Зухаватыя гісторыі. Чэрвень 2026

Флудзілка | учора, 17:36 ад | 1 Адказ | 42 Прагляду | 0 Рэакцый
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
32
Публікацыі
67
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
09.02.2025

Спадзяюся, я выбраў правільны раздзел форуму, магчыма, гэта будзе лонгрыд.

Паміж дэпазітамі, выбарам казіно і абнуленнямі балансаў я чытаю гэты форум. Раней чытаў у асноўным тэмы, звязаныя з бонусамі, па зразумелых прычынах. А тут натрапіў на «Скаргі». Адразу хачу выказаць вялізарную павагу да @VyacheslavLenin , за такое цярплівае і справядлівае вырашэнне многіх пытанняў.

Большасць скаргаў так ці інакш падобныя адна да адной і звязаныя з бонусамі і дэпазітамі, на жаль, многія аўтары нешматслоўныя, і чытаць цікавей развязку або фінал. Але сёння я ўбачыў скаргу, якая і падштурхнула напісаць гэты тэкст.

Арыгінал скаргі вы зможаце знайсці ў адпаведным раздзеле, дастаткова проста. Давайце так, каго не наведвала думка ўдакладніць у дропа “Што ў нас там з грашыма?”. Асабліва калі адказы падтрымкі быццам пад капірку: 72 гадзіны, плацежны сэрвіс, чакайце. Мяне наведвала, неаднаразова. Дык вось герой і аўтар скаргі – давёў справу да канца і спытаў або папрасіў падштурхнуць грошыкі, маючы на гэта важкія падставы. Сустрэўшы станоўчы водгук, пачаў чакаць. А дачакаўся: блакіроўкі, асуджэння з боку адміністрацыі Казіно і забытага тытула VIP. Ладна, натуральна, падобныя справы можна як заўгодна круціць і вярцець. Але пазіцыя прадстаўніка Казіно мяне засмуціла, пры доказах невінаватасці аўтара скаргі Казіно падтрымлівае пазіцыю ДРОПА. Што адбываецца? Я ўвогуле пад уражаннем.

А яшчэ адна займальная пазіцыя прадстаўніка іншага Казіно была ў іншай спрэчцы. Там чалавеку прыпісалі гульню з іншай краіны, гэта ж у 2026-м годзе, калі гульцам даводзіцца выкручвацца, толькі б занесці як мага больш грошай у Казіно. Думаю, зразумела, пра што гаворка? Услых прамаўляць нельга. Але як так?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...