Зняў джэкпот у 1xbet
Заносы ў казіно
|
9 March 2020
ад
ZikMatutero
|
213 Адказаў
|
19,657 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Каротка гэта піздзец, я хз каротка ў галаве каша. Слоў іншых няма гэта проста піздзец!
Каротка я дэпнуў у 1хбет 250р і пайшоў катаць EGT Blue што-то там (тыпу котак) катаю па 4 р і думаю бля я ўжо кручу гэты софт больш за год і ніразу джэк-пот гульні не бачыў…. І тут бац джэк-пот гульня… Каротка я адкрыў чэрві…. Пачалася нейкая дзіч… Я думаў я 2000 выйграў … А гляджу на баланс, а там цыфер ебунская гара… Каротка я нават не лічыў колькі там нулёў, паходу дохуя… Ну натуральна потыху спрабаваўся вывесці пачынаючы з 10000. Адмова, запыт дакументаў. Адправіў, чакаю. Дваякае бля адчуванне … Здаецца і вадзіў там каля 100000-150000к без праблем. А тут запатрабавалі дакументы… Мабыць там сапраўды дохуя.. Бля адказваю не лічыў нулі… Каротка чую пахрэбяць мяне….
Прашу прабачэння за свой рускі, рукі трасяцца, у галаве лютая каша…. Скажыце, калі ласка, колькі там? Я нават баюся глядзець….
ну, выходзіць стандартныя 2 лямчыкі выйграў, прымай віншаванні
Шкада, што такое здарылася ў 1хпомойке) А так віншую і спадзяюся, што выведуць))
Ебаць яго ў рот………. Бля хоча б выве́дуць…. Бля хаця б палоўку.. да хоць 1\4…. Бля я адказваю … Калі мне выве́дуць .. я Леніну 50000к выдзелю на які-небудзь івэнт.. да хулі 50000 … 100000 вывалю
Не нервуйся ты так) Хаця разумею, як гэта, жыццё можна змяніць з 250р) Дарэчы, колькі ні круціў EGT, ніколі не бачыў, каб там такі джэк бывае, бывае па 100к там на чэрве звычайна)
а чаму ў цябе ўвогуле запатрабавалі дакі?
ты яшчэ не праходзіў там верыфікацыю ці што?
Бля, цяпер яшчэ на начную змену…. Якая нахер праца….. Трэсе ўсяго …. Нават стаяць не магу ..
Ахуець, жадаю ўдачы, каб вывялі, памятаецца на адным форуме быў іх прадстаўнік, не ведаю зараз ёсць ці не
У тым-то і справа, што, па памяці, быццам праходзіў… Гэта і напалохвае, што зноў запыталі… Звычайна такая хуйня пачынаецца – калі нахуй пасылаць хочуць…
Віншую ! такое бывае раз у жыцці) з 250 рублёў, нядрэнны Х ) ну раз выводзіў , спадзяюся не апрокінуць цябе ! удачы
мабыць там можна ў ЛК паглядзець, пацверджаны ці аккаунт, а можа і не, даўно там стаўкі ставіў, але пасля таго як чуў, што кідаюць людзей перастаў
так адпрашайся, па такой справе ж))
а што датычыць вываду, я ўжо гады 3-4 гуляю ў 1х, пасля праходжання верыфікацыі праблем ніколі не было
так што ўдачы з вывадам
Пацхаю брацішка! Я таксама там гуляю і ведаю, што там цуды здараюцца!
Я ім тожа дасылаў і пас, і камуналку, а потым у нейкі момант яны запыталі яшчэ раз дакументы і фоткі карт, з якіх дэпаліў із‑за 1500
кароч, хлопец, удачы табе з вывадам, калі ёсць жонка, лепш бабкі як вывядуць аддай ёй, каб не замазацца, а то цябе зараз будуць ламаць па-рознаму, я сам, калі 400к выйграў, піздец быў, добра хоць закрыў крэдыты і на лячэнне патраціў, а калі б усяго гэтага не было, вялікая верагоднасць залудзіць было
З заносам…Але кантора не айс, Жадаю каб вывелі…
За ўвесь час лудкі, каля 3-4 разоў заносіў па 250-300к. І толькі адзін занос патраціў. Астатняе залівалася назад + свае зверху. Да які я замажуся… Калі выведуць – я адразу за тачкай. І маці закіну, а то яна ўжо пяць гадоў рамонт плануе. Парадаваў бы старушку
Ага, толькі ты відавочна 2 лямы не выводзіш) Хітрая кантора. Да 100к могуць выводзіць, а калі ўбачаць, што вельмі вялікую суму занёс – могуць заблакаваць без прычыны ці проста спісаць грошы з твайго акаунта. Самая бясчынная кантора
Я аж сам нервова засмяяўся, уявіўшы, што цяпер з чалавекам творыцца.
На іх скаргі нібыта ў асноўным на БК, а не слоты, так што, калі мульты ляпіць не пачнуць, то можа і выплацяць па-шчырасці. Ну або сумна вядомы у пастаўшчыка здарыўся збой.
Тут бы даведацца, ці наогул рэальна злавіць джэкпот з такімі стаўкамі.
аддай усе грошы маці, а потым ужо ў яе бяры на машыну, 99% зліваецца адразу пасля вялікага выйгрышу). Бешаная ў цябе тыдзень пачынаецца крч, брацішка)
Бля сам усведамляю на 90%, што пабрэюць… Мне па жыцці ніхуя лёгка не даецца… Бля хаця б як усюды пачалі б выводзіць, а потым ужо пабрылі))) хаця б пал лямчыка бы…
Хлопцы, чакаем, калі хто-небудзь цяпер сарве мегу?)
Дарэчы пра збой… Я з мабільнага катал.. і сапраўды калі 3-ю чарву адкрыў, мне здалося, што там 2000.. хоць можа проста лічбы не ўмяшчаліся….
калі за табой не было ніякіх парушэнняў, то сядзь спакойна
з тваіх грошай нічога не будзе 🙂