Зняцце бана, мута, гага на форуме Latest
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
4 October 2018
ад
MariyaKonor
|
21 Адказ
|
1,172 Прагляду
|
6 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Усе хто атрымаў бан, мут або гаг у чаце на Lateste і хоча каб знялі гэтыя абмежаванні, пішыце ў ЛС( прыватныя паведамленні ).
Усяго 1-2 прапановы, дзе вы тлумачыце , чаму вам трэба зняць гэтыя абмежаванні.
Не толькі ў чаце, але і на форуме. Пішыце ўсё.
зніміце ў чаце з бана больш не буду на грубасць грубасцю адказваць😏
Не.
а што я зрабіў-то?там чытайце самі хто ўсё пачынаў!
Шыфці ці як яго. Сваё атрымаў. Вы ж, былі на последнім папярэджанні.
а паглядзі як ён у маёй тэме гадзіць, я падаваў на яго скаргу а вы яго не папярэджваеце а толькі мяне
я яму ў тэме нічога не пішу і не лезу да яго і я потым апынуўся крайнім
Так я яму за “гадство” у тэме выпісаў на тыдзень премадэрацыю.
вы ж усе бачыце што я добры чалавек і нікому зла не жадаю і нікому не лезу.
да бывае на грубасць адкажу грубасцю гэта толькі ад правакацыі і не больш за тое.
нават максмокса не бачу яго ворагам, хоць ён мяне і пахавіў😐 а таварыш адзін перадаў і я яго ў конкурсе ўсё роўна пераможным кандыдатам абазначыў😏
максмокс а што я пішу?ты забуў,нагадаць?тое,што ты людзей жывых хаваеш,а твой сябар хох цябе падтрымаў!а мне непрыемна такое!!!
калі я не правы замінусіце прапанову,а калі правы плюсы пастаўце.я так хоць буду ведаць хто мне сябар,а хто партянка😔
Я рэальна чытаю і ржу ))) мля гэта эпік !!! нават да слязы прабіла!!!!
-хоць ён мяне пахаваў
– а таварыш адзін здрадзіў
мля алеша да супакойся ты ўжо
я ж спакойны, я проста пішу па факце як ёсць, нікому нагу на грудзі не стаўлю і нікому ў душу не плюю…….
калі чалавек мне плюне ў душу, то я за сябе не адказваю – харкну так, што ўтоне!!!
На ўсялякі выпадак, калі хто не ведае што такое Мут (англ. mute, немы) – гэта від бана, які часцей за ўсё выкарыстоўваецца ў анлайн-гульнях. Яго звычайна даюць за дробныя парушэнні правіл чата. Калі карыстальнік атрымлівае мут, ён можа працягваць гуляць, але не можа карыстацца агульным або некаторымі тыпамі чатаў гульні. А вось што такое ГАГА нашоў толькі інфу пра палярную марскую качку з каштоўным пухам😁 ці можа ўсё ж Гэг?
не ўмнічай ёсць Лэдзі Гага не гагай
гаг гэта комплексны бан па ўсіх франтах. Чат, форум і т.д і т.п
і на колькі заблакіраваў у чаце?калі перастанеш без прычыны блакіраваць?
Выставіў папярэднюю мадэрацыю на форуме. Занадта шмат правакацый у вашых паведамленнях.
Бан з чату будзе зняты ў панядзелак.
Папярэдняя мадэрацыя будзе знятая либо Іваном ( в любое время) либо праз 2 тыдні.
Даконаеце Лёху, абражыцца і сыдзе. Наступіць смяротная туга. Пажалееце потым, што не над чым пасмеяцца.
Тэма актуальная. ЛС забіваецца, а тут ціша. Не парадак.
Дзякуй вялікі за зняцце прадмадэрацыі, а то вельмі сумна было. А яшчэ да таго ж моцна захварэў!
плакса, фу быць такім(
Костян красавчык) а я флуджу)