Жанчына з Масачусэтсу выйграла свой другі латарэйны джэкпот на $1 мільён
Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты
|
5 May 2024
ад
thee4
|
10 Адказаў
|
384 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
2 мая (UPI) – Жанчына з Масачусэтса выйграла 1 мільён долараў у латарэйным квітку ўсяго праз 10 тыдняў пасля таго, як выйграла такую ж суму ў іншай гульні.
Крысціна Уілсан з Эттлборо раней выйграла галоўны прыз у памеры 1 мільён долараў у латарэі штата Масачусэтс па скрэтч‑квіткe на 50 мільёнаў долараў у лютым.
Уілсан сказала чыноўнікам латарэі, што рашыла не адмаўляцца ад сваёй латарэйнай звычкі і купіла латарэйную скідку 100X Cash за 10 долараў у Family Food Mart на Іст-стрыт у Мэнсфілдзе.
Квіток, куплены праз 10 тыдняў пасля яе папярэдняга выйгрышу, прынёс ёй яшчэ адзін прыз у 1 мільён долараў.
Уілсан сказала, што яна выдаткавала частку выйгрышу ад свайго першага квітка на новы пазадарожнік. Яна сказала, што яе апошні прыз падыдзе на ашчаджэнні.
Рандом дзіўная рэч, камусьці ўсё, камусьці нічога)
Такое раз у жыцці бывае, а можа ў яе яшчэ трэці лям будзе з такой то ўдачай)
Гэта толькі пацвярджае дзве “рэчы”, што “фартовыя” людзі існуюць і там “за мяжой”, звычайны чалавек можа сарваць “жырны” куш і яму сто пудоў выплатяць!
Калі такое бачу заўсёды думаю што ўсё падстроена, я баюся ўявіць якія там шанцы каб 2 разы выйграць у латарэю? гэта жэсьць калі падумаць
Ну вось што як гэта разумець? Людзі выйграюць не адзін раз і грошы нармальныя, там не 100 не 500, а адразу мульёны))) Як гэта працуе, незразумела? Усім дабра і фарт!
Палюбасики ўсю ляму ўсадзіла на закупку білетаў а ўсім тут хвастаецца xDDD
Гэта малаверагодна, думаю што яна не лудаманка. Проста “фартовая”, гуляе, калі “чуе”, што сарве куш! Два разы за тры месяцы з невялікім, сарваць два “ляма”, гэта фартовы фарт. Яна ізЮмітэльная дзяўчін@!.
Да хто яго ведае, спадзяюся што гэта так… а то бываюць такія фартовыя якія па 2-3 разы ў латарэю запар выйгравалі а потым высвятлялася што гэта сваяк каго то з дырэктараў або заснавальнікаў гэтых латарэй 😀 і кстаті такое па ўсім свеце а не ток у СНД происходзіла .
Такіх шулікаў хапае ўсюды, але… Але не ўсе такія…
PS. На жаль, у мяне такога форту, як у яе, не было, хоць працягваю спадзявацца, што і на маю вуліцу “завярне” інкасатар!… У жыцці мне пашчасціла, быў знаёмы з некалькімі людзьмі, якім Фортуна не проста паклала руку на плячо, але і была побач адносна часта… Гэта мой таварыш па цэху, ён пагуляў некалькі раз у месяц, толькі калі “бачыў” лічбы, якія выпадуць на рулеце, у пэўныя дні. Тады ставіў па 10$ на лік і першыя тры спіны былі яго, ну а калі працягваў гуляць – выніковасць, канешне ж, падавала… І, вядома, Сава, быў тут на форуме, гуляў у слоты, “фартавы” – гэта было 120 працэнтаў пра яго, сумна, што іх тут няма…
Я таксама сябе фартовым не назваў бы, максимум разок з дэпазіту 2к падняў 130к потыхеньку павялічваючы стаўку пачынаючы з 20р заканчваючы 500 р але на жаль мяне занесла і я не спыніўся і казік усё зьеў, а так каб паднімаць гіпер шмат як некаторыя – такога не было ні разу, пра латарэі ўвогуле маўчу макс він у мяне быў 200р 😁 але ў іх я і не гуляю