Жарты, смешныя гісторыі і розныя прыколы
Раздзел гумару
|
28 October 2014
ад
IvanPronin
|
5,044 Адказу
|
119,371 Прагляд
|
6 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
![]()
Медыя ад удзельнікаДачка алігарха прыводзіць хлопца знаёміцца з бацькамі.
Бацька хлопцу:
– Кватэра ёсць?
Хлопец:
– Бог дасць, будзе.
– Машына ёсць?
– Бог дасць, будзе.
– Маю дачку забяспечыць зможаш?
– Бог дасць, забяспечу…
Увечары дачка пытае алігарха:
– Ну, як ён табе?
– Я сам такі лох! Але мне так падабаецца, як ён мяне называе!)))
![]()
Медыя ад удзельніка![]()
Медыя ад удзельніка😁
Упаў са стула)))) Ржу не магу, вельмі простая знаёмая гісторыя ў наш час.
![]()
Медыя ад удзельнікаФізрук са саракагадовым стажам выйшаў на працу цвярозым і… І не знайшоў школу.)
1977 год. Рэйд вострава Сакатра. Крызэр “Дзяржынскі”. Жара – 45 градусаў у цені. Пра “кандэях” тады толькі марылі, таму ўнутры разагрэтага скрыня ні нармальнага сну, ні адпачынку. Трэці месяц у моры, вецер увесь час з берага, нясie дробны як пыл пясок з пустыні. Пясок усюды, і ў прыборах, і ў ежы, і ў роце, і ў вачах. Пры моцным ветры – дзейнічае як наждак, таму выгляд карабля – даволі патрэпаны. Шыфравальшчык прыносіць камандзіру радыяграму: “Трэба тэрмінова падрыхтавацца і прыняць на борт прадстаўніка ЦК”.
Служба ёсць служба. Камандзір, праклiнаючы ўсё, выклікае старпама. Две тыдні ўвесь экіпаж прыводзіць карабель у парадак. Пакрасьць усё, не звяртаючы ўвагі на спёку – працуюць у дзве змены.
У прызначаны дзень карабель блішчыць і свеціцца. На бераг адпраўлены “адміральскі” катэр. Адгладжаны і вытанцаваны экіпаж, зьведваючы спёку, ужо гадзіну выстраены на верхняй палубе ў чаканні важнага госця. Нарэшце катэр шчапляецца да “адміральскага” трапа. З яго нечакана вылезае даволі патрэпаны мужычок з абдертым партфелем і спецыфічнага колеру носам. Тым не менш, пры сходзе яго на палубу грае ўстречны марш, Камандзір, трымаючы картык, стройным крокам набліжаецца і дакладвае, што экіпаж для сустрэчы прадстаўніка ЦК прыбудаваны.
Збянтэжаны мужычок, відавочна не чакаў такі ўрачыстай сустрэчы, кажа, што ён, канешне, вельмі рады, што яго сустракаюць так прыветліва, толькі ён не прадстаўнік ЦК, а прадстаўнік ЦКБ (цэнтральнае канструкторскае бюро) і прыбыў для праверкі дальнамераў…
Тры хвіліны – маўклівая сцэна. Ошалелі ўсе. Камандзір здымае з галавы беласнежную фуражку, з усяе сілы хрэнчыць яе пра палубу і тапчае ботамі. Такога войу і такога мата я ў жыцці больш не чуў. Як шыфравальшчыка не разарвалі і не павесілі на рэі – дзіўлюся дагэтуль. А ўсё з-за адной згубленай літары… 😎
Відаць “блонди” добра была.., што аж ШЭСЦЬ РАЗ патрапіў на… 😁
відаць і сёмаму абрабаванню быць 😁
Так і ёсць… Мабыць зробіць ёй прапанову, ад якой яна не зможа адмовіцца… 😎
Мне аднаму здаецца, што тут у тэксце, дзе літара О і літара Б, пасярэдзіне. дзе пустата, фон больш жоўты такі?
Ёсць такая тэма… І не толькі ў гэтых літарах)
А ўвогуле
😁😁😁😁😁
![]()
Медыя ад удзельнікаДва мужчыны пабедзілі ў конкурсе грузчыкаў. Яны занеслі рояль на 12-ы паверх. Пры гэтым 11 разоў памыліліся пад’ездам.😎