплатныя стаўкі і бездэпазітныя бонусы на спорт
|
1 лютага 2019 г.
ад
Luckybet
|
77 Адказаў
|
7,761 Прагляд
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
50 еўра можаце вывесці ў выніку з бонуса.
Ну прывітанне вам лакибет ) адпісаўся на пошту пра спісанне маіх 6.9к😔
эххх атрымаю 150…
Проста за 5 ставак. Хто там за вагер казаў?
Добры дзень, калі нейкім цудам… Я, напрыклад, гэты бонус змагу адбіць… То, магу ли Я потым гуляць у казіно на выйгрыш?🤭
Пачакайце крыху, маленькі спойлер – будуць фрыспіны хутка 😏
бездэп або конкурс для форумчан зрабіце лепш на слотах – мы былі б рады)
Ведаю, трохі пачакайце, калі ласка. Будзе паўнавартасны раздзел казіно. Бездэп будзе) Невялічку дайце часу, апошнія гайкі дакуручваем😁
толькі зрабіце ранжыраванне, не прапускаючы навічкоў форуму – дзякуй, што пачулі)
вось які ты жаднюга..так і імкнешся пачаткоўцаў абражаць..😁 А прадстаўніку рэспект…калі плюшак дасьце ў казіно…Мой талент жа бачылі па адбіцьці вашай пяцёркі еўра, з 5 ставак адбіў..😁 Цяпер трэба слоты патэстаць..
Я не скупень, проста навічкі налітаюць, як вароны!
А як зразумею пачатковец ці не?Не вельмі жорстка? . Я думаю, што ўсім будзе
канторы ўсё роўна..навічок ці не, ім народ патрэбны..ліш бы мультаў не ліпілі…дадуць па той жа пятёрцы ..толькі на казіно…або фрыспіны ў нейкі слот..
Ну, рэгістрацыя на форуме не пазней за 1 ліпеня 2018 года, што можаце паглядзець у профілі гульца
Фрыспіны, фрыспінамі) Я пра тое, што калі зарэгіструюся і адб’ю фрыбет. Ці змагу на гэтыя грошы гуляць у казіно, а калі выйграю – вывесці?
для форума яны табе максімум могуць зрабіць конкурс са скрыншотамі заносаў…а даваць табе чыста для форуму бездэпы або фрыспіны..трэба было і рэгістрацыю рабіць па форумнай спасылцы…а цяпер позна..
гаворка не пра кантору, а пра наш сайт)
калі грошы ўжо на рэальным рахунку..то па логіцы іх ужо траціш па ўласным меркаванні…хоць у іх усё можа і не так..😁
Так , зможаце. Прабачце, што як бы адышоў ад адказу)
а як ты сайт прывязваеш да форума..калі нават рэгістрацыя ў іх без якіх-небудзь кодаў і спасылак латеста..
Так я што і пытаюся, а то потым пачнецца😁 А можа сапраўды, не замарочвацца з фрыбетам, а пачакаць фрыспіны…🤭
ну яны ж сказалі дапіліваюць функцыянал
так замуці з фрыбетам..всунь у лайве на што-небудзь..не забывай каэф падзеі не ніжэй за 1.8..фрыспіны калі будуць іх усё роўна дадуць..
Можам стварыць прома-код спецыяльна для форуму або ўмовай будзе рэгістрацыя па спасылцы форума.
Я думаю, мы не будзем даваць аднаму карыстальніку і бездэп на спорт і бездэпазітныя спіны, на жаль …😔Магчыма, прыдумаем нейкія ўмовы для тых, хто ўжо атрымліваў бездэп на спорт. Даем спіны за мінімальны дэпазіт.
а нам як быць..мы то ўжо наўпрост зарэгаліся.. Прома-коды я ў курсе, што ў вас ёсць актывацыя іх у касе, але як коды даць толькі юзэрам Латеста, гэта або індывідуальныя або х.з як, а так любы код па сетцы разляціцца за секунды..
Магчыма, у краму дадамо бонус за прывабную цану. Тут жа такая магчымасць. Увогуле, пакуль дакладна не скажу) Сачыце за абнаўленнямі