Плацежная сістэма QIWI
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
5 лістапада 2014 г.
ад
PavelFredooc
|
640 Адказаў
|
31,714 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Нешта таксама нічога не зразумеў. Гэта значыць вы перавялі на нумар тэлефона, які яшчэ не быў зарэгістраваны ?
Братан, у кропку, ты правы. А пра доўгі вывад, падказка – карту ківі трэба завесці, любы банкамат твой, % у ўсіх аднолькавы. Перакладаць нічога не трэба. Ну ківі рахункаў і карт трэба больш, там дакладна шурстаюць. Дарэчы, напрыклад на ВТБ24 з ківі ў мяне таксама імгненна ўсё пераводзілася. Дылерамі яны называюцца. 🤐 🤐 🤐
Ды нават калі рахунак не створаны, кінул грошы на ківі рахунак, а потым завёў рахунак ківі – грошы ўжо будуць там.
Адкрый рахунак на нумар, на які хочаш перакінуць грошы, перакінь з тэлефона. Потым з ківі на ківі. 3 хвіліны на ўсё.
глэдзіцеся з ківі асцярожней, я б не раіў там вялікія сумы трымаць, ёсць артыкул на банки.ру пра іх, сумы ад 25к блакуюць да верыфікацыі 🤐, у мяне так з Яндэкс было, папоўніў праз тэрмінал на 50к адразу ў блок, 2 месяцы мозгі мне круцілі, я ім яйкі адрэзаць абяцаў) 😎
Як ты можаш кінуць грошы на рахунак, які не стварыў?
лёгка, праз тэрмінал або з Ківі перасылаеш на нумар, чый нумар таму смс прыходзіць з сумай і данымі да кашалька
Ёсць нумар 8921….., няма кашалька на такі нумар. Вось калі ў тэрмінале мы закідваем грошы (папоўніць, эл.камэрцыі, папоўніць qiwi кашалёк, закідваем) на гэты рахунак 8921….., якога па сутнасці яшчэ няма. То потым калі мы яго створым 8921…., то ўвойдзем туды і ўбачым там грошы, якія кінулі туды раней.
Ёсць нумар 8921….., няма кашалька на такі нумар. Вось калі ў тэрмінале мы закідваем грошы (папоўніць, эл.камэрцыі, папоўніць qiwi кашалёк, закідваем) на гэты рахунак 8921….., якога па сутнасці яшчэ няма. То потым калі мы яго створым 8921…., то ўвойдзем туды і ўбачым там грошы, якія кінулі туды раней.
Аб гэтым я не ведаў. А так на ківі кашалёк я двойчы атрымаў нейкія левавыя грошы. Аднойчы тысячу, а другі раз 500 рублёў. Абодва разы вярнуў тым, хто памыліўся нумарам. Ведайце, якія яны былі ўдзячныя.
Не дзіўна, зараз я думаю ты адзін з 1000 такіх людзей,якія аддалі б грошы.А то і яшчэ менш.
Такіх не так і шмат, проста не заўважаем іх. Ківі наогул зручны, плачу з яго за інтэрнэт і на мабільны без працэнтаў. Раней смс прыходзілі, што рахунак папоўнены, а зараз гэта стала платнай, на жаль.
Калі шчыра, не ведаў, што ёсць такая функцыя, хаця даўно ім карыстаюся, зараз яшчэ знялі камісію за папаўненне з рахунку мабільнага, калі не звышае 5000р папаўненне
стоп..калі гэта забралі? папаўняла пару дзён назад..камісія яшчэ была. напрыклад, на дебилайне 9%
сума меншая за ліміт, указаны табою.
19 рублёў у месяц – не так ужо і дорага плаціць за апавяшчэнні СМС.
ўсе апавяшчэнні на тэлефон прыходзяць у прыкладанне Ківі, СМС падключыла, туды прыходзяць апавяшчэнні з крамаў па карце Ківі Віза.
гледзячы на якую. Mastercard, напрыклад..і Maestro да 3-х дзён заўсёды ідзе..з-за банкаў.
на Візу Сбер прыходзяць імгненна, так і наадварот.
Ён, відаць, меў на ўвазе 500 р., вось да іх без камісіі, усё, што вышэй, амаль 9%
Марго, па-першае рады, што ты незлаяпамятная, дзякуй. Што тычыцца СМС апавяшчэнняў – ты права, я таксама падключыў яго. Я адтуль грошы звычайна вывожу на зарплатную Візу Сбер банка карту і прыходзіць імгненна. Камісія: Расія 2% + 50 руб.; іншыя краіны 2% + 100 руб. Ёсць яшчэ абмежаванні, на пераклад на аднаго адпраўніка або атрымальніка: Расія: сума перакладаў не больш за 600 000 рублёў у месяц. Іншыя краіны: не больш за 5 перакладаў у дзень, сума перакладу не больш за 150 000 рублёў за бягучыя 7 дзён. Увогуле ў розныя банкі – розныя сумы, працэнты і хуткасць зарахавання. Мяне задавальняе гэтая плацежная, тым што паміж кашалькамі перакладаецца без працэнтаў і імгненна. А ў мяне гэтых кашалькоў куча, ёсць асноўны – назоўна для назапашвання, 🙂 .
калі папаўняеш са счета мабільнага-счет ківі,канкрэтна на тэле2 камісію прыбралі,яшчэ пару тыдняў назад была 9,9%,і да гэтага не важна было на 10р або 300 робіш пераклад здымалі ўсё роўна 9,9,у падтрымцы ківі сказалі што пераклад да 5000 без камісіі,крчэ пра гэта я казаў
Ну ў мяне Білайн, вось так вось:
блін…у мяне раней толькі 1 раз працавала да 500 без камісіі
і што ж я так тупіла тады пастаянна….можна ж хоць усю суму падзяліць па частках і кідаць..а я па касарю марнавала на пераклад толькі з мабілы на Ківі….ррр
дзякуй, Мен! цяпер перавяла на 3 часткі..без камісіі зусім….ппц я дурка(((( ну рэальна раней толькі 1 раз чамусьці працавала, а ў іншыя разы камісію хавала. я нават падумала, што аднаразова ў іх у месяц так можна….
вось, кшталту, для тых, хто пытаўся адносна камісіі з тэрміналаў..што то толькі ў Ківі камісіі ад 501 – няма, а ў звычайных увогуле няма, атрымліваецца…
так, дакладна. ІП могуць браць…але я дзе б ні была..у любым горадзе без камісіі трапляла. гэта можа быць у якіх-небудзь пасёлках там…дзе цяжка знайсці звычайны тэрмінал.
Вось не факт, у самога Ківі можа і няма камісіі з іншых тэрміналаў, але вось банк-уладальнік гэтага самага агрэгата можа і браць капейку сабе…
Заўсёды стараўся карыстацца ківіямі, але ў апошні час яна мяне пачынае бесіць…мне здаецца патрэбна альтэрнатыва ))
Я ўжо трэці дзень не магу з карты папоўніць кашалёк, памылку выдае.
Напісаў у ТП, так яны яшчэ такую інфу просяць:
Хоць карта прывязаная да гэтага кашалька і раней ні з папаўненнем, ні з вывадам на яе праблем не было.
Я хз, што адбываецца з ківі.
Зараз,па-мойму,карту прывязаць спачатку трэба. Каб людзі не маглі папаўняць з любых карт(скрадзеных)напрыклад.
Чытай уважлівей, у мяне карта прывязана!
Так,ёсць такая звычка,на папярэднія паведамленні не паглядзець. 😔
я вось яшчэ ўчора напісаць хацела…
сапогі такія:
як я і пісала вышэй..у іх ліміт на 1 дзень у месяц, мабыць…на папаўненне з тэлефона да 500 руб без камісіі…
бо праз тыдзень ужо ідзе камісія на суму ніжэй…
прыурочана да 🔗
так, я таксама такую фігню заўважыў, зноў камісія(((
ну я ж праўда, значыць, казала…што ў іх тупа проста ліміт. на 1 дзень..ці на некалькі трансфераў у дзень/месяц.