Плацежная сістэма QIWI
Абмеркаванне плацежных сістэм казіно
|
5 лістапада 2014 г.
ад
PavelFredooc
|
640 Адказаў
|
31,740 Праглядаў
|
4 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
ну ў чымсьці гэта нават і правільна )
не заўсёды проста мець 500)))))
Звярнуў увагу, што на ківі ёсць функцыя папаўнення кашалька з балансу МТС. Гэта значыць, калі на тэлефоне ёсць лішнія грошы, або хто-небудзь вам павінен пералічыць, але цяжка – то можна кінуць на рахунак МТС і адтуль на ківі. Магчыма, гэта старая фішка, але я не ведаў)
на Вэбмані таксама падобная фішка ёсць
так з балансу практычна любога аператара ідзе папаўненне Ківі у ўсіх праўда свой працэнт і абмежаванні,на карты грошы як кулёй прыходзяць,даўно карыстаюся кашальком,толькі там рух сум залежыць ад верыфікацыі,а так зручны кашалёк
ну я проста на МТС. Хоць у іх самы вялікі працэнт – 9.9
у Мегафона – 8.5, у Білайна – 6.05
Ківі карыстаюся рэдка, з-за таго, што выводзіць з Ківі на ВМ, з ВМа на картку дорага. А з Ківі на Украінскую картку яшчэ даражэй(100 рублёў+ працэнты)
QIWI і WebMoney
Не заўсёды, але бывае. Менавіта на MasterCard.
Пецярбург. Гадоў 5 ужо, акрамя QIWI нічым не карыстаемся. WebMoney рэдка.
Калі тэрмінал QIWI, то ад 500 руб. без працэнтаў.
З усіх, не толькі МТС, галоўнае каб на балансе заставалася не менш за 50 руб., (Tele2 не менш за 10 руб).
у адным клаў без камісіі,у другім 500 клаў,488 прыйшло
Як памяняць Webmoney, Yandex, і г.д. на QIWI за 3-5 мін, практычна без камісіі??? Можа каму спатрэбіцца! Вяртаюся да свайго д….га Eldoclub. Робім дэп. з чаго-небудзь і імгненна здымаем на ківі, пакуль праходзіць. Невялікая камісія пры дэпазіце. Раней так пракатвала з букмекерскай канторай Baltbet, зараз патрабуюць ставак, хоць бы на 1 зрабіць.
не толькі МТС, са ўсіх. Адзінае, што цяпер даверны нельга перакінуць, а з МТС, калі не памыляюся, і даверны можна.
Гэта значыць не QIWI, ёсць падобныя, таксама аранжавых колераў. Калі QIWI, то 500 і болей дакладна без камісіі, як і Связной, Евросеть. Прынамсі ў Піцеры, кажу з упэўненасцю, таму што займаюся некаторымі такімі справамі, цесна звязанымі з аплатай праз QIWI. У любым выпадку да ўчорашняга дня.
і там і там могуць забаніць за абменнік і канфіскаваць грошы у іх гэта ёсць у правілах
Не памятаю каму пісаў, пра ківі тэрмінал. Папраўка ,без камісіі не ад 500 рублёў ,а ад 500 рублёў 01 капейкі.
хітра прыдумалі ! Але ў тэрмінале “Крэдытны банк” без камісіі я клаў
Лепш у Связным ці ў Евросеці,там і 100 рублёў без камісіі.
ХТО ВЕДАЕ, ЯК ПАПАЎНІЦЬ QIWI З ТЭЛЕФОНА, ЯКІ НЕ ПРЫВЯЗАНЫ Ў QIWI??? ЦІ ГЭТА НААГУЛ РЭАЛЬНА, ЦІ ТРЭБА ІНШЫ НУМАР СТВАРЫЦЬ І ПРЫВЯЗВАЦЬ ЗНОЎ??
у ківі вялікія камісіі пры вывадзе на карты, у яд значна менш.
сам сабе адказаў на пытанне))
у Ядзе вялікая камісія за папаўненне з карты. У Ківі яна амаль нулевая )
гэта, напэўна, у якім-небудзь гавнобанку, у Сберы, напрыклад, папаўненне яда без камісіі.
у мяне ў Привате і ў Авале бярэ ад 50р. Часам і па 150 піша.
Толькі той,на які створаны ківі.Хочаш з іншага,ствары той нумар ківі,папоўні,перавядзі на той,які патрэбны.
скажу як зразумеў
твой нумар тэлефона – гэта і ёсць лагін ківі, твая сімка – па сутнасці электронны кашалёк
я перасылаў на сімку, якая не была зарэгістраваная ў ківі, потым стварыў акаунт і грошы былі на рахунку
Qiwi нармальная платёжка, толькі вось у Украіне з ёй ёсць пэўныя цяжкасці.
Як гэта так?баланс можаш папоўніць толькі з рахунку,стварыў кашалёк і папаўняй