Злоўжыванне бонусамі ў GoldFishka Казіно
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
16 чэрвеня 2020 г.
ад
PavelFredooc
|
9 Адказаў
|
1,512 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
🔗
Асабіста я не супраць абмежаванняў па актывацыі купонаў, наглець моцна таксама нельга, але хацелася б, каб былі дакладныя правілы па абмежаваннях. А то выходзіць у іх і так то актывацыю купонаў адключае, то вагер з усіх купонаў плюсуецца, а тут атрымліваецца, нават калі справіўся з усімі гэтымі прыёмамі, табе тупа абнуляюць рахунак па меркаванні адміністрацыі. Хай бы ўжо дакладна прапісалі, што больш за тры купоны без дэпазіту ўжо абуз і не выплацяць. А то так можна кожнага падставіць, бо ўсе актывуюць, пакуль актывуецца.
вагер з 25 рублёў на 25 тысяч? х1000 вагер што ці?
Так. З Голдфішкай цяпер і такое можа быць. Там з нядаўняга часу дадаецца ўвесь вагер з неадбітых бездэпаў. Абнуляецца толькі калі зробіш дэпазіт.
та так, гэта разумна прыдумана. у мяне цяпер стаіць мыць і мыць усё +
а па купонах былі заблакаваны шча паглядзеў забарону знялі
ну хз гэта такое, канеш
@saaha88 усё ж такі заблакавалі акаўнт з адбітым бездепам. 🔗
Глядзіце ўжо што заяўляюць – Гульцы, не рабілі плацяжоў у казіно, могуць: актываваць не больш за адзін купон, атрымаць бонус або бясплатныя стаўкі не больш за адзін раз.
Так што, халява скончылася, разыходзімся.
У ГФ ці можна злоўжываць бонусамі? У казіно быццам стаіць сістэма якая не дасць актываваць бонус, калі злоўжывалі.
Яна не працае па факце згодна з правіламі. Я толькі што глядзеў, у іх унізе бонусных правіл ёсць згадка, што ніколі не дэпалі-можа актываваць толькі адзін купон, а на справе людзі без дэпазіту ўсё роўна могуць актываваць іх больш чым адзін раз.
У правілах таксама ёсць пункт, што адміністрацыя можа сама вырашаць, хто злоўжывае, і абнуляць выйгрыш. Карацей, ніякай канкрэтыкі, як хачу, так і кручу.
Раней людзі хоць дэпалі, каб купоны разблакаваць, а цяпер нават нядаўні дэп не гарантуе, што вывядуць з купона, калі шмат іх актывуеш.
Сітуацыя вельмі незадавальняючая для гульцоў: што сістэма па сутнасці ёсць, але яна не працуе, дакладней усё залежыць ад адміну казіно. Нагадвае сітуацыю ў адным казіно, дзе Раман, Сава з Іжэўска ў адным казіно адыграў бонус, дзе таксама стаяла падобная сістэма, якая не давала перавысіць ліміт ставак па бонусе, сістэма павінна была паведамляць, што стаўка перавышана, але не спрацоўвала альбо ж адміністрацыя спецыяльна дапускала памылку сістэмы, каб пасля не выплачваць. Пісаў я па гэтым на суседнім форуме, але адміністрацыя мяне не падтрымала, маўляў казіно плаціць ім вялізныя грошы за рэкламу. Я аблажаўся і перад Савам нязручна, але такі гэты бізнэс. Такія сітуацыі ў казіно ўплываюць на іх рэпутацыю. ГФ складаецца з арганізацыі ECOGRA, трэба звяртацца да іх. Ніхто ГФ не прымушаў уступаць у арганізацыю ECOGRA – казіно само добраахвотна ўступіла. Так што пуст атраджаюць па ўсіх канонах арганізацыі. А то хутка ў анлайне гуляць будзе няма дзе. Прыдзецца ехаць у Грузію альбо на Украіну.