Жарт покерыста пра самагубства...
Навіны покера
|
27 верасня 2021 г.
ад
thee4
|
1 Адказ
|
221 Прагляд
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Гулец у покер Скот Робінс падаў у суд на гатэль-казіно Borgata у Атлантык-Сіці праз сваю няўдалую жарт, пасля чаго адклікаў позву.
Робінс заявіў, што яго грамадзянскія правы былі парушаныя, пасля таго як яму прысудзілі пажыццёвы забарону на наведванне гатэля-казіно ў Атлантык-Сіці, дзе праходзіў покерны турнір WPT Borgata.
Падчас заселення Робінс у жарт спытаў у персаналу, ці зможа ён выскачыць з акна верхняга паверха гатэля, пасля чаго ў яго пакой прыйшла служба бяспекі. Прадстаўнікі гатэля-казіно заявілі, што не дазволяць Робінсу заставацца ў нумары, пакуль ён не пройдзе абследаванне ў псіхіятра. Покерыста суправаджалі да машыны хуткай дапамогі і вывезлі яго рэчы з нумара. Акрамя забароны на наведванне казіно, гульцу выпісалі рахунак за пражыванне і паездку на машыне хуткай дапамогі (каля $2000).
Цяпер Робінс патрабуе $1,2 млн у якасці кампэнсацыі за прызы, якія ён мог бы выйграць па спонсарскіх кантрактах і турнірах у Borgata. Сума была разлічаная на падставе прызавых, якія гулец атрымліваў з 2018 года.
Да рашэння суда покерzyst адклікаў свой позву, заявіўшы, што ён «прыняў лепшую з трох прапаноў, якія прапанавалі яму прадстаўнікі казіно». «Я проста хацеў падкрэсліць, што яны адвольна і безадказна ўнеслі мяне ў чорны спіс, бо іх персанал не зразумеў мяне», – сказаў Робінс. Паводле яго слоў, англійская мова не была роднай для прадстаўніка гатэля-казіно, які прыняў рашэнне аб яго праверцы службай бяспекі.