1000 руб. фрыбэт Парыматч (Конор-Хабіб)
Бясплатныя стаўкі і бездэпазітныя бонусы на спорт
|
3 October 2018
ад
prbay
|
109 Адказаў
|
6,250 Праглядаў
|
24 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
А калі ўсе ўмовы выкананы , вывесці можна толькі гэтую 1000 ці ўсё што наіграў ?)
Жара )) я выпадкова на перамогу Макгрэгара ў 4-м раўндзе паставіў ))) калі зайдзе-уйду ў запой ))))
усё тваё
неабавязкова ставіць на бой, можна зрабіць любую стаўку на любы від спорту.
Атыграў вэйджар, паставіў на вывад, нешта не выводзяць
мне звычайна выводзяць на працягу 30 хвілін. магу меркаваць, што затрымка з-за часу сутак
Адпішэцеся, калі ласка, каму вывелі
Вывеў 7760 з бонуса у Лізе Еўропы падняў,паставіў 5000 Хабіб Макгрэгор тотал раўндаў больш за 2.5
Дык нармальна выводзілі, паўгадзіны максімум адзін вывад за хвіліну зрабілі і ўсё гэта з бонуса
Ну Паріматч амаль малайцы. Далі бонусы на аккаунтаў, тры з іх я прасадзіў з балавання, з двух вывёў 20к у агульнай складанасці, але праўда тут жа аддаў іх 1х і фанс. А амаль малайцы таму, што на аккаунце парэзалі максімумы да нуля пасля серыі выйгрышных ставак. І дарэчы іх бонусы – усе гэтыя без дэпазіту – самыя лепшыя. Увогуле спадабалася кантора.
што-то не так ці я туплю. далі фрыбэт, але не магу нідзе паставіць, выдае памылку “паспрабуй пазней”
Ачысці кукі, не дапаможа звярніся ў падтрымку.
магчыма не прайшоў поўнасцю ідэнтыфікацыю, у мяне на другім акку такая ж бяда…
ідэнтыфікацыю трэба прайсці! каб стаўку паставіць
тая ж фігня. патрэбна ідэнтыфікацыю. для мяне занадта мутарна
Не паспеў паходу,напісана акцыя скончылася,ніякай грушы там няма здаецца
атрымаў, але не атрымалася адыграць!
хаця ведаю, што некаторыя выводзілі не да канца, адыграўшы х5
Скажыце хто верыфікацыю праходзіў за апошнія суткі доўга верифікавалі?
некалькі разоў прасілі перафоткацца, плюнуў і заблакіраваўся, то асвятленне ім не тое , то патрэбен пашпарт справа а не злева , фу на іх
А нехта за косар душу прадасць)
да я б прадаў 😁 колькі разоў ужо праходзіў верыфікацыю за бонусы, але калі пачынаецца з самага пачатку такое – мяне проста баняць
Так там бронелобы супорт. Якось раз прычапіліся да мяне, што ў мяне фота няма за 25 гадоў.
ужо гадзіну недзе ў апрацоўцы вісяць
у дупу гэты пари-матч з кэфамі ашуканствы!!! тое што нізкія па-першае і непраўдзівыя!! вечныя злівы ў іх ! самы нармальны гэта FONBET
Ніхто не ведае, будзе на бой феды груша ці не?
Я чуў, што будзе новая груша на бой Феды, прычым сёння ўвечары яна павінна з’явіцца