Злоўжыванне бонусамі ў GoldFishka Казіно

Канал пра тых і пра тых, хто гуляе | 16 чэрвеня 2020 г. ад | 9 Адказаў | 1,512 Праглядаў | 0 Рэакцый
Ранг
8
Рэпутацыя
416
Публікацыі
12 053
Падпісчыкі
37
Рэгістрацыя
30 сак 2014 г.
PavelFredooc, 16 чэрвеня 2020 г.
Добрай раніцы, праблема такая. 10.06.2020 выклалі купон MIRROR86, далі фрыспіны каля 25 рублёў і пайшла справа, у выніку адыграў вагер прыкладна на 25 тысяч, зусім не чакаў ад goldfishka. Пасля заканчэння гульні паставіў 2900 на выплату, а праз пару гадзін яе адмянілі, спасылаючыся на злоўжыва [...]

🔗

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31 сак 2016 г.

Асабіста я не супраць абмежаванняў па актывацыі купонаў, наглець моцна таксама нельга, але хацелася б, каб былі дакладныя правілы па абмежаваннях. А то выходзіць у іх і так то актывацыю купонаў адключае, то вагер з усіх купонаў плюсуецца, а тут атрымліваецца, нават калі справіўся з усімі гэтымі прыёмамі, табе тупа абнуляюць рахунак па меркаванні адміністрацыі. Хай бы ўжо дакладна прапісалі, што больш за тры купоны без дэпазіту ўжо абуз і не выплацяць. А то так можна кожнага падставіць, бо ўсе актывуюць, пакуль актывуецца.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
24
Публікацыі
67
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 чэр 2020 г.
PavelFredooc, 16 чэрвеня 2020 г.
далі каля 25 рублёў ну і паехала, у выніку адыграў вагер памерам прыкладна ў 25 тысяч

вагер з 25 рублёў на 25 тысяч? х1000 вагер што ці?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31 сак 2016 г.
Nyepti, 17 чэрвеня 2020 г.
   вагер з 25 рублёў на 25 тысяч? х1000 вагер што ці?

Так. З Голдфішкай цяпер і такое можа быць. Там з нядаўняга часу дадаецца ўвесь вагер з неадбітых бездэпаў. Абнуляецца толькі калі зробіш дэпазіт. 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
119
Публікацыі
1 465
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
18 жні 2015 г.
Retyi, 17 чэрвеня 2020 г.
Так. З Goldfish цяпер і такое можа быць. Там з нядаўняга часу плюсуецца ўвесь вагер з неадбітых бездэпаў. Абнуляецца толькі калі зробіш дэпазіт.

та так, гэта разумна прыдумана. у мяне цяпер стаіць мыць і мыць усё +

а па купонах былі заблакаваны шча паглядзеў забарону знялі  

ну хз гэта такое, канеш

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31 сак 2016 г.

@saaha88 усё ж такі заблакавалі акаўнт з адбітым бездепам. 🔗

Глядзіце ўжо што заяўляюць – Гульцы, не рабілі плацяжоў у казіно, могуць: актываваць не больш за адзін купон, атрымаць бонус або бясплатныя стаўкі не больш за адзін раз.

Так што, халява скончылася, разыходзімся.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.

У ГФ  ці можна злоўжываць бонусамі?  У  казіно   быццам стаіць сістэма якая не дасць актываваць бонус, калі злоўжывалі.  

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31 сак 2016 г.
spartack, 20 ліпеня 2020 г.
У ГФ ці можна злоўжываць бонусамі? У казіно, быццам, стаіць сістэма, якая не дасць актываваць бонус, калі злоўжывалі.

Яна не працае па факце згодна з правіламі. Я толькі што глядзеў, у іх унізе бонусных правіл ёсць згадка, што ніколі не дэпалі-можа актываваць толькі адзін купон, а на справе людзі без дэпазіту ўсё роўна могуць актываваць іх больш чым адзін раз.

У правілах таксама ёсць пункт, што адміністрацыя можа сама вырашаць, хто злоўжывае, і абнуляць выйгрыш. Карацей, ніякай канкрэтыкі, як хачу, так і кручу.

Раней людзі хоць дэпалі, каб купоны разблакаваць, а цяпер нават нядаўні дэп не гарантуе, што вывядуць з купона, калі шмат іх актывуеш.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
214
Публікацыі
4 368
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
27 сак 2015 г.
Retyi, 20 ліпеня 2020 г.
Не працуе яна ў адпаведнасці з правіламі. Я толькі што глядаў, у іх ёсць унізе бонусных правіл згадка, што ніколі не дэпавшыя могуць актываваць толькі адзін купон, а на справе людзі без дэпазітаў усё роўна могуць актываваць іх больш чым адзін раз.  У правілах таксама ёсць пункт, што адмініс [...]

Сітуацыя вельмі незадавальняючая для гульцоў: што сістэма па сутнасці ёсць, але яна не працуе, дакладней усё залежыць ад адміну казіно.  Нагадвае сітуацыю ў адным казіно, дзе Раман, Сава з Іжэўска ў адным казіно адыграў бонус, дзе таксама стаяла падобная сістэма, якая не давала перавысіць ліміт ставак па бонусе, сістэма павінна была паведамляць, што стаўка перавышана, але не спрацоўвала альбо ж адміністрацыя спецыяльна дапускала памылку сістэмы, каб пасля не выплачваць.  Пісаў я па гэтым на суседнім форуме, але адміністрацыя мяне не падтрымала, маўляў казіно плаціць ім вялізныя грошы за рэкламу.  Я аблажаўся і перад Савам нязручна, але такі гэты бізнэс.  Такія сітуацыі ў казіно ўплываюць на іх рэпутацыю.  ГФ складаецца з арганізацыі ECOGRA, трэба звяртацца да іх.  Ніхто ГФ не прымушаў уступаць у арганізацыю ECOGRA – казіно само добраахвотна ўступіла.  Так што пуст атраджаюць па ўсіх канонах арганізацыі.  А то хутка ў анлайне гуляць будзе няма дзе.  Прыдзецца ехаць у Грузію альбо на Украіну. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...