жыццё гульня (блог аднаго лудомана)
Канал пра тых і пра тых, хто гуляе
|
3 October 2018
ад
MariyaKonor
|
1 Адказ
|
269 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
“вакно ў свет азарту”
Логічна было б пачаць з самага пачатку, таму раскажу вам пра маё самае першае знаёмства з азартным светам, тэксту будзе мала але па справе.
Дзея было гадоў 5 таму, у жыцці ў мяне было ўсё добра, жыў я ў вельмі забяспечанай сям’і, пастаянныя пьянкі-гулянкі з дзяўчынамі, кафэ-мафе, грошай нармальна заўсёды, усё як належыць.
АЛЕ! Аднаго сумнага вечара ўгатзілі мяне наткнуцца на топавы сайт ставак і казіно(не буду яго рэкламаваць), упершыню ўбачыўшы свет азартных гульняў, а самае галоўнае лёгкіх грошай, як мне тады здавалася, я адразу пачаў рэгацца на сайце.
Запоўніўшы форму рэгістрацыі, указаўшы пры гэтым няправільны год нараджэння, перайшоў да дэпазіту, грошы хутка апынуліся на рахунку майго акаўнта, я быў задаволены сабой і пачаў вывучаць свет ставак.
На балансе ў мяне тады было 20 еўрапейскіх грошай, памятаю, што стаўіў на бегі і на тэніс.
Прыгожую лічбу ў 98 еўра, якая красавалася на маім балансе на наступны дзень, я запомніў назаўжды, шчасцю не было мяжы, ужо плануючы як прап’ю гэтыя грошы, пачаў шукаць спосаб даставіць іх да мяне, але злыя п**дарасы з казіно былі супраць маіх планаў папарыць лёгкую здабычу і спусціць усе бабкі на алкагольны ўгар, гэта я зразумеў, калі вылезла таблічка з просьбай пацвердзіць сваю асобу і адослаць дакі на праверку, да такога, вядома, мяне жыццё не рыхтавала, зразумеўшы што я на**баў сам сябе, хуйнуў усе бабкі на нейкі матч па баскетболе ў лайве і памножыў іх у 2 разы, охуев ад гэтага яшчэ больш да мяне дайшло, што можна капіць вялікія бабкі, што я гуру ў гэтай справе, што ў мяне талент з нараджэння, калі з 20 я зрабіў 200, то з 200 магу зрабіць 2k, а з 2k магу хуйнуць 20ку.
Хутка забіў на вывод грошай, бо мне хацелася ўсё і адразу, я пачаў думаць, да каго можна звярнуцца, каб не было сорамна з просьбай кінуць грошай на матчы, такога чалавека я знайшоў, а таксама знайшоў каля 500 еўра, якія ўляцелі за 3 дні дзякуючы маему таленту і здольнасцям гуру, якія я сабе прыпісаў нязадоўга да гэтага. Я забіў хуй на ўсе грашовыя страты і падумаў, што гэта ўсяго толькі дарагі жыццёвы ўрок, працягваючы жыць і атрымліваць асалоду ад жыцця, але асалода была недаўгай, прайшло 3 гады з гэтай замазы і наступіў пі**дзец, таленавіты гуру вярнуўся….
P.S. Пачаў з гэтай гісторыі, бо менавіта з-за яе мяне замазала пазней, але пра гэта ў наступнай главе. Пісаў бы болей, але часу зусім няма, спрабую вылезці з доўгаў, працую 24\7.
Бабкі на балансе ў тым казіно спусціў праз некалькі дзён пасля заліву 500 еўра.
па традыцыі ўсім удачы і, вядома ж, не лудзьце, пацаны
Еўрапейскі бэд трып
Споўнілася мне 18 і мне запалілі зялёнае святло, можна было зажыць поўным жыццём, бо я стаў дарослым па пашпарце.
Дзе-то на другую тыдзень святкавання майго паўналецця мяне занесла ў ігральны зал, толкам я нічога не ведаў, адразу прыкмеціў стары гамінатар і пачаў катаць у Lucky Lady Charm па стаўцы 4.50 еўра, літаральна на першых укідах мне дало бонус-гульню х3 і два паўтары адразу, сыпанула мне тады ў раёне 2.5k, я адклаў дзвушку і на 500 вырашыў працягнуць вечар, заказаў безпонтавае дарагое шампанскае за 100 еўра бутэльку, якое выпухалі за секунду, агледзеўшы ўсіх жадным поглядам я вырашыў накіравацца ў бок рулеткі.
За сталом гулялі кітайцы, я прысеў побач і раскідаўшы на нумары па дробязі я пачаў чакаць, усё прасоўвалася добра, я не быў у вялікім плюсе, але бутэльку шампу ўжо адбіў, пачаў гуляць у блэкджэк і мінусануў трохі грошай, тады злы лудоман у мяне яшчэ не ўсяліўся і я не ведаў, што такое замазка і я вырашыў, што трэба рабіць нагад, 2k грэлі мой кішэню і яшчэ заставалася еўра 250-300, усё было хо-ра-шо.
Ідучы з зала было прынята рашэнне зрабіць нешта вар’яцкае, каб зрабіць уражанне на знаёмых дам, праходзячы міма рулеткі была кідана купюра наміналам у 100 на зеро і спакойным крокам я пайшоў да гардэробу не абарачваючыся, але мой паход перарвалі крыкі з натоўпу, “стой” крычалі яны.
Я ляжу дома, рассвят, а я яшчэ не спаў, 5.5k ляжаць побач са мной, мне добра і я зусім не цвярозы.
Час вар’яцкіх ідэй, адкрываецца сайт і купляецца білет у адзін бок у еўрапейскі горад n, бо гэта дзённы рэйс, які мне ідэальна падыходзіць, бранюецца гатэль на некалькі дзён, душ, рэчы і я ўжо еду ў таксі з банкай нейкага кактэйлю, плануючы ў галаве распарадак дзеянняў…. чэкін, догляд і я на борце.
Пералёт заняў каля двух гадзін, прыняўшы на душу малютку з duty free два гадзіны праляцелі як 5 хвілін, таксі, гатэль і я сплю. Прачнуўшыся было прынята рашэнне ісці па барах, распусных жанчынам і ігральных залах. Усё было як у сне, у адзін дзень я занёс амаль 6k і ўжо быў у іншым горадзе, поўны надзей і чаканняў. Пачаў я з бараў, наведаўшы штук 5-6, прыстойна промачыў горла, было прынята рашэнне заехаць да дзяўчат распусных і рухнуць у гатэль, але мае планы абарваліся на моманце, калі я заўважыў злачыннае месца. Было ў мяне з сабой каля 300 на руках і яшчэ рэшта па ліміту 200 на карце, у агульным 500 еўра, час ляцеў хутка, але мяне стабільна трымала на балансе, адзінае што мой банк з’елі алкагольныя кактэйлі, якія я заказваў адзін за адным, усё прасоўвалася цудоўна.
Маё ўвагу прыцягнулі двое мужчын гадоў 27-32 славянскай знешнасці, якія круціліся ўсю ноч па вялікай, мне хацелася новых знаёмстваў і ўвогуле весялосці, бо алкаголь ужо дзейнічаў на поўную, я вырашыў прапалiць што да чаго і як шпіён хадзіў каля іх (прадстаўляю як гэта пакороблена выглядала), услыхнуўшы рускія словы я кінуўся да гэтых мужыкоў і пачаў знаёміцца, заказаў ім выпіць, адзін быў за стырном, таму пілі мы з другім, час ішоў, а мы круціліся, базарылі, весяліліся, па сіне пачаў расказваць усё што здарылася са мной за гэтыя дні, пра мой занос і г.д., хлопцы ж нормальныя рускія, свае людзі на чужыне.
Не памятаю ці падняў я якія грошы ў гэтым зале ці не, але з сваімі новымі знаёмымі прынялі рашэнне перамясціцца ў нейкі ўтульны стрып-бар, каб працягнуць весялосць, тым больш мясцовыя рускія нормальныя пацаны абяцалі зрабіць мой вечар, хулі тут не пагадзіцца.
Памятаю Mercedes ў кузаве 220 года 2004-05, задняе сядзенне і мы едзем кудысьці ўжо вельмі доўга, але мяне рубіць і я хачу спаць, грае нейкае ідыёцкае радыё на фоне, да мяне прыходзяць нядобрыя думкі, навошта я ўвогуле кудысьці еду з незнаёмымі чэлымі, назад ўключаць ужо позна і я думаю як бы з’ебаць. Мы ехалі ўжо ў нейкае гета, ад цэнтра было далека і рашэнне было знойдзена, я вырашыў адчыніць дзверы і бегчы. Вось ён момант, святлафор, я цягну дзверы і яна не адчыняецца, потым яшчэ і яшчэ, мяне заблакавалі на заднім сядзенні, пі**дзец думаю я, рэзка ацывяцеўшы і асэнсаваўшы, што мяне кудысьці везуць, адразу некалькі варыянтаў прабягнула ў маёй галаве: крадзеж грошай, органы і яшчэ розная чуш, пра тое як мяне ў зад п**бут у сараі за горадам. Ацаніўшы варыянты, што можна пачаць душыць кіроўцу шнурком, і выбіць шкло, пачаў думаць, а раптам нормальныя пацаны вядуць мяне ў супер месца з бабамі царскімі, проста яно падпольнае ці нешта ў тым родзе, а я ім шкло вышабу ці душыць пачну. Я пачаў адкідаць жарты пра тое, што мяне выкралі ці ў гэтым духу, але нешта яны не смяяліся ў адказ, потым сказаў, што мне дрэнна, адказ быў нейкі грубы ці я сябе накруціў проста, але сказалі нешта тыпу “пачакай зараз усё будзе”. Я быў ужо наскрозь мокры і тут мы заязджаем у нейкія ангарЫ і я думаю вось ён канец, мне 18 і я такі малады.
Яны выходзяць, я сяджу і чакаю канца, што мяне зараз будуць выцягваць, адчыняецца дзверы і чэл кажа “блядь, забыў пра блокіратар для дзяцей, давай ідзем” я выхаджу і бачу шыльду з дзяўчынай неонавага колеру, мяне адразу адпусціла, мне не хацелася нічога, я думаў як бы ўляцець дамоў і залёгчы ў ложак на тыдзень, мы зайшлі ў ўстанову, заплацілі за ўваход па 120 еўра з чалавека, раздаліся, павязалі ручнікі і адчынілі дзверы, голыя дзяўчыны на любы густ, сауна і фры-бар з лёгкімі алкагольнымі напоямі, вось што нас чакала, хутка пра ўсё забыўшыся, я ступіў на шлях разврату, мне не хацелася дадому, мне хацелася ўсяго, бо жыццё толькі пачынаецца падумаў я, заўважыўшы прыгожую мулатку і зрабіўшы крок у яе бок….
Крыніца: ттрблог