Злоўжыванне рэйтынгамі казіно або каты топ
Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы
|
7 March 2025
ад
Andrey_777
|
31 Адказ
|
1,379 Праглядаў
|
8 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Праглядаў рэйтынгі і водгукі пра казіно і выявіў пачкі новарэгаў, якія пішуць водгукі выключна пра сетку катоў і не праяўляюць ніякай актыўнасці на форуме.
У іх усіх практычна 0 пастоў на форуме (калі і ёсць пасты, то, канешне, у розных тэмах, пра тое што каты топ і выплаты за 1 секунду), 0 скаргаў на форуме, яны ставяць рэйтынгі 9 з 10 або 10 з 10 і знікаюць, і гэта, натуральна, рэальныя людзі, рэальныя гульцы.
Прыходзяць, напрыклад, рэальныя новыя людзі на форум, далей чытаюць увесь гэты бред і вераць у яго, потым сутыкаюцца з жорсткай рэальнасцю – я пра гульню ў падобных шарагах – і больш на форум не заходзяць.
Рэальны гульцом паставіць – рэальную ацэнку любому праекту з іх сеткі, яны, як правіла, накідаюць кучу дызаў на гэты водгук, гэта таксама няправільна.
Колькі яшчэ гэта будзе працягвацца? Ці нешта будзе мяняцца? Іначай які сэнс ад гэтых рэйтынгаў і водгукаў?
Паставяць рэальны водгук, негатыўны, так яны адразу перакрыюць яго сваімі штучнымі (9-10)
Чаму нельга зрабіць, напрыклад, каб магчымасць ставіць рэйтынгі і пісаць водгукі была ў людзей, у каго на форуме 100-200+ пастоў. Альбо мадэраваць увесь гэты працэс больш строга.
Калі ўлетку, здаецца, быў выпадак, дзе апублікаваўся водгук у кагосьці на роялах, які згенеравалі праз ШІ і ён прайшоў мадэрацыю, і там былі прапісаныя каманды для чат-бота.
Я толькі з свежых налічыў такіх акаўнтаў з дзясятак, а вы толькі ўявіце колькі іх было за мінулы год? І колькі будзе?
Камандзе Латеста, а менавіта групе мадэратараў неабходна пашырэнне, бо, па ўсім відаць, проста фізічна не спраўляюцца, але дзякуючы гэтай тэме гэтае непаразуменне, упэўнены, будзе вырашана!
Хацеў даўно ўжо такую тэму стварыць.
Тут дадаў бы, што падобнае набіванне водгукаў ідзе не толькі ад сеткі катоў, але і іншыя казіно таксама спамяць.
Вядома, калі кожны водгук правяраць уручную і публікаваць, гэта вельмі складаная і вялікая праца.
Я бачу адзін выхад: проста забараніць пісаць водгукі «новайсам». Тут ужо не змогуць клепаць аккі і пісаць водгукі.
Трэба будзе зарабіць статус Experienced і толькі тады ўдзельнік зможа пакідаць водгукі пад казіно.
Калі ты пра риобет, я бачыў, але там не ў такой колькасці.
У іншых праектаў пакуль не заўважаў, але падазраю, што ў роялов можа быць)
Вось нядаўна чытаў скаргу чалавека на банду, дзе ён лям выйграў і яго тыдзень верифікуюць.
Зашоў у агляд банды і там такія ж водгукі. Упэўнены і пад либет так жа.
Калі паглядзець шмат казіно, знойдзеш такіх аднадзёнкаў купу.
Таксама бачыў тую скаргу, 11k$, яны 11k рублёў, напэўна, толькі з цяжкасцю выплацяць, але не ў гэтым справа.
Я сапраўды хз, як можна напісаць станоўчы водгук пра казіно, якое дзіўна лагае, у якім пара правайдэраў і практычна няма бонусаў)
Праблема ў тым, што не ўсе гуляюць па-буйнаму, а дробныя сумы яны выводзяць вельмі хутка, як толькі гулец перайшоў іх планку, тады ўсё пачынаецца эпідэрсія, а водгукі ад гульцоў: дэпнуў касар, вывёў пяць, выдатнае тыпу казіно…..
Згодзен, што такія прыторна салодкія водгукі, напісаныя “пачкамі” ад імя наварэгаў, у якіх няма ні рэйтынгу даверу, ні карыснай актыўнасці на форуме. І толькі наўмысна скажаюць рэальную карціну адносна гэтых казіно і кампаній!
Падтрымліваю такую прапанову, а то ШІ казікаў знайшоў “слабое звяно” на форуме і пачынае маніпуляваць свядомасцю навічкоў – нявопытных гульцоў!
Увесці падобныя абмежаванні – гэта ж зусім не затратна, толькі трэба трохі падрэдагаваць правілы і прапісаць каманду сістэме LCB… А калі гэтага не зрабіць, то для нашага “третэйского суддзі” працы з скаргамі будзе яшчэ болей! А рэйтынг самага дэмакратычнага форума гульцоў паступова абнуліцца!
Калі такое піша сапраўдны акаўнт, не аднаразоўка, то такі вопыт цалкам можа быць.
Хаця я сам асабіста не вітаю, асабліва калі пад адкрытым скам-праектам такое пішуць. Напрыклад, калі такое пад вавадай або сеткай криптобосса напішуць, то я там увогуле не сумняваюся і ўпэўнены, што яны і лям (2-3 і больш) вывядуць.
А калі пішуць пад ScamBetKidalovo вывeў з бездэпу 700 рублёў, топ казік, рэкамендую. Гэта поўны бред.
Гэта ўжо не першы раз абмяркоўваецца, спадзяюся адміністрацыя ўжо нарэшце прыме меры.
Што з водгукамі, што з ацэнкамі асэсараў. Нават старыкі ставяць ацэнкі, якія проста не могуць быць у таго ці іншага казіно. Т. е. проста ад балды выставляюць, толькі каб атрымаць поінты за ацэнку асэсара.
Ты ведаеш, малыя бездэпы ад усёй лыса́й сеткі прыходзяць раз у тыдзень і не раз было – трошкі падняўся баланс, адразу на вывад і ўсё …..
Нават тут прыбралі “какашку”, не даюць адэкватна ацаніць іх бонусы)
Таксама спадзяюся што нарэшце лёд зрушыцца, вясна усё ж. А “старыкі” бываюць розныя і не ўсе паддаюцца на бабкі, як прастытуткі… 😎
Магчыма напішу не па тэме, бо лянота ўсё чытаць, але наколькі зразумеў, пытанне стаіць у рэлевантнасці рэйтынгу казіно? І мне ёсць, што сказаць па гэтым пытанні!
Увогуле такое заўжды будзе, і прычым паўсюль, дзе ёсць магчымасць пакінуць водгук.
Напрыклад Авіто проста купаецца ў заказных водгуках, людзі гатовы плаціць за іх грошы. Розныя адзовікі, айрекоменды і г.д.
Латест і казіно не выключэнне, але бяда ў тым, што тут гэта лёгка рабіць і нават нікому грошы плаціць не трэба, проста клепаць бясконцыя акканты і кідaць водгукі.
Уласна, трэба ім рэальна ўскладніць працэс. Уверсе ўжо пісалі, што трэба зрабіць доступ да водгукаў (напісаць) людзям з кучай пастоў. Але калі не так, то хоць бы рэга няхай будзе месяца тры, ужо будзе менш смецця
Тут апошнім часам заходжу і пачытваю водгукі і калі “па-чеснаму”, то часта тое, што напісана, здзіўляю… Па большай частцы аднолькава “прыглажана” і “прыторна салодка”. Мабыць пакуль, што ніхто з гэтых “адзоўшчыкаў” лаяльных, кЭтказ і кампаніі, не “зліваў” па “ляму” і яго не “кіналі” з выйгрышам 5 ооо ооо, ну ну… 😎
Я таксама за тое, каб водзi маглі пісаць актыўныя ўдзельнікі форуму! ЦІ Зрабіце шыльду што * звяртайце ўвагу на тое, хто піша водзi, пачасташыліся выпадкі накруткі водзi* (я, напрыклад, нешта кшталту гэтага)
і каб у кожным водзе выразна было відаць ад каго ён – дата акаунта/рэпутацыя/колькі паведамленняў у чалавека.
З аднаго боку, канечне, гэта не вялікая дыскрымінацыя навічкоў на форуме – вось чалавек хоча напісаць свае ўражанні пра казіно, а тут яму кажуць – не, табе нельга!
З іншага боку трэба ўсё ж нешта прыдумаць з гэтым.
На гэтым тыдні плануем заліваць вялікае абнаўленне сайта. Там якраз будзе нагляднасць у гэтым: дата рэгістрацыі, колькасць паведамленняў карыстальніка, уцягнутасць у супольнасць:
Выглядае крута і змястоўна, даўно трэба было рэалізаваць такое.
на днях будзе ўжо год і 2 месяцы, як вядзецца праца над абнаўленнем. Перапісана не менш за 60% праекта.
І сапраўды выдатная навіна! Чакаю такога! Мне і, думаю, многім рэальна больш важная думка старэйшых гульцоў, чым ад навічкоў.
Вядома, памыляцца можа хто заўгодна, аднак калі будзе шмат *дрэнных* або *добрых* водгукаў ад старажылаў форуму, то +- карціна пра казіно будзе значна яснейшай.
Яшчэ было б крута, калі б да свайго водгуку можна было дадаць дапоўненне і змяняць сваю думку. Вы ж разумееце, што з гадамі казіно можа пагоршыцца або палепшыцца, можна пры гэтым зрабіць плашку, а не змяняць поўны тэкст, і, дапусцім, ДАПАЎНЯЦЬ свой водгук можна толькі раз за паўгода/год, каб чалавек не мяняў сваю думку пасля кожнага слітага/выгрышнага дэпазіту.
свой рэйтынг можна будзе змяняць далей.
што тычыцца напісанага тэксту – пакуль пытанне абдумваецца, бо такая опцыя – гэта рызыка спаму і рознага кшталту маніпуляцый.
Хоць пры гэтым ніхто не забараняе напісаць яшчэ адзін водгук. Тым больш што мінімальнае патрабаванне па аб’ёме паменшана.