Жарты, смешныя гісторыі і розныя прыколы
Раздзел гумару
|
28 October 2014
ад
IvanPronin
|
5,044 Адказу
|
119,374 Прагляду
|
6 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
🤬
🙂
😁
☺
-Як твая жонка ставіцца да таго, што ты гуляеш у покер?
-Кажа, што дрэнна, але я адчуваю, што яна блефуе!)
![]()
Медыя ад удзельніка😁
😏
🙂
🙂
![]()
Медыя ад удзельніка😁МЕЛАФОН У RUBIKA😔
Вялікабрытанія. Судовая справа 12659. Справа цяжарнай жанчыны.
Жанчына прыкладна на 8-м месяцы цяжарнасці села ў аўтобус. Яна заўважыла, што мужчына насупраць глядзіць на яе і ўсміхаецца. Яна неадкладна перасядзела на іншае месца. Мужчына ўсміхнуўся шырэй, жанчына зноў перасядзела. Мужчына засынярунуў усёй вуснай. Калі жанчына перасядзела ў 4-ы раз, мужчына заржаў на ўвесь аўтобус. Яна паскаржылася кіроўцу і мужчына быў арыштаваны.
Справа была перададзена ў суд.
Суддзя спытаў мужчыну (прыкладна дваццаці гадоў), што ён можа сказаць у сваю апраўданне?
– Ну, ваша чэсць, усё было прыкладна так: калі жанчына ўвайшла ў аўтобус, я нічога не мог зрабiць, акрамя як заўважыць яе стан. Яна села пад рэкламным шчытом, на якім было напісана “Падвойныя Мятныя Блізняты на падыходзе”, і я ўсміхнуўся. Потым яна перасядзела на месца пад шчытом “Мазь Слогана паменшыць азызласць”, і я вымушаны быў усміхнуцца. Потым яна перасела пад шчыт “Велікi Кіёк Вільяма зрабіў сваю справу” (Williаm`s Big Stick did thе Trick), і я ледзь стрымліваўся. Але калі ў чацвёрты раз яна перасядзела і апынулася пад шчытом “Гума Goodуеаr магла б прадухіліць гэты няшчасны выпадак” – я выпаў. (Goodуеаr Rubbеr could hаvе prеvеntеd this аccidеnt).
Суддзя:
– АПРАЎДАНЫ!
🙂
😁
😁
😏
![]()
Медыя ад удзельніка