Зняў джэкпот у 1xbet
Заносы ў казіно
|
9 сакавіка 2020 г.
ад
ZikMatutero
|
213 Адказаў
|
19,699 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Наш вожадзь сур’ёзны чалавек, сам нядаўна ў гэтым пераканаўся, так што як вызвалішся перш за ўсё яму ў лічку ўсё адпраўляй…Ну і нас трымай у курсе, што можна будзе казаць, цікава ж..😁
Дарэчы, я ім фоткі адправіў, праз гадзіну адказалі… Што я як бы прамаргаў гэты момант
А памятаеш словы Леніна ў тэме квеста, што ТЫ ФАРТАВЫ…😁 Я цяпер перад тым як лудзіць паставлю партрэт Вождзя насупраць і, памаліўшыся на яго, толькі пачну круціць…😁
як кажуць, адзін раз не Гандурас🙂
Нічога такі заносік) Спадзяюся, выведуць.
Так, бывае, што толькі выйграю больш за 15к, першая думка не пра тое, як крута, а пра тое, як кантора можа кінуць, ці няма з маёй баку косякаў, і калі няма, дык дзе яны гэтыя косякі прыдумаюць 😂
Дай бог, каб была выплата, у жопу ўсе гэтыя фортуны перамогі і г.д. са сваімі турнірамі!!! Комрад устроіць вам, блэкджэк з куртызанкамі !)))))
Зараз проста самы час пачаць аднаўляць рэпутацыю канторы.
Усё будзе гуд, я ведаю) кстати пачынай ставіць выплаты
За такие бабки, хоть пешком пойду в ихний генштаб))))))
а я табе хацеў напісаць, тыж быццам з Масквы,калі чо сам да іх дойдзеш з сякерa..😁
Зараз прама самы момант пачаць аднаўляць рэпутацыю канторы.
Жарты-жартамі але дарэчы ў мяне ў горадзе ў 15-хвіліннай даступнасці менавіта 1хбет. Паўгода таму дакладна быў.
у мяне ў раёне побач іх тры канторы, гэта тое, што я сам бачыў
Прывітання табе, ТС, паспяховага вываду выйгрышу з казіно. Ленін паходу ўжо навёў там кіпіш, раз даў дазвол на вывад грошай. Люблю, калі шанцуе гульцам, хаця б нехта паквіталіся за мяне з гэтымі няўдалымі бізнесменамі 🙂 . Дарэчы, ТС, калі ўсё нармальна вывеядуць, то спадзяюся ад цябе дачакаемся фрыхі ў гонар Леніна і табе плюс у рэпку. Удалага гульняня і каб выйгрыш быў сістэматычны.
Блін нешта аж галава закруцілася….. Нервуюся, канешне, пздц як, але такое ўпершыню што аж галава кругам)))
(Слова выдалена сістэмай) новопассита, тым больш працуеш у гэтай сферы, ці табе нельга за рулём
Вядома, калі выведуць. Я ніколі не верыў, што можна выйграць джэкпот…. Вось прама на 100% быў упэўнены, што гэта ўсё х… ( Я маю на ўвазе менавіта джэкпот! Ад лям +)
Сёння я думаю мне можна ўсё!!!))))))). Дарэчы чамусьці зараз ксера ўзгадаў))))) як ён ~год таму заліваў, што ён Джэк-пот сарваў, па-мойму ў покерстарсе!)))
Хлопцы выйграць у казіно можна, але вось пры вывадзе грошай пачынаецца нерватрэпка, гэтыя с… гора бізнэсмэны з грашыма расставацца не хочуць. Таму калі будуць якія-небудзь праблемы, то старайцеся на падобных рэсурсах уздымаць кипіш, пажадана з пруфамі, яны баяцца скаргаў на ацэначных сайтах, рэйтынг губляюць.
Спартак, тут на бабкі гульнявая сетка ўляцела а не кантора, так што іх жаба душыць не павінна..😁
Колькі назіраў за тэмамі – выйграў мільён+. Ні аднаго казіно не памятаю, якое б без праблем выплаціла выйгрыш. Ці адразу брылі, ці нейкую частку плацілі і брылі. Хоць пра іх і большасць негатыўных водгукаў, але я чамусьці ўпэўнены, што яны здольныя выплаціць значна большую суму. Але але але ….. Хто яго ведае? Хто захоча расставацца з 2 лямамі? ды і мой акаунт мега плюсавы, 9 з 10 дэпазітаў мінімум х3. Вось толькі выводзіў я, напэўна, 1 з 20, калі не 30)
Ты маеш на ўвазе правайдэра гульняў, пастаўшчыка, у якога сарвалі джэкпот? Да, я гэта ведаю, але там нейкі працэнт бярэ кантора і таму не хочуць гэтыя працэнты губляць; чым большая сума, тым вышэй працэнт – яны су… жадныя.
Дарэчы! Самое забаўнае забыў расказаць! Калі я круціў гэты слот, вы б толькі бачылі, як ён дзіва лагаў і знікала сувязь з серверам….. У мяне аж вока дрыжэла! Як толькі сувязь прападзе, сяджу ўслых кажу: сукі круцяць там што-то! Цяпер напэўна занос павінен быў быць, а ў мяне дысконект з серверам.!! Мая ўпартасць выйграла джэкпот)) у чарговы дысконект я ўжо збіраўся ісці круціць эндафрыну. Але думкі пра тое, што яны там што-то круцяць, і вось я цяпер павінен занесці!! І дарэчы на заметку! Абсалютна ва ўсіх казіно за апошні тыдзень, гуляючы ў етг, слоты гулялі аднолькава…. Абсалютна пустыя бонусы. З’ядала пад нуль, потым бац – разом камбекне дэпазіт. І адразу сліў …
Усё правільна пішаш, шмат контор з джэкамі ці адразу брылі ці часткова брылі…НО, не забывай адно НО, ты ўнёс сетавога Джэка і плаціць выйгрыш табе будзе яна а не яны, яны тут выступаюць у ролі пасрэдніка…Па-повадзе здольныя яны выплаціць, павер у іх у Маскве ёсць адна з штодзённым абаротам не адзін лям… І ў далярах па сённяшнім курсе 2 ляма – гэта ўсяго 27К даляраў, для гульнёвай сеткі прызнайся гэта ўвогуле не грошы
Падаецца сетка і рыхтавалася джэка аддаць, раз бонускі пустыя і жрала..