Плацежная сістэма QIWI
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
5 November 2014
ад
PavelFredooc
|
640 Адказаў
|
31,386 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
QIWI забяспечвае ўсіх жадаючых зручнымі і даступнымі інструментамі для здзяйснення ўсіх рэгулярных і неабходных плацяжоў. З дапамогай QIWI тэрміналаў і электроннага кашалька Visa QIWI Wallet можна аплачваць паслугі каля 75 000 зарэгістраваных правайдэраў. Сярод іх дзяржаўныя арганізацыі, камунальныя гаспадаркі, аператары мабільнай сувязі, банкі, інтэрнэт-крамы, аператары грашовых перакладаў. QIWI стаў першым плацежным сэрвісам, сумесна з міжнароднай плацежнай сістэмай Visa, які выпусціў віртуальныя карткі, якія дазваляюць здзяйсняць пакупкі ў Сеці. Таксама мы прадастаўляем сваім карыстальнікам магчымасць заказаць пластыкавую карту QIWI Visa Plastic, рахунак якой з’яўляецца рахункам Visa QIWI Wallet, а аплачваць пакупкі з яе дапамогай можна як у віртуальным, так і ў рэальным свеце.
Найбольш даступная плацежка, якую я ведаю, для вываду сродкаў на карту. Працоўе і ў маёй краіне, а гэта класна. З вэбмані ў мяне ўзнікаюць праблемы пры вывадзе, а тут нармальна!
Вебмани больш бяспечная, але з киви менш праблем.
Плацежную сістэму QIWI лічаць адной з самых маладых, але яе практычнасць даказаная часам. Ахова яе некалькі слабеейшая за Вэбмані, але ў гэтым ёсць і свае перавагі – працаваць з QIWI прасцей. А вось пры разліках у казіно QIWI-яйкі не асабліва вітаюць, ці то там сядзяць кансерватывы, ці то не жадаюць пашыраць свае магчымасці.
Даўно карыстаюся ківі, бывае, часам збоі: смс-кі не прыходзяць і камісія высокая, але ў цэлым выдатная плацежная сістэма.
Непаганая.. напэўна…. у нас яе няма ў Беларусі, хаця сама кантора прысутнічае на рынку, але абслугоўвае толькі сетку сваіх плацежных тэрміналаў.
Як? Ці што ў Беларусі няма Ківі? У нас у Малдове ёсць.
Не, у нас вельмі складанае пытанне заканадаўчага характару ў дачыненні да плацежных сістэм, таму многія жадаючыя працаваць пакуль ціха кураць у баку. Хоць вось Веб Мани як‑небудзь прэлобіравалі сваё знаходжанне. Але гэта не самастойная структура, а дэпартамент аднаго з беларускіх банкаў – ААТ Тэхнабанк.
У нас быццам нармальна… Ківі нават папулярней у нас, мне часам здаецца… Не трэба моцна марочыцца з вывадам на карту!
дагадваюся я, хто той “кліент” быў – Ківі актыўна юзаюць нарко-барыгі для закладак
а ўвогуле вывад вельмі доўгі з Ківі на карту 🤨
чаму-то з Ківі на Віза і Мастеркард перакідвае ад трох да пяці працоўных дзён. у мяне аднаго што ль так?
Зараз Паша падкажа… Карыстаецца Ківі..
Было імгненна.
Штосьці ў мяне смс не прыходзіць на ўкраінскі МТС
не, чувак, ты гоніш, у мяне ўсё норм і на МастерКард і на Візу выводзіцца момантальна..
я, можа, няправільна выказаўся. ЗАЧЫСЛЕННЕ на працягу 5 рабочых дзён.
гэта ўжо другі раз так
Там і так ліміты на зняцце і на баланс ( а зараз увогуле пад калпак усё возьмуць ,трэба на скрилл бегчы ці нетеллер .
Нармальная рублёвая плацёжка.По крайняй меры зручней вэбмані/манеты ў разы.
У аўтаматах на папаўненне кашалька зьявілася камісія, можа гэта часова або мясцовыя нешта мудруюць, але гэта вельмі засмутіла.
і колькі камісія ?
При пополнении на сумму от 500 рублей – комиссия 0%, до 499 рублей – 3% по всей России. В терминалах Удмуртии и Ульяновской области комиссия составит 2% вне зависимости от суммы.
вот что на сайте нашел
https://qiwi.com/replenish.action
Перадвычора папаўняў кашалёк у тэрмінале ) колькі ўнёс столькі і паклалі … можа гэта гаспадар тэрмінала нешта прыдумаў, і ўнёс змены?
трэба ў тэрміналах Ківі папаўняць )
Я пра яго і казаў )))
3% як і пісалі вышэй, давядзецца цяпер на 500р мінімум папаўняць =)