Жывём!
Прагнозы і абмеркаванне спартыўных падзей
|
30 June 2023
ад
urbanjungle
|
37 Адказаў
|
2,718 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Всем прывітанне.
У тэлеграме на дадзены момант ёсць вельмі шмат прагнозістаў і ботаў, якія даюць як стаўкі прэматч, так і стаўкі ў live-рэжыме. Паколькі стаўкі падчас матчу больш надзейныя, на мой погляд, я вырашыў патэставаць такіх прагнозістаў/ботаў на іх вынікі і статыстыку. Каб нікому не рабіць рэкламы – назвы каналаў паведамляць не буду.
Але дадам крыху сюды і сваіх ставак, якія будуць заснаваны на сігналах гэтых каналаў + свае думкі па гэтых сігналах, улічваючы прэматч расклад і іншыя дробязі.
Такім чынам, будзе два віды ставак: сігнал ад бота і мой прагноз.
Сігнал ад бота будзе абазначацца значком – ⚽
Мой абраны прагноз будзе са значком – ❤️
Пачынаем з сённяшняга дня. Стаўкі рэальнымі грашыма буду ставіць толькі на свае прагнозы. Стаўлю ў беларускім Макслайн, афшорных Бетсити і Вулканбет.
Теплице-Влашим таварка, першы тайм ТБ0.5, каэф 1.4 ⚽
0-1 першы блін у бота не камом 🙃
Ропс-Олс, Фінляндыя, першы тайм ТБ0.5 за 1.5 ⚽
36-я хвіліна і 0-1 😎
Эдынбург Сіці-Хіберніан, таварыскі матч, першы тайм ТБ0.5 за 1.5 ⚽
23-я хвіліна 1-0 🥉
Уачипато-Магальянес, Чылі, ТБ1 за 1.5 ⚽
67-я хвіліна і ўжо 1-1 💥
Даугавпілс-Супер Нова, Латвія, ТБ0.5 за 1.8 ⚽
1-0 😍
Аль-Файсали Амман – Аль-Ахли Амман, Іарданія, першы тайм ТБ1.5 за 1.6 ⚽
Нягледзячы на адмену гола на 34-й хвіліне, гаспадары ў дадатковым часе раўняюць лік 1-1 ++++++++ 😎
Гульня, канеш, вогненая, галы там яшчэ абавязкова павінны быць.
Данфермлин-Хартс, таварыскі матч, першы тайм ТБ0.5 за 1.57 ⚽
—— першы тайм 0-0 😤
Оберварт/Ротентурм-Штрипфинг, Кубак Аўстрыі, ТБ2 па 2.25 ⚽
++++++ 1-3, канешне прымусілі панервнічаць, да 85-й хвіліны лік быў 0-1, а потым проста паляцелі галы 😎
Зніч Прушкуў-ЦВКС Рэсавія, Польшча, першы тайм ТБ0.5 за 1.6 ⚽
АІК-Мальмё, Швецыя, першы тайм ТБ0.5 за 1.65 ⚽
—- тоўсты мінус
—- вялізны мінус
Горіца-Вараждзін, Харватія, першы тайм ТБ1 за 2.75 ⚽
Калі гэтая стаўка не зайдзе, пачнём тэставаць іншага бота, бо гэты вельмі мало сігналаў дае, ды і каэфы маленькія, я такія гуляць не люблю.
(Слова выдалена сістэмай), па факце за 2 тыдні я знайшоў кучу ботаў са стаўкамі лайв на ТБ. Але ў усіх вялізны мінус: яны даюць стаўкі, калі каэф у матчы ў сярэднім каля 1.4-1.5. На такіх нікуды не паедзеш. Браць круглы тотал тыпу ТБ1 або ТБ2 на першую палову ў мяне BetCity у першыя 15-20 хвілін рэдка дае на якія матчы. Плюс большасць каналаў працягвае наябываць нашую брацву са стаўкамі. Чытаў у тэме экстратипа, ён там адзначаў іх “штучкі” па наёбе – усё менавіта так. Але, як кажуць, будзем працаваць, будзем шукаць далей.
Вось прыклад з аднаго бясплатнага канала. Далі стаўку:
Бачыце каэф? А на ТБ2.5 увогуле там 1.3. І як на такім гуляць? Трэба, каб 8 з 10 заходзіла, каб хоць крыху плюсануць.
Пра што я і казаў, 1-0 === вяртанне.
Ну добра, застанёмся пакуль на ім, але трохі падумаю, як лепш падбіраць стаўкі, каб заігрываць каэфы крыху лепш.