1000 руб. фрыбэт Парыматч (Конор-Хабіб)
Бясплатныя стаўкі і бездэпазітныя бонусы на спорт
|
3 October 2018
ад
prbay
|
109 Адказаў
|
6,251 Прагляд
|
24 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У мяне акк вэрыфікавалі 3 дні, чакай
Вам адмовілі ў прадастаўленні бонуса ў адпаведнасці з пунктам 7.6. Арганізатар пакідае за сабой права адмовіць кліенту ў прадастаўленні прызы без тлумачэння прычын у выпадку, калі падчас праверкі гульнявога рахунку ўзнікнуць падазрэнні ў парушэнні сумленнасці гульні. У спрэчных сітуацыях рашэнне паўнамоцных службовых асоб Кампаніі з’яўляецца канчатковым.
😁😁як жа букі мяне не любяць))
Ну відаць ты ў чымсьці напартачыў.
Ні ў чым не накосячыў.
Я ўжо даўно зразумеў, што гэта гавнокантора пасля таго, як прайшоў верифікацыю, зрабіў тры стаўкі і яны мне парэзалі ліміт на стаўку да 0 руб.
І што за стаўкі рабіў ?
Хакей МХЛ, вілкі не ставіў
Дзіўна. Звычайна так проста не рэжуць.
Усё ж Фонбет зараз лепшая БК Расіі. І ў плане стаўлення да кліента, і ў плане акцый. Колькі там стаўлю – ні разу не рэзалі рахунак. Вывад за хвіліну.
А гэтыя ўсе говноканторкі кшталту Паріматча спрабуюць заманіць кліента да сябе, але ў першым жа спрэчным выпадку вас пашлюць на х, спасылаючыся на пункт у правілах, што рашэнне адміністрацыі не аспрэчваецца і з’яўляецца канчатковым
Жахі ў ход пайшлі)))))
Жахі ў ход пайшлі)))))
таксама пакуль не зарахавалі, чакаю з учора з 15:00, зараз хацеў праверыць, зарахавалі ці не, але не магу ўвайсці ў БК, выдае “ўнутраная памылка сервера”, прычым з двух браўзэраў спрабаваў, паходу зламалі сайт 🙂
Ну ты пра абуз бонусаў. А я проста чалавеку напісаў, што мець два аккаунты нельга. Каб ён не спаліўся і бабок не пазбавіўся.
Ну, каб спаліцца, трэба зусім абнаглець. А з двума аккамі можна цалкам нармальна працаваць…калі рабіць усё па розуму.
Пакуль там париматч ж0піць усім 1000р на бясплатную стаўку, Фонбет з сённяшняга дня зрабіў бонус 10 000 руб за рэгістрацыю на 1 дэпазіт 😁
О, прыйшлі бабкі таварышы) Засталося толькі прыдумаць, куды паставіць)
Топікстартару асобны респект за падгон.🙂
Ну бонусам на дэп нікога не здзівіш. А вось так проста ўзяць і раздаць сотням людзей па косарю, зусім іншая справа.
вагер х5 адбіць не кожная сотня зможа
Ну да, вагер не хілы. Але гэта ж халява, падоранаму коню ў зубы не глядзяць.
Віншую. Галоўнае – не спяшайся рабіць стаўкі куды папала…у цябе 14 дзён на адыгрыш.
Капець, толькі настроіўся ставіць, аналізаваў, так бы мовіць, спартыўную сітуацыю))) і сайт упаў)
upd. старая версія сайта працуе
гэта я іх сервер задудосіў))))
А трэба адразу ставіць 1000 ? Ці магу я паставіць 500 выйграць з іх і потым ужо адбіваць бонус ставіць па 1000 ?)
бонус далі, а вось пра вагер не ведаў, шчыра, х5 з кэфам не менш за 1,5
ладна, паспрабуем адбіць )) аўтару дзякуй ))
а мне не даюць, два дні прайшло, у чаце кажуць чакайце адказу спецыялістаў і ўсё
Ахах. І што, трэба было тыдзень разважаць, на што паставіць?) Кароч 2 стаўкі зроблены на тэніс па пяці з каэфам 1.8, абедзве прайграныя) Сёння мой дзень🙂
Не абавязкова адразу ставіць касар. Абмежаванне толькі на каэфіцыент, наколькі я зразумеў